IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    е да де, въпроса е да не изтървем момента с шортенето
    Тоз момент обикновено го виждаш в исторически план
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• е да де, въпроса е да не изтървем момента с шортенето
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• И днес няма да паднем. Според мен стратегията е да се шортнат индексите все пак и срещу това да се купуват много пропаднали акции. Днес в Европа много такива брейкнаха решително. Пазара продължава да се нормализира или така изглежда

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          http://www.barchart.com/headlines/story.php?id=2948784

Според тоя пич още месец-два поне ще се задържи търговията в рамките на 1260 и 1350. Възможен и неголям селл оф от 3-4% спрямо сегашните нива.
          Пък и време му е за корекция вече според мене.

Вие какво мислите ?
          То да мислиш или да не мислиш все тая май - само седи и гледай ...

Коментар

• ами аз съм си къс отдавна на есендпито и оня ден за малко да го усредня на 1335,ама се спрях,чакам си 1342!

Коментар

• http://www.barchart.com/headlines/story.php?id=2948784

Според тоя пич още месец-два поне ще се задържи търговията в рамките на 1260 и 1350. Възможен и неголям селл оф от 3-4% спрямо сегашните нива.
              Пък и време му е за корекция вече според мене.

Вие какво мислите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                И ся!!!"Златен кръст",а!!!Юруш на маслинките,а!!!
                размина се
                за една бройка

Коментар

• Aaаа...сега ще рънна ТА-то и направо на 230 ..

Коментар

• И ся!!!"Златен кръст",а!!!Юруш на маслинките,а!!!

Коментар

• Нещо ентусиазъм за Амазон ?? май...ц
                      Last edited by IvanG; 31.01.2012, 22:38.

Коментар

• http://finviz.com/quote.ashx?t=SI&ty=c&ta=1&p=d&b=1

Няма начин да не сте обръщали внимание на Сименс. Доста сте на DAX май.
                        Омръзна ми да го чакам да слезе под 90$. И не особено добър отчет мина и пак няма падане, държи се говедото. А дават добър дивидент, при по-дългосрочно притежание си заслужава.
                        Дали да не вляза внимателно с 50% от предв.сума на тия нива...
                        Или да изчакам Гърция да банкрутира и тия да позагубят малко пари,та белким поооближат дъно...
                        Кви ли са залозите... Препоръки ?

И тая статия ми направи впечатление днес:
                        http://beta.fool.com/tdalmoe/2012/01...gyholnk0000001

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                          1) Тази фундаментална промяна е била изненда само за теб
                          2) Лихвите по държавните облигации са рекордно ниски. Моделите за зависимост между тези лихви и пазарните валюации, никога не са били особено акуратни, но сега са просто безполезни. Това не са корелирани пазари, или поне не са корелирани в нормални условия.

успех.
                          Напротив - съществува корелация. Това е стойността на инвестицията във времето. За мен всички големи индески вкл суровини и метали бяха (oversold) пред съществена корекция докато не се появи новината, че лихвите ще останат непроменени 0.25 за още повече (неопределено 2014.. 2015 ??) време. Това е скритото послание, че ще се налива още ликвидност в системата. Както се видя, реакцията навсякъде беше мигновена
                          Last edited by IvanG; 28.01.2012, 19:33.

Коментар

• Ето че и следващите ми 2 покупки се заформиха за другата седмица.
                            Прекрасни маржини. Пазара прекали с неразмерното наказание и за двете.
                            Ма това добре за мене.
                            RES - на 7,8% от 52 с.дъно,RSI -29.3, силен съпорт на 15$, ТА показва че е узряла за влизане, а и вчера обемите намаляха,завърши на 15.24$ с + 0,26% за деня. С голяма доза вероятност Понеделник ще е моя.
                            CRR - на 13% от годишно дъно,на 102$ сега, RSI - 31.1,но ще я поизчакам още малко нея.Обемите паднаха вчера , но още почти 2% бе надолу. Тръгне ли по-стабилно upside - влизам,най вероятно Вторник-Сряда.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                              Ами според мен, когато има обем над 3 пъти нормалния, движението обикновено продължава... По вероятно е да си хванал ножа на корнинг, отколкото дръжката.
                              Да ама не. За дръжката. Вече RSI е 50 на седмичната и цената е почти 1% над моята. Имам май добър нюх, както с BHI преди 2 дена. Точно навреме ги хванах,само няколко часа по късно подхвръкна нагоре. Иди ги гони вече - +6.5% за 2 дни, в които индексите с над 1% надолу.
                              Само да не се възгордявам,че съм новобранка още и другия път може и да ям метлата.
                              ПФ-то ми добре, на +0.82% днес при пазар надолу, но голямото ми разочарование е RIG. Само 1,84 , а очаквах поне 6-7%, зер няколко милиарда си спестиха след съдебното решение. Ха дано да ги получат другата седмица. Сел таргет - 51-52$.

Коментар

• струва ми се ,че сип ще хваща южния влак
                                или поне така ми се иска

Коментар

Working...
                                X