в европата е много много криво... не вярвах че и при над 30% спад ще има спадове за 1-2 минути от 1% на индекси. имам една акция с P/E 2?!!! - не е за вярване..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Надолу сме и днес май!Last edited by бедната йена; 02.09.2011, 10:22.аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
ОК, няма проблем..
Сигурно си прав, че поглеждайки назад, постовите ми са противоречиви. Да, бях много дълги и продадох малко по-рано отколкото очаквах. Причината бе че бях купил levered etfs, така че имах leverage над 2 пъти. При такава позиция, дори и най-малкото движение може да е болезнено, така че аз излизам и при първият признак за опасност.
От друга страна, дори след днес, няма силен сигнал че движението се е обърнало надолу. Така, че тезиса, че има повече upside отколкото downside е все още валиден. Просто аз търся edge, където печалбата е поне 2-3 пъти повече от риска, а при днешните нива това не е така, поне за мен. Лека нощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеМда.. това не беше предназначено за теб и щом не ти харесва, няма нужда да коментираш..
Аз не съм казал да се учиш от мен и коментирам в реално време каквото ми е в главата. Не съм казал, че е 100% обмислено, но винаги отговаря на позицията ми. Може да съм прав, може би не, но няма нужда да се обиждаме. Това го може всеки.
Всичко добро,
има голяма разлика!
Успех и на тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениене знам кого визираш,
с това "мъдрост в думите",
но ако имаш в предвид себе си,
не видях нищо мъдро и смислено,
та ти допреди малко твърдеше ,
че има по-голема вер да се качим
много , отколкото да паднем много
и хоп....гледам вече си продал,
е мъдрецо , а това " 20 или 30 години в бизнеса"-
ми ти 10г ги немаш за нищо ,
аз се уча от всичко и от всеки,
дори от този от който нямам какво да науча
така че и от тебе научих нещо
а старото момче мах до 10851
Аз не съм казал да се учиш от мен и коментирам в реално време каквото ми е в главата. Не съм казал, че е 100% обмислено, но винаги отговаря на позицията ми. Може да съм прав, може би не, но няма нужда да се обиждаме. Това го може всеки.
Всичко добро,
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеВ пазара разбира се, че има логика. Просто не е логиката на обикновения човек. А това, че не търсиш мъдрост в думите на хора от 20 или 30 години в бизнеса е за твоя сметка. По-лесно е ( и по-евтино) да научиш неща от други отколкото да ги откриваш сам..
с това "мъдрост в думите",
но ако имаш в предвид себе си,
не видях нищо мъдро и смислено,
та ти допреди малко твърдеше ,
че има по-голема вер да се качим
много , отколкото да паднем много
и хоп....гледам вече си продал,
е мъдрецо , а това " 20 или 30 години в бизнеса"-
ми ти 10г ги немаш за нищо ,
аз се уча от всичко и от всеки,
дори от този от който нямам какво да науча
така че и от тебе научих нещо
а старото момче мах до 11851Last edited by 4ubaka; 01.09.2011, 22:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ аз разтоварих всичко.... Да видим дали не е било рано.
!!!Ха сега малко къси!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ аз разтоварих всичко.... Да видим дали не е било рано.
Може и да е рано, но не се оплаквам. Бях доста агресивен и сам щастлив да прибера кеш..
Относно пазара, не съм точно сигурен дали ще купя скоро. По-скоро може да шортна преди да купя, но всичко е впрос на риск и вероятност за печалба. Успех.
Коментар
-
И аз разтоварих всичко.... Да видим дали не е било рано.
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеами аз разтоварих от позициите си.. Мисля си че от тук може и нагоре и надолу, а пък и добре малко кеш да има ако нещо глупаво се случи.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар