IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Днеска и утре май няма да идем на клУча!!!
    До девети декември не бих пробвал къси , особенно ако срещу теб е европейската бюрокрация.....винаги може да те изненада....

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
      ...огромниа гап при SPY го направиха с едва 15мио ....и все осте не влизат пари >>>.

...просто тест на клу4а ми се вијда ниакак си задyљителен !!!! 1 170- 1 174
      ... за сега имаме едно 1 185 като заформена подкрепа и после 4ак на клу4а !!!...близо 50 поинта сyм на + не ми се носи риска ....<ами ако изко4и кофти новина и отидем на клу4а >
      ...а и не вијдам това рали да отиде много над SPY 1 22 в кратак период >>>........моје би е по добре таке профит сега и после около клу4а ако видим пак buy
      Днеска и утре май няма да идем на клУча!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Нормална ли е такава разлика питам статистически ?
        Пич, след два дни - статистически е трудно да се каже
        дай да го обсъдим статистически след 6 месеца , година... До тогава - давай по същия начин !
        Last edited by trader1; 29.11.2011, 21:56.
        life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• ...огромниа гап при SPY го направиха с едва 15мио ....и все осте не влизат пари >>>.

...просто тест на клу4а ми се вијда ниакак си задyљителен !!!! 1 170- 1 174
          ... за сега имаме едно 1 185 като заформена подкрепа и после 4ак на клу4а !!!...близо 50 поинта сyм на + не ми се носи риска ....<ами ако изко4и кофти новина и отидем на клу4а >
          ...а и не вијдам това рали да отиде много над SPY 1 22 в кратак период >>>........моје би е по добре таке профит сега и после около клу4а ако видим пак buy

Коментар

• Джейс мечки ли ти се виждат вече?
            до 1212 поне трябва да опре според мен!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Моя бъкет не ги поддържа!

Коментар

• Към препоръката за GD добавям и NOC
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ...хеy хеy приатели

...1 208- 1 213 in play ...зависи каде сте е $ но за сега изглејда 4е 1 212-1 213 ареа сте е cool for sell skalp !!!
                  .....об6то погледнато пазара не стои добре от гледна то4ка на би4етата ,наи вероиатно сте гледам за 1 220- 1 225 ареа да излиаза от всико което дарја

...cheers

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    GD
                    Кво се чудиш?

Коментар

• GD

Коментар

• Как сте тук на Уолстрийт? Купувайте GD докато е време!

Коментар

• Не ги оставиха на мира тези финански бре.... а напрежението се нагнетява и
                          ще гледаме скоро по 6-7% ръстове... влезнах в BAC. Днес ми даунгреднаха основна позиция обаче аз ще се направя на тъп и упорт и няма да продам акция с P/E 5 и 3,5 ако се извади кеша от уравнението. АНАЛИЗАТОРСКА мафия, този път и от хора от които не съм го очаквал

Коментар

• Абе да ми кажете че ми е приятно и омайно, ама доста чудно - бива ли да съм много по добър от DJIA i S&P 500 като цяло и то на втория си ден на борсата ?
                            Ето и числата: DJIA +2.67% , SPY +2.91, мойто портфолио - + 4.80 !
                            Или съм 75 % над тяхното средноаритметично днес.
                            То ако хедж фондовете с техните супер бързи компютри и алгоритми бяха добри като мене досега да са не милиардери, а мултибилионери.

Нормална ли е такава разлика питам статистически ?
                            Да губиш ясно, ама да печелиш, след като си влизал на 0.5-1% над нивата на затваряне от предния ден и съм си заложил 2% комисионна - не знам, бая чудно ми е. Да кажем 1-2 акции да са да го отдадеш на късмет, ама Петък влязох на позициите си от поста ми по-долу, а днес на още 12 селектирани през уикенда.
                            Нямам нито една червена позиция, само 1 топ печеливша (SGK) с +15%, останалите 16 варират от +0.72 до +9.18%
                            Ровил съм се главно близо до дъната и съм търсил >40% undervalued stocks.
                            Дано да е тренд, да съм налучкал правилната методология при сканирането или просто интуицията ми е на ниво. Ще Ви държа в течение.

Коментар

• ...добро затвариане

...моиата гледна то4ка е 4е вси4ко над 1 170/ 1 174 е Bullish ....влизаме си в консолидациика и после си 4акаме следвастиа крак UP 1 208
                              ....cheers

Коментар

• Сега лека газ до закриването... А утре BOJ ще започне деня с интервенция както намекнаха. Вече много фирми не издържат и открито казват как почвата да затварят фабрики... Така ги виждам нещата..

Коментар

Working...
                                X