Сега с отварянето и ISM мисля че ще има голяма сеч, големите пари не може да са накупили за 3 дни.. Може би 2% ще е спада... в момента залъгват със силния Ръсел индекс, че няма страшно. А иначе след изпълнението посоката би трябвало де нагоре, но не съм сигурен дали още днес
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДо девети декември не бих пробвал къси , особенно ако срещу теб е европейската бюрокрация.....винаги може да те изненада....Старият вожд Ташун гъде е, не вясва се???
自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениехахахахахах,,,,,,,,Това ми хареса.....Збе къдее е Ллалкаама никой неще..... много е негативна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМечо поглъщане
хахахахахах,,,,,,,,Това ми хареса.....Збе къдее е Ллалка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТакава изпъната свещ на ДАУ на дневна не съм виждал....
Коментар
-
Верно Схема,без лоши мисли,кво стана с твоите къси при златото???
Питам те щото мене още ми е отворена раната от това злато,не искам и да го пипвам повече,лятото занулих 5 цифрен РЕАЛЕН акаунт само със късо злато!
ако още го стискаш,май е време да го махаш,че ако Европейците пуснат печатницата(както се очертава),ще полудее и 2000$ няма да ги хареса даже!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение101,50 $ за барел петрол е много скъпо!!!
Петрола би трябвало да е около 75-80$.
със златото цъфна и върза, та профита може да го загробиш у петролаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение...хеy хеy приатели
...1 208- 1 213 in play ...зависи каде сте е $ но за сега изглејда 4е 1 212-1 213 ареа сте е cool for sell skalp !!!
.....об6то погледнато пазара не стои добре от гледна то4ка на би4етата ,наи вероиатно сте гледам за 1 220- 1 225 ареа да излиаза от всико което дарја
...cheers
Коментар
-
В ден като днешния да си къс в комодитис е .... интересен ход. Особено когато ЦБ обявяват координирано наливане на доларова ликвидност.... ноо, всеки както го разбира, не е препоръка. Иначе може и да има някаква корекция, ама до 75-80 честно казано не го виждам. Желая ти успех де.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениедано, че путовете ми изтичат декември
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениепетрола дали няма да почне да пада скоро???"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар