Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМечетата от рано са се разтропали във форума. Кое не ви е ясно да ви обясня?
Индексите ще са нагоре през следващите 3 години, не разбрахте ли?
Колко къси позиции трябва да изгубите за да раберете?
Колко stop loss-a да ви изгърмят?
Колко margin call-а да получите?
Колко пари да изгубите?
Не ви ли писна да губите пари, незнам колко пари трябва да сте изгубили ако от началото на годината сте "мечки".From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЗнаешли преди 4г говорих си на една среща сИво Груев....тои още от тогава твърдеше и ме убеждаваше за тотален срив и много скъп долар....имало неправилна корекциа и някакви вълни.....Казах му Иво пак щеси говорим.....И ме съветваше да продавам ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПак напомям на спекулантите това, което съм го писал последните месеци и години .
т.е. вески месец ще го пускам по 1-2 пъти, за да отрезняват спекулантите! Дано да са ми благодарни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПак напомям на спекулантите това, което съм го писал последните месеци и години .
т.е. вески месец ще го пускам по 1-2 пъти, за да отрезняват спекулантите! Дано да са ми благодарни.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Пак напомям на спекулантите това, което съм го писал последните месеци и години .
т.е. вески месец ще го пускам по 1-2 пъти, за да отрезняват спекулантите! Дано да са ми благодарни.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВУЙЧО,
...
п.с. многократно писах последните седмици през Януари и Февруари...а и последните години. Индексите растат...във възходящ тренд са...Защо ви трябва да ги скъсявате??? Защо искате да си губите парите???
Пак ще дам рекомендация на по-новите участници на борсите:
Преди години...преди 6-7 години..когато макростатистиката постоянно се влошаваше и индексите започнаха да падат...всички бяха бичи настроени...и колкото повече падаха толкова по-бичи настроени ставаха хората и купуваха и купуваха акции и индекси..а макроикономиката ставаше все по-лоша и по-лоша..Но всички купуваха и викаха..."е от това няма накъде повече да падат акциите и индексите, скоро ще обърне тренда...това е дъното, скоро ще се обърне тренда..." и така две години...докато всички фалираха (и то фалираха по няколко пъти, тия дето търгуват през платформи с ливъридж)....
От Пролетта на 2009-а е обратното... Икономиката почна да изкарва добри данни...Все по-добри и по-добри... Появиха се нови ентусиасти...Мечки... които почнаха да обясняват как ще спадат индексите и така с години си ги скъсяват и фалират и фалират...А иконмиката става все по-добра и по-добра...все по-добри и по-добри данни, а хората скъсяват и чакат "спад" ))...и сега всички викат ..."е няма на къде повече да растат, скоро ще почнат да падат акциите и индексите..."...а макростатистиката става все по-добра и по-добра и всички с късите рано или късно фалират.
Че аз за 7+ години търговия това видях и ми е много странен извода, който виждам:
1) При лоша макроикостатистика и падащ тренд всички са Бичи настроени и откриват дълги позиции и фалират.
2) При добра макростатистика и растящ тренд почти всички са Мечи настроение и откриват къси позиции и фалират.
Т.е. повечето спекуланти винаги са против тренда...или са икономически напълно неграмотни или го правят нарочно...просто винаги да са контра на логиката!!!
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТолкова ли не ви стана ясно, че ще се печатат пари по целият свят докато:
1. Инфлацията не изяде всички стари дългове
2. Борсите не направят нови големи върхове
3. Икономиката не почне да расте (мин 2%)
4. Безработицата не падне до (5-6%)
5. Цените на недвижимите имоти се повишат до нивата си от 2006-2007
Никой няма да допусне дефлация, отрицателен растеж на икономиката и спадове на борсите.
Печатането на пари НЕ води до разтеж.
По - долу в друг пост съм го представил аргументирано.
А и къде са тези пари. Дали ще се завъртят реално в икономиката
или ще станем свидетели на преливане от пусто в празно.
Когато еуфорията отмине и нещата се поуспокоят ще стане ясно
каква грандиозна манипулация е темата с печатането. Основен
ИКОНОМИЧЕСКИ показател е инфлацията, която така уверено
споменаваш. Как я удържат на тези ниски нива според теб?. Как
става това или не е важно? Ще си печатаме пари ама ще си държим
инфлацията ниска, та да не би кредитите на бате Гошо случайно да се обезценят.
Това наподобява малко спекулата с валутния борд. Бягайте, че страшно. После пак
елате, че страшното мина. Ама от врътката някои правятдобри пари. А други
вадят политически дивиденти. И кой е прецаканият? Този който си е все прецакан.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение"батенце" аз търгувам.
Въпроса е ти търгуваш ли?
Или само гладаш отстрани докато другите правят пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТолкова ли не ви стана ясно, че ще се печатат пари по целият свят докато:
Никой няма да допусне дефлация, отрицателен растеж на икономиката и спадове на борсите.
егати добрия човечец е тоя плешивко
Коментар
-
Толкова ли не ви стана ясно, че ще се печатат пари по целият свят докато:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМечетата от рано са се разтропали във форума. Кое не ви е ясно да ви обясня?
Колко пари да изгубите?
Не ви ли писна да губите пари, незнам колко пари трябва да сте изгубили ако от началото на годината сте "мечки".
Коментар
-
Мечетата от рано са се разтропали във форума. Кое не ви е ясно да ви обясня?
Колко пари да изгубите?
Не ви ли писна да губите пари, незнам колко пари трябва да сте изгубили ако от началото на годината сте "мечки".
Коментар
Коментар