IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега с отварянето и ISM мисля че ще има голяма сеч, големите пари не може да са накупили за 3 дни.. Може би 2% ще е спада... в момента залъгват със силния Ръсел индекс, че няма страшно. А иначе след изпълнението посоката би трябвало де нагоре, но не съм сигурен дали още днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      До девети декември не бих пробвал къси , особенно ако срещу теб е европейската бюрокрация.....винаги може да те изненада....
      ...еваларката за Гризлека, добре казал си го! Ойро бюрократите оказали се глобални централизирани бюрократи, та пак графиката изкривили(леко)! НалЕ знаеш , началото на бюрократите е края на републиката... Старият вожд Ташун гъде е, не вясва се???
      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        хахахахахах,,,,,,,,Това ми хареса.....Збе къдее е Ллалка
        Търси некой да.........и обърне внимание ама никой неще..... много е негативна

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Мечо поглъщане

хахахахахах,,,,,,,,Това ми хареса.....Збе къдее е Ллалка

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Такава изпъната свещ на ДАУ на дневна не съм виждал....
            Мечо поглъщане

Коментар

• Такава изпъната свещ на ДАУ на дневна не съм виждал....

Коментар

• Верно Схема,без лоши мисли,кво стана с твоите къси при златото???
                Питам те щото мене още ми е отворена раната от това злато,не искам и да го пипвам повече,лятото занулих 5 цифрен РЕАЛЕН акаунт само със късо злато!
                ако още го стискаш,май е време да го махаш,че ако Европейците пуснат печатницата(както се очертава),ще полудее и 2000$ няма да ги хареса даже!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  101,50 $ за барел петрол е много скъпо!!!

Петрола би трябвало да е около 75-80$ .
                  точно време и петрола да шортиш.
                  със златото цъфна и върза, та профита може да го загробиш у петрола
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                    ...хеy хеy приатели

...1 208- 1 213 in play ...зависи каде сте е $ но за сега изглејда 4е 1 212-1 213 ареа сте е cool for sell skalp !!!
                    .....об6то погледнато пазара не стои добре от гледна то4ка на би4етата ,наи вероиатно сте гледам за 1 220- 1 225 ареа да излиаза от всико което дарја

...cheers
                    Привет, излезе ли или ще чакаш 1 260

Коментар

• В ден като днешния да си къс в комодитис е .... интересен ход. Особено когато ЦБ обявяват координирано наливане на доларова ликвидност.... ноо, всеки както го разбира, не е препоръка. Иначе може и да има някаква корекция, ама до 75-80 честно казано не го виждам. Желая ти успех де.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• 101,50 $ за барел петрол е много скъпо!!!

Петрола би трябвало да е около 75-80$ .
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Доста добри данни за запасите на петрол в САЩ изкарах...
                          Би трябвало да почне да пада .

Тук колегите, които търгуват петрол...да споделят какви са им очакванията ако могат .

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                            дано, че путовете ми изтичат декември
                            Как да падне..... тази цена е добра за всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              петрола дали няма да почне да пада скоро???
                              дано, че путовете ми изтичат декември
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• петрола дали няма да почне да пада скоро???

Коментар

Working...
                                X