Единственият плюс на БФБ е, че не играеш срещу компютри. Тук си го нагласиха отново доста прецизно...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Истината е, че всичко по борсите си е "игра" дирижирана!Кога ще търъгне, кога ще падне - определя една малка група от хора.... Когато тия хора са си на мястото - борсите изпълняват добре фундаменталните си функции (и за биснеса, и за инвеститорите и спестителите), но когато тия хора са се покрили (както в случая с БФБ-то) - всичко отива в канала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПросто има твърде много къси, тънък пазар и нервничат в края
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеИзроди са американите! изроди! Бахти помнпенето на финала!
3 опита за пробив на СиП при 1355 се провалиха! Значи - ще го бият по старата си схема - с гап овърнайт! Изроди!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЕ точно с петрола примерът ти според мен не е актуален. Той няма към днешна дата алтернатива, жизненонеобходим е на цялото човечество, а на всичкото отгоре е доказано, че ще свърши след 40 г. примерно. Ясно е, че дългосрочно или поне докато не му се намери реална алтернатива, цената му ще катери! Виж за златото ако беше казал е друго нещо, а акциите нямат много общо с тези случаи според менI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениетя и цената на петрола скочи в пъти за последните години въпреки, че сме на ниво от потребление от 1999/2000..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеАми пич, уточнявай се за какво говориш... Ще са ме опровергали, ако пазара падне 500 точки, не 50.
Като кажеш "шорт съм" напиши от къде и параметри - стоп и лимит! Иначе вечно аз ще съм крив, а ти прав без да си казал ни едно число в псевдо позицията, която имаш!Ти по телевизията някой да си видял като каже, че е шорт на нещо си или ще прави шорт да каже от кога и от колко. Хората се притесняват от тия неща да не се изложат..
Last edited by IvanG; 14.02.2012, 22:29.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеТея ненормалници, Апълката докъде ще я помпят??? Докато започне да струва колкота цяла Африка или Латинска Америка??!
Бахти ненормалниците!
То бива балони в последните години - ама такова чудо...
Хубавото е, че балоните винаги свършват по един и същи начин!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение---------------------------------------------------------------
Опровергаха те
--------------------------------------------------------------
Джейс и аз така мисля
Като кажеш "шорт съм" напиши от къде и параметри - стоп и лимит! Иначе вечно аз ще съм крив, а ти прав без да си казал ни едно число в псевдо позицията, която имаш!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЗа Софикс не мисля, че ще го видиме през следващите 5 години на 1900. Въпросът за мен е човек да изкарва едни 20% на година като включвам и дивидентите в тях.
За първи път си позволявам да пиша в тази тема /защото нямам реална сметка на чужди борси/, но според мен БФБ отразява най-трезво световните процеси. В Гърция е почети военно положение, очевидно това очаква и много други страни. Извинявам се, но в подема на капитализма през 80те и 90те год. основните индекси са били В ПЪТИ по-ниски от днешнитеОК, нови пари /напечатани/, нови смелчаги, но докога така?
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБлаженни невежите- Иване
Мене ми стига ,че пазара е в моята посока,колкото по малко знам по малко се бъркамI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПрез 2007-а година един анализатор беше казал нещо от сорта:
"тези нива на SOFIX от 1900 + ще ги видим чак след 10 години отново".
т.ч. май така и щес стане... 5 години минаха... да видим за следващите 5 години дали SOFIX ще може да възстанови нивата си
За първи път си позволявам да пиша в тази тема /защото нямам реална сметка на чужди борси/, но според мен БФБ отразява най-трезво световните процеси. В Гърция е почети военно положение, очевидно това очаква и много други страни. Извинявам се, но в подема на капитализма през 80те и 90те год. основните индекси са били В ПЪТИ по-ниски от днешнитеОК, нови пари /напечатани/, нови смелчаги, но докога така?
Коментар
Коментар