Първоначално изпратено от първи стъпки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПърви стъпки-дерзай!
надявам се си научил основните положения при търгувия на демото.
Аз използвам- trader.bg и съм доволен,дори са ме компенсирали за един 5 цифрен марджин кол
Теглил съм профитите си от сметката-няма ядове,според мен са коректни(като изключим рекотирането,но мисля,че няма да използваш скалпиране като за начало)
Успех!
Успех ти желая и се надявам на отговор относно спредовете и евентуални комисонни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениепърви стъпки..
Не е добре да си груб към дриги във форума, дори и техните постове да не са от най-учтивите... Това за взаимната помощ е просто не истина. Във форума се обменя информация, но това важи и двете посоки. Понякога хората споделят без да печелят от това, но като цяло да очакваш помощ без да носиш нещо насреща е леко наивно, колкото и пъти да питаш...
Моят съвет към теб е да забравиш за тези 400-500 евро и пазара. Пазара е труден и трябва доста подготовка за да направиш пари в дългосрочен план. Ти нямаш достатъчно капитал за да играеш и вероятността да ги загубиш всички е доста голяма.
Аз казвам това, осъзнавайки, че най-вероятно няма да ме "чуеш" и ще продължиш да търсиш да играеш, но това не променя истината, че ти си udercapitalized and uprepared. Всичко хубаво.
За мнението ти, че капитала има значение - категорично не съм съгласен /най-меко казано/! Казах, че това е за начало и от тези си вложения очаквам 2-3 Евро на ден. Всичко е %, НЯМА никаккво значение с колко тръгваш - важното е таргета ти. Това го разбирай като първото нещо, което си научил от мен /с извинение за самочувствието, че го изказвам/Last edited by първи стъпки; 18.02.2012, 23:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеyou don't get it, do you.
времето е неподходящо за такъв въпрос простопитай пак в понеделник .
а мнения споделяй колкото ти душа сака.те не ме дразнятLast edited by първи стъпки; 18.02.2012, 23:29.
Коментар
-
Първи стъпки-дерзай!
надявам се си научил основните положения при търгувия на демото.
Аз използвам- trader.bg и съм доволен,дори са ме компенсирали за един 5 цифрен марджин кол
Теглил съм профитите си от сметката-няма ядове,според мен са коректни(като изключим рекотирането,но мисля,че няма да използваш скалпиране като за начало)
Успех!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
първи стъпки..
Не е добре да си груб към дриги във форума, дори и техните постове да не са от най-учтивите... Това за взаимната помощ е просто не истина. Във форума се обменя информация, но това важи и двете посоки. Понякога хората споделят без да печелят от това, но като цяло да очакваш помощ без да носиш нещо насреща е леко наивно, колкото и пъти да питаш...
Моят съвет към теб е да забравиш за тези 400-500 евро и пазара. Пазара е труден и трябва доста подготовка за да направиш пари в дългосрочен план. Ти нямаш достатъчно капитал за да играеш и вероятността да ги загубиш всички е доста голяма.
Аз казвам това, осъзнавайки, че най-вероятно няма да ме "чуеш" и ще продължиш да търсиш да играеш, но това не променя истината, че ти си udercapitalized and uprepared. Всичко хубаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеИзвинявай, че ти отнех 5 мин. от времето. Няма да споделям мнение, тъй като съм твърде некомпетентен.
Успех
времето е неподходящо за такъв въпрос простопитай пак в понеделник .
а мнения споделяй колкото ти душа сака.те не ме дразнятТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеето затова и нямах намерение да отговарям в събота.щото един въпрос води до една камара другиима по-интересни занимания от това да обсъждам брокери с човек , който не е наясно .
питай пак в понеделник . все някой ще ти отговори
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеОчаквах отговор, защото като минат още 3-4 поста и моят отива в историята. В този случай никой не би го видял дори. Сигурен съм, че в понеделник никой няма да ми отговори, ако не си задам въпроса наново. Ти там ли търгуваш? Какви предимства виждаш там - ниски спредове, добро обслужване, промоции?има по-интересни занимания от това да обсъждам брокери с човек , който не е наясно .
питай пак в понеделник . все някой ще ти отговориТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедавай в бенча.
ти кво очакваш? питаш нещо и веднага ти се отговаря
все пак събота по това време форума не е от най активните и посетени места
можеш да бъдеш сигурен , че в понеделник ше те съдерат от отговори даже и такива дето няма да ти харесат
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДобре де, не може човек да се надява на елементарен отговор тук, а идеята е да си помагаме за много по-значими дилеми? Не се ли губи идеята на форума или сме тук само да си мериме ...... и то анонимно и без доказателства? Какво пречи да напишете по една- две думи
ти кво очакваш? питаш нещо и веднага ти се отговаря
все пак събота по това време форума не е от най активните и посетени места
можеш да бъдеш сигурен , че в понеделник ше те съдерат от отговори даже и такива дето няма да ти харесатТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеИзвинявам се страничния въпрос, но коя платформа ще ми препоръчате за търговия предимно ДЗР на индекси. Имам 2 демота /Бенча и МТ4 на Адмирал/ и мисля да се пробвам реално. Става въпрос за първоначални 400- 500 Евра.
Ще съм благодарен на отговори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеОт де го извади тоя долен бъкет
както казах добрият търговец ще изкара пари от пазара , без значение от брокера, софта или трейдинг инструмента.
освен това му спестявам пари, че бая стопове го бият тая година
а ако успее да изкара повече от мен, ще го призная за по-добър.даже и ше го цункам ако требеLast edited by NYSERookie; 18.02.2012, 21:44.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеOK отворко.
ето един брокер : https://forex-metal.com/, който дава 100$ no deposit bonus
Коментар
Коментар