IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво стана с Apple?

Коментар

• Аз съм си решил да си купя VXX-че или TVIX-че една седмица преди да обявят БВП-тата за 1-вото тримесечие. Малко е рано още. Някои ще са така , аз ще съм така

Коментар

• Лазим по върховете в момента , не че няма възможност и за едни бързи
        100-200 пункта ++++ при Dow , но на който му стиска да купува от тия нива
        - да го прави , успех му желая , това си е неразбиране на цикличността на финансовите
        пазари като цяло , според мен
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Скъсявате ли здраво и днес? И правилно - трябва някой да захранва ралито със загубите си...
          за ралито ти - няма вече гориво-не виждаш ли?
          Цикли на 1550 и 14400

Скоро ще си правим шапки от говежди кожи
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• аз скъсявам упорито ще дойде и моята минута радост буквално

Коментар

• Скъсявате ли здраво и днес? И правилно - трябва някой да захранва ралито със загубите си...
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                А относно тази КОРЕКЦИЯ, която всички я чакат, че ще има корекция, ще има, то е неизбежно, просто пазарите не се движат в права линия нагоре.
                Но кога ще дойде тази корекция, колко ще е дълбока и колко дълга никой не знае. Я има корекция, я няма.
                Струва ми се че да се чака за тази корекция е като да чакаш да гърмиш по заек, докато покрай теб минават стада бизони.
                Колега,

Уважавам мнението Ви и след като сте така убеден в посоката,
                дерзайте.Тъй като отвсякъде лъха информация, че опашката е дълга,
                колкото по - скоро се наредите толкова по - добре за Вас.

Поздрави и успехи!
                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• А относно тази КОРЕКЦИЯ, която всички я чакат, че ще има корекция, ще има, то е неизбежно, просто пазарите не се движат в права линия нагоре.
                  Но кога ще дойде тази корекция, колко ще е дълбока и колко дълга никой не знае. Я има корекция, я няма.
                  Струва ми се че да се чака за тази корекция е като да чакаш да гърмиш по заек, докато покрай теб минават стада бизони.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                    такава пързалка се заформя че щее доста тъжно
                    Колега,

Вероятността да се случи това се увеличи многократно.
                    Можеше да се заформи една корекцийка още преди
                    2- 3 седмици, но големите хиени са супер алчни. Искат да
                    стрижат до кокъл. Наистина тъжно.

Поздрави и успехи!
                    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Че ще има експанзия е ясно, просто никой няма да позволи дефлация.
                      Трябва да има растеж на всяка цена, пък било то и чрез печатане на пари и инфлация.
                      Много пари бяха напечатани, но тези пари не стигнаха до реалната икономика, останаха в банките или като кеш или като държавни ценни книжа с отрицателна доходност. Рано или късно тези пари ще излязат и ще бъдат (умножени като заеми), ще стигнат до лица и фирми, или ще бъдат инвестирани на борсата.
                      Отделно фондове, фирми и физически лица, държат много кеш, досега ги беше страх да го инвестират, но с подобряване на икономиката, парите ще излязат и ще търсят по-висока доходност, една голяма част от тези пари ще отидат на борсата.
                      Този процес вече е започнал и на това се дължат високите нива и върховете на борсата през последните месеци. Процеса ще се засили през 2014 и 2015 и сигурно през 2016 ще приключи. Когато свърши ще имаме нов балон най-вероятно DJI към 20 000 и S&P към 2 000.

Коментар

• такава пързалка се заформя че щее доста тъжно
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          скоро ще се разбере каква е тъйзи експанзия
                          всички много позитивни-това е сигнал-скоро ще се У..ре работата
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

скоро ще се разбере каква е тъйзи експанзия
                            Че то се знае от няколко години вече: експанзия на балансите на централните банки.

Коментар

Глобалната икономика е пред безпрецедентна експанзия
                              Всички на опашка да пазаруваме, че ще свърши и ...... после глад.

Поздрави и успехи!
                              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• скоро ще се разбере каква е тъйзи експанзия

Коментар

Working...
                                X