If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на никой нищо не доказвам.
ти си този с реалната сметка. всички други у форума сме демоджии дето бъкел от трейдинг не разбираме.предложих ти бъкет с бонус, за да ти спестя пари щот си личи колко струваш като търговец.
всъщност ,ай със здраве. що ли въобще се занимавам с тебе.пазара така или иначе не търпи самоуверени тъпанари и сам ще ти покаже колко струваш .
сульо и пульо btw, кат осъзнаят , че от всяко дърво свирка не става, започват да правят сайтчета, блогчета и да продават сигналчета и урочета
Ти защо ПРОДЪЛЖАВАШ да си мислиш, че можеш да казваш на всеки какво да прави и той да го направи. Преди да си постнеш поредния спам тука, прочете ли заглавието на темата ? Това залгавие гласеше ли 'Експресни конкурси от неполуярни брокери с цел избиване на комплекси + бонус " ? Хората ти го казаха - демоджия си. Това не е лошо, но защо искаш да поучаваш другите, които най-добре си знаят риска и възможностите. Сега да ми се докажеш искаш да играеш в някакъв помиярски брокер с хендикап все едно ще пускаш еврофутбол. Честно с такива отдавна не се занимавам. Нямам време а и не са ми интересни. Както и да е дотук разбрах достатчъчно вече, от теб няма какво да науча и засега твоето мнение за мен има стойност на пробит галош. За другите сами да си преценят.
Но ще ти направя един жест за да си задоволиш бабешкото любопитство. http://www.stockblocktrades.com. Въпреки че не е готов изцяло, там си поствам идеите и сделките, когато смятам че се открива възможност за такива. И може да спреш да броиш, водя си добра статистика
@NYSERookie
Толкова си смешен и патетичен, че даже няма и да ти отговарям
тва МИШОЦИТЕ с РЕАЛ сметки мноу плашливи се оказахте бре.само устите ви големи
едно чиче с ДЕМО сметка те уплаши.пък аз бех готов от съжаление към тебе и хендикап да ти дам 20-ина %
кой е патетичен на всички стана ясно вече
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
от 2013 сте ги гледам пак. 4етах некви глупости от голдман и сити за тех, ама аз сам пове4е на бамки и цикликал (цемент, коли) и банки в момента 4е там има нои голема вола и са по лесни за отигравани. влезанх в италиански испански и португалски компании сте видим http://www.businessweek.com/news/201...gen-mover.html
@NYSERookie
Толкова си смешен и патетичен, че даже няма и да ти отговарям
@НАИВHИК
Какво е бъкет ?
@hemilio
Никакъв арбитър не искам да съм. Въпроса е етичен ;-) Имам позиция в GDX.
@първи стъпки
Поздравления и успех в начинанието с индексите. Не подценявай обаче и каквото ти казва sktv, защото рано или късно всички стигат до извода, че пазенето на капитала е от най-голямо значение. В дългосрочен план, печели не този който познава най-много таргети а този, който управлява най-добре риска. Ако ти звучи клиширано - не знам как по-просто да го кажа
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Благодаря ти Хемилио, би ли споделил какви са спредовете и по-конкретно на дзр на индекси? Няма смисъл да ви убеждавам, че съм научил поне основните положения, аз лично мисля, че съм и една идея по-напред от тях.
Успех ти желая и се надявам на отговор относно спредовете и евентуални комисонни.
моля
Написал съм ти лично съобщение
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Tва унциите за нищо ги нямате Бравос!!! 5000 е големия контракт на среброто Респект, ако някой наистина го търгува, макар че ми се струва малко глупаво в сравнение със супер ликвидните минита. Право да си кажа не съм много запознат с минитата при среброто, но при индексите обемът на минитата многократно надминава този на големия фючърс
Опции на SLV или директно AGQ / ZSL търгувам аз, не фючърси. Чат-пат и EXK и SLW, но напоследък нямам време да чета новини и отчети.
5000 унции ме съмнява някой да търгува точно пък през бенча.
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Tва унциите за нищо ги нямате Бравос!!! 5000 е големия контракт на среброто Респект, ако някой наистина го търгува, макар че ми се струва малко глупаво в сравнение със супер ликвидните минита. Право да си кажа не съм много запознат с минитата при среброто, но при индексите обемът на минитата многократно надминава този на големия фючърс
Коментар