IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
    Това са фючърси върху индекса... Не е индекса... Индекса е фиксиран като лева за марката :P
    Е та фючърси са какво да са? Ти индекс ли трейдваш? И къде тва?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      1368.75 при моя бъкет мартенски 1368,50 глобекс мартенско мини
      Това са фючърси върху индекса... Не е индекса... Индекса е фиксиран като лева за марката :P
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
        Това да не ти е форекс с 1000 източника на котировки това е регулиран пазар и ако има разлика в брокера просто явно не търгуваш S&P
        Абсолютно си прав! Ако ДЗР върху S&P добавяш някакво отклонение от по +/-0.20 точки за спред и това е...
        Такава котировка на S&P НЕМА! Пък не знам на какво е излизал колегата! : ))))
        България Над Всичко

Коментар

• 1368.75 при моя бъкет мартенски 1368,50 глобекс мартенско мини

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            зависи кой Брокер използваш при мен стигна 1371.6
            Това да не ти е форекс с 1000 източника на котировки това е регулиран пазар и ако има разлика в брокера просто явно не търгуваш S&P

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
              Абе пич, от кога ти е тая котировка, че моята последна на това ниво ми е от Юли 2011г.

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SP...d=p08153843940 Ясно се вижда къде е най-високото ниво на ИНДЕКСА, пък ти чак на BID-а си излезнал...
              зависи кой Брокер използваш при мен стигна 1371.6
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Ако 2006 е рискова с ръста на движение на икономиката с какво по малко не рисково са всички други години до днес.....
                Всички в момента сме участници на БФБ и нарушаваме основно правило...Не хващай падащ нож а той пада вече 10 месеца........
                Аз съм хванал консервативен портфеил като АДСИЦ и Лекарствата и който с тютюните и алкохола са защитени ами ти със ТИМ и Синергона....
                ТИМ и Синергона са едни от най-силните икономически групировки в БГ. Техният бизнес винаги е бил консервативно управляван и доста стабилен и лоши и в добри години. Отделно акциите им са накй-битите от пазара - т.е. цените имат добра риск премия - доста консервативно ме вижда да се инвестита в тях на тези цени сега - така, че и моят портфейл е доста консервативен, бих казал - всеки има разлино усещане за риска все пак . Не е препоръка
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  ГРЕШКА
                  Времето показа че 2006 и 2007 са биле изключително рискови години и било добре за продажба тогава - на пук на общата еуфория и луди ръстове - именнно това е бил риска
                  Ако 2006 е рискова с ръста на движение на икономиката с какво по малко не рисково са всички други години до днес.....
                  Всички в момента сме участници на БФБ и нарушаваме основно правило...Не хващай падащ нож а той пада вече 10 месеца........
                  Аз съм хванал консервативен портфеил като АДСИЦ и Лекарствата и който с тютюните и алкохола са защитени ами ти със ТИМ и Синергона....

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Затворих всияки дълги по света!

СиП500 на 1369,33

...........
                    Добявям къси СиП и Насдак.

.....................................

Абе пич, от кога ти е тая котировка, че моята последна на това ниво ми е от Юли 2011г.

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SP...d=p08153843940 Ясно се вижда къде е най-високото ниво на ИНДЕКСА, пък ти чак на BID-а си излезнал...
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Не изглеждаш нов но разсъждаваш като такъв.....как ще печели една финансова институция ако акциите се качват с 30 % на година без корекция и след това няма да падат а ще минават в реиндж а няма производителност и печалби най малкото защото ЕС влиза в рецесия да не говорим за Гърция ,Италия ,Испания и т.н.... Ами като продадат и сренат акциите до удобни за тях нива за ново качване....
                      Даже и в безрисковите 2006/7 г. пролетта имаше корекция на индексите от 10-15 % .........
                      Така че я чакаме в ДАХ ,ДАУ и МЯУ....
                      ГРЕШКА
                      Времето показа че 2006 и 2007 са биле изключително рискови години и било добре за продажба тогава - на пук на общата еуфория и луди ръстове - именнно това е бил риска
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        Пак го помисли и тогавай дай окончателната си присъда за индекса.....
                        За последните 4 г. - два срива. Ами не очаквам повече. По скоро очаквам корекция на сривовете, която ще си е бичи тренд.

Коментар

Мисля. че всички мнооого свикнаха с някакви все паники и спадове и забравят колко са лихвите на ФЕД и за колко дълго ще са на тези нива. Мисля, вече никой не помни кризата с Лехман - отшумя на 100%, лятото там за дълга на САЩ и даунгрейда - вече почти не ги помним, скоро няма да се помни и т.н. Европейска криза, а ДАУ ще е на алл тайм хай над 14 К . Така мисля
                          Не изглеждаш нов но разсъждаваш като такъв.....как ще печели една финансова институция ако акциите се качват с 30 % на година без корекция и след това няма да падат а ще минават в реиндж а няма производителност и печалби най малкото защото ЕС влиза в рецесия да не говорим за Гърция ,Италия ,Испания и т.н.... Ами като продадат и сренат акциите до удобни за тях нива за ново качване....
                          Даже и в безрисковите 2006/7 г. пролетта имаше корекция на индексите от 10-15 % .........
                          Така че я чакаме в ДАХ ,ДАУ и МЯУ....

Коментар

Мисля. че всички мнооого свикнаха с някакви все паники и спадове и забравят колко са лихвите на ФЕД и за колко дълго ще са на тези нива. Мисля, вече никой не помни кризата с Лехман - отшумя на 100%, лятото там за дълга на САЩ и даунгрейда - вече почти не ги помним, скоро няма да се помни и т.н. Европейска криза, а ДАУ ще е на алл тайм хай над 14 К . Така мисля
                            Пак го помисли и тогавай дай окончателната си присъда за индекса.....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Мисля, че няма да има ДАУ под 12500 вече в историята

Ооооооооооо,никога не казвай никога

Коментар

• Мисля, че няма да има ДАУ под 12500 вече в историята

Ооооооооооо,никога не казвай никога
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X