Първоначално изпратено от Ajax4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение1368.75 при моя бъкет мартенски 1368,50 глобекс мартенско миниFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеТова да не ти е форекс с 1000 източника на котировкитова е регулиран пазар и ако има разлика в брокера просто явно не търгуваш S&P
Такава котировка на S&P НЕМА! Пък не знам на какво е излизал колегата! : ))))From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениезависи кой Брокер използваш при мен стигна 1371.6това е регулиран пазар и ако има разлика в брокера просто явно не търгуваш S&P
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеАбе пич, от кога ти е тая котировка, че моята последна на това ниво ми е от Юли 2011г.
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SP...d=p08153843940 Ясно се вижда къде е най-високото ниво на ИНДЕКСА, пък ти чак на BID-а си излезнал...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко 2006 е рискова с ръста на движение на икономиката с какво по малко не рисково са всички други години до днес.....
Всички в момента сме участници на БФБ и нарушаваме основно правило...Не хващай падащ нож а той пада вече 10 месеца........
Аз съм хванал консервативен портфеил като АДСИЦ и Лекарствата и който с тютюните и алкохола са защитени ами ти със ТИМ и Синергона....There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеГРЕШКА
Времето показа че 2006 и 2007 са биле изключително рискови години и било добре за продажба тогава - на пук на общата еуфория и луди ръстове - именнно това е бил риска
Всички в момента сме участници на БФБ и нарушаваме основно правило...Не хващай падащ нож а той пада вече 10 месеца........
Аз съм хванал консервативен портфеил като АДСИЦ и Лекарствата и който с тютюните и алкохола са защитени ами ти със ТИМ и Синергона....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЗатворих всияки дълги по света!
СиП500 на 1369,33
...........
Добявям къси СиП и Насдак.
.....................................
Абе пич, от кога ти е тая котировка, че моята последна на това ниво ми е от Юли 2011г.
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SP...d=p08153843940 Ясно се вижда къде е най-високото ниво на ИНДЕКСА, пък ти чак на BID-а си излезнал...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе изглеждаш нов но разсъждаваш като такъв.....как ще печели една финансова институция ако акциите се качват с 30 % на година без корекция и след това няма да падат а ще минават в реиндж а няма производителност и печалби най малкото защото ЕС влиза в рецесия да не говорим за Гърция ,Италия ,Испания и т.н.... Ами като продадат и сренат акциите до удобни за тях нива за ново качване....
Даже и в безрисковите 2006/7 г. пролетта имаше корекция на индексите от 10-15 % .........
Така че я чакаме в ДАХ ,ДАУ и МЯУ....
Времето показа че 2006 и 2007 са биле изключително рискови години и било добре за продажба тогава - на пук на общата еуфория и луди ръстове - именнно това е бил рискаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеПак го помисли и тогавай дай окончателната си присъда за индекса.....There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеМисля. че всички мнооого свикнаха с някакви все паники и спадове и забравят колко са лихвите на ФЕД и за колко дълго ще са на тези нива. Мисля, вече никой не помни кризата с Лехман - отшумя на 100%, лятото там за дълга на САЩ и даунгрейда - вече почти не ги помним, скоро няма да се помни и т.н. Европейска криза, а ДАУ ще е на алл тайм хай над 14 К . Така мисля
Даже и в безрисковите 2006/7 г. пролетта имаше корекция на индексите от 10-15 % .........
Така че я чакаме в ДАХ ,ДАУ и МЯУ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеМисля. че всички мнооого свикнаха с някакви все паники и спадове и забравят колко са лихвите на ФЕД и за колко дълго ще са на тези нива. Мисля, вече никой не помни кризата с Лехман - отшумя на 100%, лятото там за дълга на САЩ и даунгрейда - вече почти не ги помним, скоро няма да се помни и т.н. Европейска криза, а ДАУ ще е на алл тайм хай над 14 К . Така мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМисля, че няма да има ДАУ под 12500 вече в историята
Ооооооооооо,никога не казвай никогаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар