IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение

ако е червена [свещ] следващата седмица е много вероятно да видим 12200 ...пробив на 12200 променя ....тренда в мечи.

червено, зелено за мен няма значение моите сделки са рядко с хоризонт повече от 10-ина мин.:
    Ей тва написа...не се сърди ама имаш типично изказване на кибик без ясна позиция
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Добре добреее...къде била тайната на успеха за 10 мин -няма значение червено зелено..важното е да си в играта

Ти 12200 на дау за 10 мин ли мислиш ще го стигнем от тука
      ти не си много умен майили имаш дислексия
      прочети внимателно какво съм написал
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

червено, зелено за мен няма значение моите сделки са рядко с хоризонт повече от 10-ина мин.
        дългосрочно обаче, за такива кат тебе дето държат с дни и имат таргети по няколко стотин тика е важно.
        конкретно и прецизно само в час по математика може да има. трейдинга не е точна наука
        Добре добреее...къде била тайната на успеха за 10 мин -няма значение червено зелено..важното е да си в играта

Ти 12200 на дау за 10 мин ли мислиш ще го стигнем от тука

Коментар

• червено, зелено за мен няма значение моите сделки са рядко с хоризонт повече от 10-ина мин.
          дългосрочно обаче, за такива кат тебе дето държат с дни и имат таргети по няколко стотин тика е важно.
          конкретно и прецизно само в час по математика може да има. трейдинга не е точна наука
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

сценарий за утре нямам. според обстоятелствата ще е и търговията.
            по-дългосрочно зависи от затварянето на дневната свещ.ако е червена следващата седмица е много вероятно да видим 12200 преди да продължим нагоре с атака на миналогодишният връх.пробив на 12200 променя /малко вероятен сценарий / променя сентимента и праймъри тренда в мечи.

общо взето си прав. всеки има право да губи собствените си пари според собственото си ниво на некомпетентност и за да не се повтарям с 'аз казах ли ти ?' имай си едно наум , че е доста вероятно да съм прав и за предстоящата корекция
            Ще имам едно и половина наум Точно от такива дето днеска май ще сме надолу ама утре може и нагоре ...

Та какво конкретно - ако утре затворим черено дау откриваш къси до 12200 ? А ако е зелено ?
            Last edited by IvanG; 02.02.2012, 23:59.

Коментар

• сценарий за утре нямам. според обстоятелствата ще е и търговията.
              по-дългосрочно зависи от затварянето на дневната свещ.ако е червена следващата седмица е много вероятно да видим 12200 преди да продължим нагоре с атака на миналогодишният връх.пробив на 12200 променя /малко вероятен сценарий / променя сентимента и праймъри тренда в мечи.

общо взето си прав. всеки има право да губи собствените си пари според собственото си ниво на некомпетентност и за да не се повтарям с 'аз казах ли ти ?' имай си едно наум , че е доста вероятно да съм прав и за предстоящата корекция
              преди месец бай дъ уей нямаше абсолютно никакъв даже и минимален шанс за къси.
              Last edited by NYSERookie; 02.02.2012, 23:52.

Коментар

преди месец, когато започна да скъсяваш юнашки и да чакаш корекция, ти казах, че бързаш.сега , когато вече има всички изгледи за спад ти се уплаши
                нека видим утрешният клоуз и ще има по-голяма яснота по въпроса с корекциите
                Ей човеко..пак с твоите аз кво ти казах, ти кво напрай Аз си решавам за мен си и моето мнение за индексите е споделено в постовете на тази тема и мисля, че е било консистентно. Пак казвам, че миналата седмица имахме фундаментална промяна - новина коята няма как да предвидя. Имаше шанс за къси преди месец - не се състоя. В момента гледам на друг мегдан е хорото както казват на село

И ако имаш мнение и сценарий за действане - можеш да го споделиш. Ти какво сега за утре чакаш ??

Мое мнение И ТВАО НЕ Е препоръка за търговия - ако някой много му се играе тука, мисля че видяхме края на късата корекция в понеделник и има близък стоп ако стане пропадане...
                Last edited by IvanG; 02.02.2012, 23:50.

Коментар

• преди месец, когато започна да скъсяваш юнашки и да чакаш корекция, ти казах, че бързаш.сега , когато вече има всички изгледи за спад ти се уплаши
                  нека видим утрешният клоуз и ще има по-голяма яснота по въпроса с корекциите

Коментар

• Формата на индексите стигна някакво изращение Корекцията нищо чудно да се състоя токущо и понеделник да беше който купил купил. Няма да се учудя ако до края на месеца наблюдаваме подобни измъчени движения докато лазим към 1350 и 70. Това което ме учудва, е че ако погледна графиката без да се огледам за фундамент ще кажа, че е сме в някаква еуфория. Ако видя фундамента без графиката - ще предположа, че сме в някакъв рейндж и консолидация. Ами то всеки ден се явява някой да каже, че утре вече ще падаме! Така не се почва корекция ..

Коментар

• дау и есандпи започват да дават признаци на слабост. ако утрешните свещи са червени
                      има доста голяма вероятност според моята система да видим корекция от 40-50 поинта при еспи и 300-400 при дау.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                        Бахти помпенето.... На тия изроди ше им свършат акциите!

Още малко - и ще дойдат големите шамари!
                        Така е...точно като си мислиш, че вече няма и идва още някой да бута нагоре

Коментар

• Бахти помпенето.... На тия изроди ше им свършат акциите!

Още малко - и ще дойдат големите шамари!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            За пореден път за един ден ,кризата свършиии!!!
                            Ми то мен, ако питаш да же криза НЕ Е ИМАЛО! : ))))
                            Остажа и NVDA да пробие тъпите 15$ ще е още по-голям признак, че криза НЕМА!
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• За пореден път за един ден ,кризата свършиии!!!

Коментар

• по скоро си прав ,ама нашата задача е да го видим навреме
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X