IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не знам, докато некои бичат тавана,
    други къртят паркета,
    балтийския драй индекс
    е на двегодишно дъно

Коментар

• Баси Ябълките,много печеливши бре
      Кой е с мен да сабаряме есендпито?
      Естествено първо ще го навирим поне до 1331
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Тия мачкат
        460

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
          PM Apple (AAPL): FQ1 EPS of $13.87 beats by $3.79. Revenue of $46.3B (+119% Y/Y) beats by $7.45B.
          Тия мачкат

Коментар

• PM Apple (AAPL): FQ1 EPS of $13.87 beats by $3.79. Revenue of $46.3B (+119% Y/Y) beats by $7.45B.
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
              Просто си вземи една барова месечна графика и си пусни трендлиния.Ако нищо не ти хрумне значи може би греша.
              Да. има такава тренд линия и на S&P. Повишено внимание е необходимо. Но аз мисля че Американците не са водещи в случая. Възможен е вариант при който американцките индекси застиват или коригират много слабо и отново лекичко нагоре и изчакват например тотално колабирали индекси като китай и франция да се вдигнат още едни 10% например(не мисля че ще е много трудно до март да стане) за да се увлекат повече хора, че ралито е солидно. Ako Гледате Eur/JPY за сигнал за разпродажби може да не е изразено много защото на Японците почна да им става ясно колко след много години че са прецакани и колко много ще трябва да вигнат данъците за да не увеличават дълга си. Казвал съм и преди че Европейските бюрократи са направо отличници в сравнение е японските.

Коментар

• Давайте залозите за ябълките

Коментар

• Просто си вземи една барова месечна графика и си пусни трендлиния.Ако нищо не ти хрумне значи може би греша.
                  Състраданието не е добродетел

Коментар

Говоря за спада от 2007г.В момента тестваме тази трендлиния и моя присантиман е че ще продължим надолу.
                    Е каква е мечата тренд линия от 2007??

Че то от тогава е само в бичи тренд

2009 началото потегля и вече е 12700

от 14 000

това не е деад кат баунс и т..н.
                    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Говоря за спада от 2007г.В момента тестваме тази трендлиния и моя присантиман е че ще продължим надолу.

Коментар

Абе хора вижте че ДЖ тества мечата трендлиния от началото на кризата и освен това е свръх купен на дневна графика.Аз очаквам много сериозно пропадане.
                        За какъв период меча тренд линия говорим - от 2009 г. ДЖ така се е изпънал, да не говорим за Насдак. индексите са в първата си 1/4 на силна бича тренд линия, според мен
                        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Абе хора вижте че ДЖ тества мечата трендлиния от началото на кризата и освен това е свръх купен на дневна графика.Аз очаквам много сериозно пропадане.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            А
                            Не че над 1/4 не отидоха за за комисионни, ма засега ще е така.
                            Много скап брокер

Коментар

• рано е още за корекция. в началото на февруари е по-вероятно.
                              не бих се учудил и да тества върха преди това.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Айде да събаряме s&p ,че взе да ме дразни вече
                                маняна манянааа.....
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X