IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    Към никого не съм бил груб според мен! Не знам откъде разбра, че нямам с какво да ви помогна? Казах, че искам да се включа, но това съвсем не значи, че нямам наблюдения. Моля те да не влизаме в спор за това кой колко капитал има.
    За мнението ти, че капитала има значение - категорично не съм съгласен /най-меко казано/! Казах, че това е за начало и от тези си вложения очаквам 2-3 Евро на ден. Всичко е %, НЯМА никаккво значение с колко тръгваш - важното е таргета ти. Това го разбирай като първото нещо, което си научил от мен /с извинение за самочувствието, че го изказвам/
    да, ама има щото ако търгуваш в бенча опциите са ти 10 долара твърдо + спред на сделка за примерно по-малко от 5000 унции сребро.
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Първи стъпки-дерзай!
      надявам се си научил основните положения при търгувия на демото.
      Аз използвам- trader.bg и съм доволен,дори са ме компенсирали за един 5 цифрен марджин кол
      Теглил съм профитите си от сметката-няма ядове,според мен са коректни(като изключим рекотирането,но мисля,че няма да използваш скалпиране като за начало)
      Успех!
      Благодаря ти Хемилио, би ли споделил какви са спредовете и по-конкретно на дзр на индекси? Няма смисъл да ви убеждавам, че съм научил поне основните положения, аз лично мисля, че съм и една идея по-напред от тях.

Успех ти желая и се надявам на отговор относно спредовете и евентуални комисонни.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
        първи стъпки..

Не е добре да си груб към дриги във форума, дори и техните постове да не са от най-учтивите... Това за взаимната помощ е просто не истина. Във форума се обменя информация, но това важи и двете посоки. Понякога хората споделят без да печелят от това, но като цяло да очакваш помощ без да носиш нещо насреща е леко наивно, колкото и пъти да питаш...

Моят съвет към теб е да забравиш за тези 400-500 евро и пазара. Пазара е труден и трябва доста подготовка за да направиш пари в дългосрочен план. Ти нямаш достатъчно капитал за да играеш и вероятността да ги загубиш всички е доста голяма.

Аз казвам това, осъзнавайки, че най-вероятно няма да ме "чуеш" и ще продължиш да търсиш да играеш, но това не променя истината, че ти си udercapitalized and uprepared. Всичко хубаво.
        Към никого не съм бил груб според мен! Не знам откъде разбра, че нямам с какво да ви помогна? Казах, че искам да се включа, но това съвсем не значи, че нямам наблюдения. Моля те да не влизаме в спор за това кой колко капитал има.
        За мнението ти, че капитала има значение - категорично не съм съгласен /най-меко казано/! Казах, че това е за начало и от тези си вложения очаквам 2-3 Евро на ден. Всичко е %, НЯМА никаккво значение с колко тръгваш - важното е таргета ти. Това го разбирай като първото нещо, което си научил от мен /с извинение за самочувствието, че го изказвам/
        Last edited by първи стъпки; 18.02.2012, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          you don't get it, do you.
          времето е неподходящо за такъв въпрос просто питай пак в понеделник .
          а мнения споделяй колкото ти душа сака.те не ме дразнят
          Това е различен тон от твоя страна, ще се възползвам от съвета ти и ще попитам отново в понеделник.
          Last edited by първи стъпки; 18.02.2012, 23:29.

Коментар

• Първи стъпки-дерзай!
            надявам се си научил основните положения при търгувия на демото.
            Аз използвам- trader.bg и съм доволен,дори са ме компенсирали за един 5 цифрен марджин кол
            Теглил съм профитите си от сметката-няма ядове,според мен са коректни(като изключим рекотирането,но мисля,че няма да използваш скалпиране като за начало)
            Успех!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• първи стъпки..

Не е добре да си груб към дриги във форума, дори и техните постове да не са от най-учтивите... Това за взаимната помощ е просто не истина. Във форума се обменя информация, но това важи и двете посоки. Понякога хората споделят без да печелят от това, но като цяло да очакваш помощ без да носиш нещо насреща е леко наивно, колкото и пъти да питаш...

Моят съвет към теб е да забравиш за тези 400-500 евро и пазара. Пазара е труден и трябва доста подготовка за да направиш пари в дългосрочен план. Ти нямаш достатъчно капитал за да играеш и вероятността да ги загубиш всички е доста голяма.

Аз казвам това, осъзнавайки, че най-вероятно няма да ме "чуеш" и ще продължиш да търсиш да играеш, но това не променя истината, че ти си udercapitalized and uprepared. Всичко хубаво.

Коментар

Извинявай, че ти отнех 5 мин. от времето. Няма да споделям мнение, тъй като съм твърде некомпетентен.

Успех
                you don't get it, do you.
                времето е неподходящо за такъв въпрос просто питай пак в понеделник .
                а мнения споделяй колкото ти душа сака.те не ме дразнят
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ето затова и нямах намерение да отговарям в събота.щото един въпрос води до една камара други има по-интересни занимания от това да обсъждам брокери с човек , който не е наясно .
                  питай пак в понеделник . все някой ще ти отговори
                  Извинявай, че ти отнех 5 мин. от времето. Няма да споделям мнението си за теб, тъй като съм твърде некомпетентен.

Успех

Коментар

Очаквах отговор, защото като минат още 3-4 поста и моят отива в историята. В този случай никой не би го видял дори. Сигурен съм, че в понеделник никой няма да ми отговори, ако не си задам въпроса наново. Ти там ли търгуваш? Какви предимства виждаш там - ниски спредове, добро обслужване, промоции?
                    ето затова и нямах намерение да отговарям в събота.щото един въпрос води до една камара други има по-интересни занимания от това да обсъждам брокери с човек , който не е наясно .
                    питай пак в понеделник . все някой ще ти отговори
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

давай в бенча.
                      ти кво очакваш? питаш нещо и веднага ти се отговаря
                      все пак събота по това време форума не е от най активните и посетени места
                      можеш да бъдеш сигурен , че в понеделник ше те съдерат от отговори даже и такива дето няма да ти харесат
                      Очаквах отговор, защото като минат още 3-4 поста и моят отива в историята. В този случай никой не би го видял дори. Сигурен съм, че в понеделник никой няма да ми отговори, ако не си задам въпроса наново. Ти там ли търгуваш? Какви предимства виждаш там - ниски спредове, добро обслужване, промоции?

Коментар

Добре де, не може човек да се надява на елементарен отговор тук, а идеята е да си помагаме за много по-значими дилеми? Не се ли губи идеята на форума или сме тук само да си мериме ...... и то анонимно и без доказателства? Какво пречи да напишете по една- две думи
                        давай в бенча.
                        ти кво очакваш? питаш нещо и веднага ти се отговаря
                        все пак събота по това време форума не е от най активните и посетени места
                        можеш да бъдеш сигурен , че в понеделник ше те съдерат от отговори даже и такива дето няма да ти харесат

Коментар

Извинявам се страничния въпрос, но коя платформа ще ми препоръчате за търговия предимно ДЗР на индекси. Имам 2 демота /Бенча и МТ4 на Адмирал/ и мисля да се пробвам реално. Става въпрос за първоначални 400- 500 Евра.
                          Ще съм благодарен на отговори.
                          Добре де, не може човек да се надява на елементарен отговор тук, а идеята е да си помагаме за много по-значими дилеми? Не се ли губи идеята на форума или сме тук само да си мериме ...... и то анонимно и без доказателства? Какво пречи да напишете по една- две думи

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                            От де го извади тоя долен бъкет
                            има ли значение?
                            както казах добрият търговец ще изкара пари от пазара , без значение от брокера, софта или трейдинг инструмента.
                            освен това му спестявам пари, че бая стопове го бият тая година
                            а ако успее да изкара повече от мен, ще го призная за по-добър.даже и ше го цункам ако требе
                            Last edited by NYSERookie; 18.02.2012, 21:44.

Коментар

OK отворко.
                              ето един брокер : https://forex-metal.com/, който дава 100$ no deposit bonus
                              От де го извади тоя долен бъкет

Коментар

• Извинявам се страничния въпрос, но коя платформа ще ми препоръчате за търговия предимно ДЗР на индекси. Имам 2 демота /Бенча и МТ4 на Адмирал/ и мисля да се пробвам реално. Става въпрос за първоначални 400- 500 Евра.
                                Ще съм благодарен на отговори.

Коментар

Working...
                                X