Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДобре добреее...къде била тайната на успеха за 10 мин -няма значение червено зелено..важното е да си в играта
Ти 12200 на дау за 10 мин ли мислиш ще го стигнем от тукаили имаш дислексия
прочети внимателно какво съм написалТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениечервено, зелено за мен няма значение моите сделки са рядко с хоризонт повече от 10-ина мин.
дългосрочно обаче, за такива кат тебе дето държат с дни и имат таргети по няколко стотин тика е важно.
конкретно и прецизно само в час по математика може да има. трейдинга не е точна наука
Ти 12200 на дау за 10 мин ли мислиш ще го стигнем от тукаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
червено, зелено за мен няма значение моите сделки са рядко с хоризонт повече от 10-ина мин.
дългосрочно обаче, за такива кат тебе дето държат с дни и имат таргети по няколко стотин тика е важно.
конкретно и прецизно само в час по математика може да има. трейдинга не е точна наукаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениесценарий за утре нямам. според обстоятелствата ще е и търговията.
по-дългосрочно зависи от затварянето на дневната свещ.ако е червена следващата седмица е много вероятно да видим 12200 преди да продължим нагоре с атака на миналогодишният връх.пробив на 12200 променя /малко вероятен сценарий / променя сентимента и праймъри тренда в мечи.
общо взето си прав. всеки има право да губи собствените си пари според собственото си ниво на некомпетентности за да не се повтарям с 'аз казах ли ти ?' имай си едно наум , че е доста вероятно да съм прав и за предстоящата корекция
Точно от такива дето днеска май ще сме надолу ама утре може и нагоре ...
Та какво конкретно - ако утре затворим черено дау откриваш къси до 12200 ? А ако е зелено ?Last edited by IvanG; 02.02.2012, 23:59.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
сценарий за утре нямам. според обстоятелствата ще е и търговията.
по-дългосрочно зависи от затварянето на дневната свещ.ако е червена следващата седмица е много вероятно да видим 12200 преди да продължим нагоре с атака на миналогодишният връх.пробив на 12200 променя /малко вероятен сценарий / променя сентимента и праймъри тренда в мечи.
общо взето си прав. всеки има право да губи собствените си пари според собственото си ниво на некомпетентности за да не се повтарям с 'аз казах ли ти ?' имай си едно наум , че е доста вероятно да съм прав и за предстоящата корекция
преди месец бай дъ уей нямаше абсолютно никакъв даже и минимален шанс за къси.Last edited by NYSERookie; 02.02.2012, 23:52.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепреди месец, когато започна да скъсяваш юнашки и да чакаш корекция, ти казах, че бързаш.сега , когато вече има всички изгледи за спад ти се уплаши
нека видим утрешният клоуз и ще има по-голяма яснота по въпроса с корекциитеАз си решавам за мен си и моето мнение за индексите е споделено в постовете на тази тема и мисля, че е било консистентно. Пак казвам, че миналата седмица имахме фундаментална промяна - новина коята няма как да предвидя. Имаше шанс за къси преди месец - не се състоя. В момента гледам на друг мегдан е хорото както казват на село
И ако имаш мнение и сценарий за действане - можеш да го споделиш. Ти какво сега за утре чакаш ??
Мое мнение И ТВАО НЕ Е препоръка за търговия - ако някой много му се играе тука, мисля че видяхме края на късата корекция в понеделник и има близък стоп ако стане пропадане...Last edited by IvanG; 02.02.2012, 23:50.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
преди месец, когато започна да скъсяваш юнашки и да чакаш корекция, ти казах, че бързаш.сега , когато вече има всички изгледи за спад ти се уплаши
нека видим утрешният клоуз и ще има по-голяма яснота по въпроса с корекциитеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Формата на индексите стигна някакво изращениеКорекцията нищо чудно да се състоя токущо и понеделник да беше който купил купил. Няма да се учудя ако до края на месеца наблюдаваме подобни измъчени движения докато лазим към 1350 и 70. Това което ме учудва, е че ако погледна графиката без да се огледам за фундамент ще кажа, че е сме в някаква еуфория. Ако видя фундамента без графиката - ще предположа, че сме в някакъв рейндж и консолидация. Ами то всеки ден се явява някой да каже, че утре вече ще падаме! Така не се почва корекция ..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБахти помпенето....На тия изроди ше им свършат акциите!
Още малко - и ще дойдат големите шамари!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗа пореден път за един ден ,кризата свършиии!!!
Остажа и NVDA да пробие тъпите 15$ ще е още по-голям признак, че криза НЕМА!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар