Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...ми с това бясно печатане на артийки, швейка май се превърна в убежище!
Да. Пък и те реално имат интерес от силна валута - за да привличат инвеститори във финасовия сектор (все пак е коор бизнес там)...
Уж се бяха пооспокоили нещата с банките и сатраховатеките им, ала тая седмица ме разбиха с новинините около Креди Суис и ЮБС.... Мъката ще продължава...
А и графиките уж показваха изтощаване на тренда, ала с тоя пробив днес - направо ми стана тъпо.... Губя хем от спада на еврото (в двойката), хем от ръста на франка (защото резултата от сделката ми е във франкове)... А навремето (когато се учех) избрах да търгувам франка, защото бе много ефтин... Долар/франк бе 1.20 ( сега 0.78) .... Много много тъпо! Разбира се - вината си е само и единствено моя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЗа съжаление... И съм на маржин - пак за съжаление!
Знам, че трябва в един момент да приема загуба, но все чакам корекция, а тя не идва вече 2 години!
Иначе е/фр към паритета май се е засилил. за съжаление...
И си занам, че тренда ще свърши едва когато и аз капитулирам....自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнениеДано не си на маржин, а инак расте ли голда, по тази ти позиция ще трупаш негативи...
Знам, че трябва в един момент да приема загуба, но все чакам корекция, а тя не идва вече 2 години!
Иначе е/фр към паритета май се е засилил. за съжаление...
И си занам, че тренда ще свърши едва когато и аз капитулирам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНадраве!
Прав си за ММ, изцяло!
Тоя месец ми е рекорден по реализирана месечна печалба, всъщност подобрявам си статистиката вече трети месец подред!
Моят проблем е, че от 2 години влача една позиция в къси франкове (срещу евро), дето вече ми скъсват нервите!
Влязох в много тъп филм - текущо правя много кинти, а старата ми грешка ме тегли назад! Аз съм си упорито магаре, но вече взе да ми идва тежко (психологически)... От давна е време да приема загубата... но все едно дяволче ме спира....
Както и да е! Сподели си болката!
Наздраве още веднъж! Аз съм на джин с тоник!自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...тъман си сипах ръкиджос, Роко, та за мезето де...Наздраве на всички! Атила по-малко нерви хвърляй, баце в трейда,все пак става въпрос само за едни шибани мангизи...и ако си направиш добър ММ гарантирам ти по-голямо съхранение на нервните клетки...няма как с 1000$ да се направят 1М Роко налЕ знаеш че и обикновенния войник носи в раницата си маршалски жезъл, та така де постнатия чарт това е едно пожелание, всеки да може такъв трейд да направи...разбира се не казвам, че аз съм го направил...
пак да кажа: Наздраве!!!
Прав си за ММ, изцяло!
Тоя месец ми е рекорден по реализирана месечна печалба, всъщност подобрявам си статистиката вече трети месец подред!
Моят проблем е, че от 2 години влача една позиция в къси франкове (срещу евро), дето вече ми скъсват нервите!
Влязох в много тъп филм - текущо правя много кинти, а старата ми грешка ме тегли назад! Аз съм си упорито магаре, но вече взе да ми идва тежко (психологически)... От давна е време да приема загубата... но все едно дяволче ме спира....
Както и да е! Споделих си болката!
Наздраве още веднъж! Аз съм на джин с тоник!Last edited by ATILA; 29.07.2011, 21:06.
Коментар
-
...тъман си сипах ръкиджос, Роко, та за мезето де...Наздраве на всички! Атила по-малко нерви хвърляй, баце в трейда,все пак става въпрос само за едни шибани мангизи...и ако си направиш добър ММ гарантирам ти по-голямо съхранение на нервните клетки...няма как с 1000$ да се направят 1М Роко налЕ знаеш че и обикновенния войник носи в раницата си маршалски жезъл, та така де постнатия чарт това е едно пожелание, всеки да може такъв трейд да направи...разбира се не казвам, че аз съм го направил...
пак да кажа: Наздраве!!!自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепоста е шега, далеч съм от заяждането днес
въпреки , че едва ли има и 2-ма човека в този форум , които да търгуват толкова дългосрочно.
освен мастер джедая естествено
ПП и зорлен инвеститорите пишман бъфъбъ спекуланти
Иначе за хоризонта - самата система е измислена така, че да е ориентирана изцяло към бързи врътки... Лошото става, когато "легендата" на конкретния трейд се компроментира - те тогава се става инвеститор (ако си без стоп)! Макар, че и това не е болка за умиране - в зависимост от големината на акаунта и посоката на трейда разбира се... Проблемът е в психологическия удар от подобен несуспех... и/ неуспехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение......
NYSERookie, не всички можем да трейдваме по твоята система!
Много успехи ти желая с нея и занапред!
въпреки , че едва ли има и 2-ма човека в този форум , които да търгуват толкова дългосрочно.
освен мастер джедая естествено
ПП и зорлен инвеститорите пишман бъфъбъ спекулантиLast edited by NYSERookie; 29.07.2011, 20:40.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
joda, дано на си имал много успешни отигравания! Дано още повече да ти предстои да направиш!
Графиките, които постваш винаги са много добре технически обосновани! Проблемът е, че са голям фрейм, и изисква много воля и твърда убеденост в анализа, за да можеш да ги отиграваш реално.. и пълноценно. А пазарният "шум" ни облъчва перманентно и ... брутално!
Дано да си от този тип търговци - с железните нерви!
bse sell-off, немислим е фалит на САЩ към настоящия момент... но това не пречи цирка с тази глупост да е тотален! Днеска си мислих за черния лебед - и че нищо не пречи да видим такъв, точно когато най-малко очакваме...
Надявам се легендата ти да е вярна, и да успееш да направиш пари с нея!
NYSERookie, не всички можем да трейдваме по твоята система!
Много успехи ти желая с нея и занапред!
Коментар
-
masta' joda,
ти за мезе ни взе в тоа фурум бре
кви са тия позиции от по една година и отгоре?
тука от спекулатор нагоре се подвизават
кви са тия инвеститорски чартове? туй да не ти е бъфъбъ-то ?
ъакива само господарят на вълните груев ги търгува....
с по 10 центчета на точка, за по няколко години ,ей тъй колкот да е в играта.Last edited by NYSERookie; 29.07.2011, 20:34.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеИзродите американски, направо ебаха мамата на пазарите с тая измислена простотия за тавана...
Търговията вече стана ТОТО! Никакъв тип анализи не работят....
Дирижора определено разбира как да дърпа конците.... само да не се оплете накрая и той! Че няма по страшно от това да няма пилот в кабината!
заеби ги анализите , РА работи безотказно ТУК И СЕГАТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Изродите американски, направо ебаха мамата на пазарите с тая измислена простотия за тавана...
Търговията вече стана ТОТО! Никакъв тип анализи не работят....
Дирижора определено разбира как да дърпа конците.... само да не се оплете накрая и той! Че няма по страшно от това да няма пилот в кабината!
Коментар
Коментар