IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оляха се говедата!!! Бахти простотията!

Но всичко свършва в петък - с уичинга!

така мисля! и така се надявам да е! щото ако не - ще гледаме малоумието от лятото на 2011 - 1/3 спад за десетина сесии...
    А ако все пак тея нива се окажат стабилни - тежко ни горко - инфлацията с Х отпред се е задала значи....

мамицата им и дирижори!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      помпането-ще е до 18-19 юни-когато е следващата сбирка на печатарите и започнат да говорят за намаляне темпа на Наливане на хартия
      Дано колега че вече мисля за затваряне на късите, а трудно ще го преживея. Тоя фундамент ще ми изяде главата, пазара няма почти нищо общо с реалната икономика, а само с това колко пари ще напечатат всеки месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
        Абе гледате ли Tesla ? 42% short interest имат Дано поспадне IV ако биднат още малко, че да се наредя и аз с някое скромно путче
        Ще сгрешиш. Имах една акция с над 30% шорт интерест. От 1,8 дъно за 6 месеца сега е 6,7 без да намалява особено шорт интереста. Имай предвид че почти винаги е така..... Скясяващите също мислят като инвеститори когато го правят.... тоест.. трудно се откказват от идеите си защото са базирани на много дългосрочни фундаментални причини

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          помпането-ще е до 18-19 юни-когато е следващата сбирка на печатарите и започнат да говорят за намаляне темпа на Наливане на хартия
          Крайно време е да отпуснат. Твърде дълго се задържаха.
          Ще видим.

Поздрави и успехи!
          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• помпането-ще е до 18-19 юни-когато е следващата сбирка на печатарите и започнат да говорят за намаляне темпа на Наливане на хартия
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Абе гледате ли Tesla ? 42% short interest имат Дано поспадне IV ако биднат още малко, че да се наредя и аз с някое скромно путче

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Наистина нямам идея защо не ти отваря страницата.
                В общи линии, във всички случаи ордера се изпълнява, дали на борса, или ECN.... Няма никакви проблеми. Може и да има някакво забавяне, но десета от секундата или секунда, две, не мисля че е време за което се борим.

Да попитам Интерактив направиха ли някакви свестни графики?
                Гадни са графиките, но имаш възможност да си купиш Ninja Trader и да си го свържеш към Interactive и този проблем ти се решава

Коментар

Едно време за над 30 сделки месечно за физическо лице котировките бяха тотално безплатни.
                  А иначе като профи ги докарвах към 200-300 кинта
                  То и сега май има някакви подобни врътки, ама не съм се занимавал, а и не ме и интересуват. Не ща да се чувствам задължен да им правя обем. Продавам и купувам когато на мен ми е кеф Да се спасяват.

Отваряй един акаунт да им стопиш лагерите на гадините

Коментар

• Едно време за над 30 сделки месечно за физическо лице котировките бяха тотално безплатни.
                    А иначе като профи ги докарвах към 200-300 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Не, имаш месечни такси, ако искаш котировки в реално време, нюз фиидове други такива. Примерно има, ако не се бъркам, пакет за щатите по $10. Можеш да си купуваш и отделно каквото те интересува. Аз не ползвам, защото на NYSE рядко имам повече от 1-2 линии едновременно, а за европейските пазари където имам повече линии ползвам от другаде. А и по вече отворени позиции котировките, които те ти дават са си в реално време, разбира се. Не съм дей трейдър, така че не ми трябват.
                      Ясно, мерси!
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                        А имаш ли комисионни за платформите и колко, ако имаш?
                        Не, имаш месечни такси, ако искаш котировки в реално време, нюз фиидове други такива. Примерно има, ако не се бъркам, пакет за щатите по $10. Можеш да си купуваш и отделно каквото те интересува. Аз не ползвам, защото на NYSE рядко имам повече от 1-2 линии едновременно, а за европейските пазари където имам повече линии ползвам от другаде. А и по вече отворени позиции котировките, които те ти дават са си в реално време, разбира се. Не съм дей трейдър, така че не ми трябват.

Коментар

Ами честно казано не знам. Аз не ползвам техните, а и като цяло графиките не ме интересуват много. Хвърлям по едно око, но не вземам решения по графики. Даже не съм инсталирал платформата им, ползвам уеб трейдъра за ордърите. Изглежда ми по-опростен и удобен.
                          А имаш ли комисионни за платформите и колко, ако имаш?
                          България Над Всичко

Коментар

Наистина нямам идея защо не ти отваря страницата.
                            В общи линии, във всички случаи ордера се изпълнява, дали на борса, или ECN.... Няма никакви проблеми. Може и да има някакво забавяне, но десета от секундата или секунда, две, не мисля че е време за което се борим.

Ами честно казано не знам. Аз не ползвам техните, а и като цяло графиките не ме интересуват много. Хвърлям по едно око, но не вземам решения по графики. Даже не съм инсталирал платформата им, ползвам уеб трейдъра за ордърите. Изглежда ми по-опростен и удобен.

Коментар

• Наистина нямам идея защо не ти отваря страницата.

Коментар

Ами това, потвърждава, че все пак можеш да си пускаш каквито си искаш нареждания. Пак казвам, пускал съм много такива "odd lots" и досега не съм имал никакви проблеми, нито за купуване, нито за продаване.
                                Казвам го, за да направя паралел с борсата в Хонк Конг. Там тази хватка не работи. Поне за мен е така. Търгувах с едни акции на които "board lot"-а беше 500 и лотове некратни на 500 не ги приемаше по никакъв начин. На NYSE/ARCA не е така. Просто ги отклонява встрани, но всичко си минава без дерт.
                                Утре ще пробвам да пусна такъв ордер и ще ти покажа какво ми изписва : )
                                Това, което го разбирам аз е, че такъв од-лот може да мине, ако брокерът ти пусне и други такива поръчки
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X