If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...огромниа гап при SPY го направиха с едва 15мио ....и все осте не влизат пари >>>.
...просто тест на клу4а ми се вијда ниакак си задyљителен !!!! 1 170- 1 174
... за сега имаме едно 1 185 като заформена подкрепа и после 4ак на клу4а !!!...близо 50 поинта сyм на + не ми се носи риска ....<ами ако изко4и кофти новина и отидем на клу4а >
...а и не вијдам това рали да отиде много над SPY 1 22 в кратак период >>>........моје би е по добре таке профит сега и после около клу4а ако видим пак buy
...огромниа гап при SPY го направиха с едва 15мио ....и все осте не влизат пари >>>.
...просто тест на клу4а ми се вијда ниакак си задyљителен !!!! 1 170- 1 174
... за сега имаме едно 1 185 като заформена подкрепа и после 4ак на клу4а !!!...близо 50 поинта сyм на + не ми се носи риска ....<ами ако изко4и кофти новина и отидем на клу4а >
...а и не вијдам това рали да отиде много над SPY 1 22 в кратак период >>>........моје би е по добре таке профит сега и после около клу4а ако видим пак buy
...1 208- 1 213 in play ...зависи каде сте е $ но за сега изглејда 4е 1 212-1 213 ареа сте е cool for sell skalp !!!
.....об6то погледнато пазара не стои добре от гледна то4ка на би4етата ,наи вероиатно сте гледам за 1 220- 1 225 ареа да излиаза от всико което дарја
Не ги оставиха на мира тези финански бре.... а напрежението се нагнетява и
ще гледаме скоро по 6-7% ръстове... влезнах в BAC. Днес ми даунгреднаха основна позиция обаче аз ще се направя на тъп и упорт и няма да продам акция с P/E 5 и 3,5 ако се извади кеша от уравнението. АНАЛИЗАТОРСКА мафия, този път и от хора от които не съм го очаквал
Абе да ми кажете че ми е приятно и омайно, ама доста чудно - бива ли да съм много по добър от DJIA i S&P 500 като цяло и то на втория си ден на борсата ?
Ето и числата: DJIA +2.67% , SPY +2.91, мойто портфолио - + 4.80 !
Или съм 75 % над тяхното средноаритметично днес.
То ако хедж фондовете с техните супер бързи компютри и алгоритми бяха добри като мене досега да са не милиардери, а мултибилионери.
Нормална ли е такава разлика питам статистически ?
Да губиш ясно, ама да печелиш, след като си влизал на 0.5-1% над нивата на затваряне от предния ден и съм си заложил 2% комисионна - не знам, бая чудно ми е. Да кажем 1-2 акции да са да го отдадеш на късмет, ама Петък влязох на позициите си от поста ми по-долу, а днес на още 12 селектирани през уикенда.
Нямам нито една червена позиция, само 1 топ печеливша (SGK) с +15%, останалите 16 варират от +0.72 до +9.18%
Ровил съм се главно близо до дъната и съм търсил >40% undervalued stocks.
Дано да е тренд, да съм налучкал правилната методология при сканирането или просто интуицията ми е на ниво. Ще Ви държа в течение.
Сега лека газ до закриването... А утре BOJ ще започне деня с интервенция както намекнаха. Вече много фирми не издържат и открито казват как почвата да затварят фабрики... Така ги виждам нещата..
Коментар