IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Единственият плюс на БФБ е, че не играеш срещу компютри. Тук си го нагласиха отново доста прецизно...
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Истината е, че всичко по борсите си е "игра" дирижирана! Кога ще търъгне, кога ще падне - определя една малка група от хора.... Когато тия хора са си на мястото - борсите изпълняват добре фундаменталните си функции (и за биснеса, и за инвеститорите и спестителите), но когато тия хора са се покрили (както в случая с БФБ-то) - всичко отива в канала...

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
        Просто има твърде много къси, тънък пазар и нервничат в края
        да! спор няма... и като сгазят нивото, дето масата се е окъсила - ще си направят корекцията.... Края на седмицата червен ми се види...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
          Изроди са американите! изроди! Бахти помнпенето на финала!

3 опита за пробив на СиП при 1355 се провалиха! Значи - ще го бият по старата си схема - с гап овърнайт! Изроди!
          Това да го прочете оня, дето ми каза, че не съм прав защото правеше 5 пункта някъде...
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Просто има твърде много къси, тънък пазар и нервничат в края
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Изроди са американите! изроди! Бахти помнпенето на финала!

3 опита за пробив на СиП при 1355 се провалиха! Значи - ще го бият по старата си схема - с гап овърнайт! Изроди!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                Е точно с петрола примерът ти според мен не е актуален. Той няма към днешна дата алтернатива, жизненонеобходим е на цялото човечество, а на всичкото отгоре е доказано, че ще свърши след 40 г. примерно. Ясно е, че дългосрочно или поне докато не му се намери реална алтернатива, цената му ще катери! Виж за златото ако беше казал е друго нещо, а акциите нямат много общо с тези случаи според мен
                Ами като е жизнено важен, защо намалява потреблението постоянно от пикът на 2005-7. Намаляващо търсене би трябвало да доведе до намаляване на цената. Всъщност ако сравниш петрола към злаотот ще видиш, че цената е паднала..
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  тя и цената на петрола скочи в пъти за последните години въпреки, че сме на ниво от потребление от 1999/2000..
                  Е точно с петрола примерът ти според мен не е актуален. Той няма към днешна дата алтернатива, жизненонеобходим е на цялото човечество, а на всичкото отгоре е доказано, че ще свърши след 40 г. примерно. Ясно е, че дългосрочно или поне докато не му се намери реална алтернатива, цената му ще катери! Виж за златото ако беше казал е друго нещо, а акциите нямат много общо с тези случаи според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                    Ами пич, уточнявай се за какво говориш... Ще са ме опровергали, ако пазара падне 500 точки, не 50.
                    Като кажеш "шорт съм" напиши от къде и параметри - стоп и лимит! Иначе вечно аз ще съм крив, а ти прав без да си казал ни едно число в псевдо позицията, която имаш!
                    Абе ти прекалено много искаш от хората..тука е като фен клуб и като почне мача важното е да викаш Ти по телевизията някой да си видял като каже, че е шорт на нещо си или ще прави шорт да каже от кога и от колко. Хората се притесняват от тия неща да не се изложат..
                    Last edited by IvanG; 14.02.2012, 22:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Тея ненормалници, Апълката докъде ще я помпят??? Докато започне да струва колкота цяла Африка или Латинска Америка??!

Бахти ненормалниците!

То бива балони в последните години - ама такова чудо...

Хубавото е, че балоните винаги свършват по един и същи начин!
                      Специално за тази акция не съм съвсем сигурен, че е балон... Виж и ърнингите... Не плаща дивидент - growth stock.
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        ---------------------------------------------------------------
                        Опровергаха те
                        --------------------------------------------------------------
                        Джейс и аз така мисля
                        Ами пич, уточнявай се за какво говориш... Ще са ме опровергали, ако пазара падне 500 точки, не 50.
                        Като кажеш "шорт съм" напиши от къде и параметри - стоп и лимит! Иначе вечно аз ще съм крив, а ти прав без да си казал ни едно число в псевдо позицията, която имаш!
                        България Над Всичко

Коментар

• Тея ненормалници, Апълката докъде ще я помпят??? Докато започне да струва колкота цяла Африка или Латинска Америка??!

Бахти ненормалниците!

То бива балони в последните години - ама такова чудо...

Хубавото е, че балоните винаги свършват по един и същи начин!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            За Софикс не мисля, че ще го видиме през следващите 5 години на 1900. Въпросът за мен е човек да изкарва едни 20% на година като включвам и дивидентите в тях.

За първи път си позволявам да пиша в тази тема /защото нямам реална сметка на чужди борси/, но според мен БФБ отразява най-трезво световните процеси. В Гърция е почети военно положение, очевидно това очаква и много други страни. Извинявам се, но в подема на капитализма през 80те и 90те год. основните индекси са били В ПЪТИ по-ниски от днешните ОК, нови пари /напечатани/, нови смелчаги, но докога така?
                            тя и цената на петрола скочи в пъти за последните години въпреки, че сме на ниво от потребление от 1999/2000..

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Блаженни невежите- Иване

Мене ми стига ,че пазара е в моята посока,колкото по малко знам по малко се бъркам
                              Специално ще напиша един пост тия дни само за това

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                През 2007-а година един анализатор беше казал нещо от сорта:

"тези нива на SOFIX от 1900 + ще ги видим чак след 10 години отново".

т.ч. май така и щес стане... 5 години минаха... да видим за следващите 5 години дали SOFIX ще може да възстанови нивата си
                                За Софикс не мисля, че ще го видиме през следващите 5 години на 1900. Въпросът за мен е човек да изкарва едни 20% на година като включвам и дивидентите в тях.

За първи път си позволявам да пиша в тази тема /защото нямам реална сметка на чужди борси/, но според мен БФБ отразява най-трезво световните процеси. В Гърция е почети военно положение, очевидно това очаква и много други страни. Извинявам се, но в подема на капитализма през 80те и 90те год. основните индекси са били В ПЪТИ по-ниски от днешните ОК, нови пари /напечатани/, нови смелчаги, но докога така?

Коментар

Working...
                                X