IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Да. Пък и те реално имат интерес от силна валута - за да привличат инвеститори във финасовия сектор (все пак е коор бизнес там)...
    Уж се бяха пооспокоили нещата с банките и сатраховатеките им, ала тая седмица ме разбиха с новинините около Креди Суис и ЮБС.... Мъката ще продължава...
    А и графиките уж показваха изтощаване на тренда, ала с тоя пробив днес - направо ми стана тъпо.... Губя хем от спада на еврото (в двойката), хем от ръста на франка (защото резултата от сделката ми е във франкове)... А навремето (когато се учех) избрах да търгувам франка, защото бе много ефтин... Долар/франк бе 1.20 ( сега 0.78) .... Много много тъпо! Разбира се - вината си е само и единствено моя!
    ...не знам кво да ти кажа, тук важното ниво е 7813, което е почти достигнато и може би ще окаже подобаваща подкрепа, ако го подмине го търси ок 72
    自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
      ...ми с това бясно печатане на артийки, швейка май се превърна в убежище!

Да. Пък и те реално имат интерес от силна валута - за да привличат инвеститори във финасовия сектор (все пак е коор бизнес там)...
      Уж се бяха пооспокоили нещата с банките и сатраховатеките им, ала тая седмица ме разбиха с новинините около Креди Суис и ЮБС.... Мъката ще продължава...
      А и графиките уж показваха изтощаване на тренда, ала с тоя пробив днес - направо ми стана тъпо.... Губя хем от спада на еврото (в двойката), хем от ръста на франка (защото резултата от сделката ми е във франкове)... А навремето (когато се учех) избрах да търгувам франка, защото бе много ефтин... Долар/франк бе 1.20 ( сега 0.78) .... Много много тъпо! Разбира се - вината си е само и единствено моя!

Коментар

За съжаление... И съм на маржин - пак за съжаление!
        Знам, че трябва в един момент да приема загуба, но все чакам корекция, а тя не идва вече 2 години!
        Иначе е/фр към паритета май се е засилил. за съжаление...
        И си занам, че тренда ще свърши едва когато и аз капитулирам....
        ...ми с това бясно печатане на артийки, швейка май се превърна в убежище!
        自由西藏

Коментар

Дано не си на маржин, а инак расте ли голда, по тази ти позиция ще трупаш негативи...
          За съжаление... И съм на маржин - пак за съжаление!
          Знам, че трябва в един момент да приема загуба, но все чакам корекция, а тя не идва вече 2 години!
          Иначе е/фр към паритета май се е засилил. за съжаление...
          И си занам, че тренда ще свърши едва когато и аз капитулирам....

Коментар

Надраве!

Прав си за ММ, изцяло!
            Тоя месец ми е рекорден по реализирана месечна печалба, всъщност подобрявам си статистиката вече трети месец подред!
            Моят проблем е, че от 2 години влача една позиция в къси франкове (срещу евро), дето вече ми скъсват нервите!
            Влязох в много тъп филм - текущо правя много кинти, а старата ми грешка ме тегли назад! Аз съм си упорито магаре, но вече взе да ми идва тежко (психологически)... От давна е време да приема загубата... но все едно дяволче ме спира....

Както и да е! Сподели си болката!

Наздраве още веднъж! Аз съм на джин с тоник!
            Дано не си на маржин, а инак расте ли голда, по тази ти позиция ще трупаш негативи...
            自由西藏

Коментар

...тъман си сипах ръкиджос, Роко, та за мезето де...Наздраве на всички! Атила по-малко нерви хвърляй, баце в трейда,все пак става въпрос само за едни шибани мангизи...и ако си направиш добър ММ гарантирам ти по-голямо съхранение на нервните клетки...няма как с 1000$ да се направят 1М Роко налЕ знаеш че и обикновенния войник носи в раницата си маршалски жезъл, та така де постнатия чарт това е едно пожелание, всеки да може такъв трейд да направи...разбира се не казвам, че аз съм го направил...
              пак да кажа: Наздраве!!!
              Надраве!

Прав си за ММ, изцяло!
              Тоя месец ми е рекорден по реализирана месечна печалба, всъщност подобрявам си статистиката вече трети месец подред!
              Моят проблем е, че от 2 години влача една позиция в къси франкове (срещу евро), дето вече ми скъсват нервите!
              Влязох в много тъп филм - текущо правя много кинти, а старата ми грешка ме тегли назад! Аз съм си упорито магаре, но вече взе да ми идва тежко (психологически)... От давна е време да приема загубата... но все едно дяволче ме спира....

Както и да е! Споделих си болката!

Наздраве още веднъж! Аз съм на джин с тоник!
              Last edited by ATILA; 29.07.2011, 21:06.

Коментар

• ...тъман си сипах ръкиджос, Роко, та за мезето де...Наздраве на всички! Атила по-малко нерви хвърляй, баце в трейда,все пак става въпрос само за едни шибани мангизи...и ако си направиш добър ММ гарантирам ти по-голямо съхранение на нервните клетки...няма как с 1000$ да се направят 1М Роко налЕ знаеш че и обикновенния войник носи в раницата си маршалски жезъл, та така де постнатия чарт това е едно пожелание, всеки да може такъв трейд да направи...разбира се не казвам, че аз съм го направил...
                пак да кажа: Наздраве!!!
                自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  поста е шега, далеч съм от заяждането днес
                  въпреки , че едва ли има и 2-ма човека в този форум , които да търгуват толкова дългосрочно.
                  освен мастер джедая естествено

ПП и зорлен инвеститорите пишман бъфъбъ спекуланти
                  хе-хе! Разбира се, че поста е шега! не съм си и помислил друго!

Иначе за хоризонта - самата система е измислена така, че да е ориентирана изцяло към бързи врътки... Лошото става, когато "легендата" на конкретния трейд се компроментира - те тогава се става инвеститор (ако си без стоп)! Макар, че и това не е болка за умиране - в зависимост от големината на акаунта и посоката на трейда разбира се... Проблемът е в психологическия удар от подобен несуспех... и/ неуспехи!

Коментар

......

NYSERookie, не всички можем да трейдваме по твоята система!
                    Много успехи ти желая с нея и занапред!
                    поста е шега, далеч съм от заяждането днес
                    въпреки , че едва ли има и 2-ма човека в този форум , които да търгуват толкова дългосрочно.
                    освен мастер джедая естествено

ПП и зорлен инвеститорите пишман бъфъбъ спекуланти
                    Last edited by NYSERookie; 29.07.2011, 20:40.
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• joda, дано на си имал много успешни отигравания! Дано още повече да ти предстои да направиш!
                      Графиките, които постваш винаги са много добре технически обосновани! Проблемът е, че са голям фрейм, и изисква много воля и твърда убеденост в анализа, за да можеш да ги отиграваш реално.. и пълноценно. А пазарният "шум" ни облъчва перманентно и ... брутално!
                      Дано да си от този тип търговци - с железните нерви!

bse sell-off, немислим е фалит на САЩ към настоящия момент... но това не пречи цирка с тази глупост да е тотален! Днеска си мислих за черния лебед - и че нищо не пречи да видим такъв, точно когато най-малко очакваме...
                      Надявам се легендата ти да е вярна, и да успееш да направиш пари с нея!

NYSERookie, не всички можем да трейдваме по твоята система!
                      Много успехи ти желая с нея и занапред!

Коментар

• masta' joda,
                        ти за мезе ни взе в тоа фурум бре
                        кви са тия позиции от по една година и отгоре?
                        тука от спекулатор нагоре се подвизават
                        кви са тия инвеститорски чартове? туй да не ти е бъфъбъ-то ?

ъакива само господарят на вълните груев ги търгува....
                        с по 10 центчета на точка, за по няколко години ,ей тъй колкот да е в играта.
                        Last edited by NYSERookie; 29.07.2011, 20:34.
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• http://tinypic.com/r/2njm2x5/7
                          自由西藏

Коментар

• Истината е , че ни будалката и не да будали те, ами ние които им се хващане - не и аз де

оказвало се е на 2 Август Америка въобще нито фалира нито е в дефаулт и без вдигане на тавана...ами така си говорят просто да си правят вятър ..

Коментар

Изродите американски, направо ебаха мамата на пазарите с тая измислена простотия за тавана...

Търговията вече стана ТОТО! Никакъв тип анализи не работят....

Дирижора определено разбира как да дърпа конците.... само да не се оплете накрая и той! Че няма по страшно от това да няма пилот в кабината!

заеби ги анализите , РА работи безотказно ТУК И СЕГА

Коментар

• Изродите американски, направо ебаха мамата на пазарите с тая измислена простотия за тавана...

Търговията вече стана ТОТО! Никакъв тип анализи не работят....

Дирижора определено разбира как да дърпа конците.... само да не се оплете накрая и той! Че няма по страшно от това да няма пилот в кабината!

Коментар

Working...
                                X