IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Според мене S&P 500 до 3-4 години ще мине 2000 пукна .
    Да ти имам прогнозите , не казвам че няма да се случи , просто
    това твоето не е базирано на никакви аргументи/знания , някой слънчев ден ако ти
    просветне , може и да се научиш как да взимаш пари от пазара на всеки месец-два
    Това е горе долу минимумът като времеви период в който пазарът не те отсвирва
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

Както е тръгнало той 2000 ще ги стигне Дек 2014 - Яну 2015

Коментар

От туй пусто пукане на злото и лексиката взе да объркваш вече.
        Глей само да не пукнеш и пунктовете на S&P

Коментар

Съгласен
          Само да допълня
          Според мен до 3-4 години някой хора ще направят мноооооого пари.
          Други ще чакат корекцията

Коментар

• Според мене S&P 500 до 3-4 години ще мине 2000 пукна .
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Искам и аз такава шапка.
              http://www.investor.bg/sasht/337/a/s...dinata,150529/
              Ей за това говоря-пичовете са си го чакали

Корекция все още няма-и е притеснително вече за някои
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Искам и аз такава шапка.
                http://www.investor.bg/sasht/337/a/s...dinata,150529/
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Евала, все едно аз съм го писал това.
                  има и още. Сега рисковата премия на екуитис е все още висока, заради полюшването на икономиката и държането превантивно на кеш и облигации с ниска доходност. Като се засили растежа и лихвите тръгнат нагоре, индикатор 10г. трежърис, тази премия ще падне още, а отделно кеша от облигациите ще се налее наред с кредитирането и в акциите. Ще почне и допълнителен леверидж цикъл. Прайс ърнингс коефициентите ще са дривън от големите печалби и още ще са привлекателни. Т.е. тренда е ясен. Само ме притеснява да не вземат банките да почнат да кредитират масово и да не остане много кеш за борсата, но едва ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                    Ще има една малка корекция, като фед затегнат към края на годината, но ще е малка и посоката е нагоре и то яко. Сега се движим главно от ликвидността и напомпаните пари, после при затягането ще е само от растежа, поради който ще е и самото затягане. Чака ни нова ера като тази на Клинтън. Висока продуктивност от новите технологии и връщане на производства обратно в сащ. Аз инвестирам в food processing, biochemicals и интернет компании, където е бъдещето.
                    Евала, все едно аз съм го писал това.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Ех,че било лесно-само напред и нагоре

купувай народе-юруш на маслините

А забравихте само преди седмица един хакер ,като каза,че белия дом е взривен -какво стана с индексите???????

Пазара е напомпан изкуствено-Американците много обичат да се помпат-тези цифри не са реалното изражение на Американската и световната икономика, и това ще лъсне много скоро!!!

Сега се очаква балона за
                      кредитите за автомобили в Щатите да се пукне-ще е голям колапс това!!!

въобще нещата не са толкова розови колкото ви го представят!

моля огледайте се -нивата са дори над тези от преди кризата!!!! - А по-добре ли сме от преди кризата?

А работните места повече ли са??????

То си има фундамент бре Пичове-не става само с кухи спамове от сорта на : ръстттттттттттттттттттттттт!!!!

Ама не мога да се обеснявам на разни хаховци-дето нищо нема да им влезе в секторната кутия!!!

А как ще слезе с асансйора-малииииии

на тези нива,или малко по-високи-дай боже е чудесно за шортене.

И не не съм твърд Мечок-просто ситуацията е за шорт позиция!

Но вие не сте длъжни да слушате никого-купувай народе Юруш на маслините
                      Точно затова ситуацията е ясна. Икономиката не расте на макс, а индексите да, защото изпреварват икономиката. Като почне и тя да е на на потенцияла си, ръста ще е даже по голям. Корекция ще има, но ще се само при превключването от втора на трета докато крака е на съединителя и спре друсането от отказването от монетарния стимул, който е нужен на ниските предавки

Коментар

• Ех,че било лесно-само напред и нагоре

купувай народе-юруш на маслините

А забравихте само преди седмица един хакер ,като каза,че белия дом е взривен -какво стана с индексите???????

Пазара е напомпан изкуствено-Американците много обичат да се помпат-тези цифри не са реалното изражение на Американската и световната икономика, и това ще лъсне много скоро!!!

Сега се очаква балона за
                        кредитите за автомобили в Щатите да се пукне-ще е голям колапс това!!!

въобще нещата не са толкова розови колкото ви го представят!

моля огледайте се -нивата са дори над тези от преди кризата!!!! - А по-добре ли сме от преди кризата?

А работните места повече ли са??????

То си има фундамент бре Пичове-не става само с кухи спамове от сорта на : ръстттттттттттттттттттттттт!!!!

Ама не мога да се обеснявам на разни хаховци-дето нищо нема да им влезе в секторната кутия!!!

А как ще слезе с асансйора-малииииии

на тези нива,или малко по-високи-дай боже е чудесно за шортене.

И не не съм твърд Мечок-просто ситуацията е за шорт позиция!

Но вие не сте длъжни да слушате никого-купувай народе Юруш на маслините
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Дългосрочният тренд тук е поне още 3-5 години на север . Ех разбира се, че няма всеки ден да раст ще има и паузи...но доста на Север ще отидат индексите в следващите 3-5 години.
                          Ще има една малка корекция, като фед затегнат към края на годината, но ще е малка и посоката е нагоре и то яко. Сега се движим главно от ликвидността и напомпаните пари, после при затягането ще е само от растежа, поради който ще е и самото затягане. Чака ни нова ера като тази на Клинтън. Висока продуктивност от новите технологии и връщане на производства обратно в сащ. Аз инвестирам в food processing, biochemicals и интернет компании, където е бъдещето.

Коментар

Дългосрочният тренд тук е поне още 3-5 години на север . Ех разбира се, че няма всеки ден да раст ще има и паузи...но доста на Север ще отидат индексите в следващите 3-5 години.
                            То това е ясно на всеки с 2 грама мозък.
                            Представете си колко грама мозък имат мечетата от форума

Коментар

• Дългосрочният тренд тук е поне още 3-5 години на север . Ех разбира се, че няма всеки ден да раст ще има и паузи...но доста на Север ще отидат индексите в следващите 3-5 години.

Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                              очаквам години як ръст дори после като фед затегнат

Коментар

• Ръсттттттттттттттттт!!!

Коментар

Working...
                                X