If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нисък оборотеца днес. До последно акции с най-голям потециал ги натискаха, но от натискането се формираха най-накрая флагове че напират и пробиват. Ръсела е много нагоре. Подушвам МНОООго кинти..
няма да е! Само шиповете ще са кошмарни - иначе мисля че цялата друга седмица ще се въртим в сегашния рейндж... колкото и да е невероятно! Единствено ако има някакво сериозно осиране с Гърция може да има разпродажби! Но не вярвам!!!! иначе Г-20, уичинга в САЩ другия Петък..... са все булиш жалони!
целия куп гадна информация които излиза буквално ежеминутно, май само увлича дребосъците в къси... тя затова е и толкова интензивна тази "бомбандировка"...
истината е, че най-добре е в този момент човек да е извън пазара... но пък пустия адреналин!
Но релийф рали през Юли е почти 100% вероятно - в ултра ниски обеми СиП ще оближе 1400... Пък август - пак надоле - че изборите в УСА-та чукат на вратата...
В понеделник сме силно нагоре, незнам ама едно, че ми се иска , а друго , че си мисля, че маляките ще се ог*зят най-накрая.....ще видиме все пак, нищо не барам каквото и да стане...
Мда-утре май ще се отиграват изборите в Гърция-страшно ще е
няма да е! Само шиповете ще са кошмарни - иначе мисля че цялата друга седмица ще се въртим в сегашния рейндж... колкото и да е невероятно! Единствено ако има някакво сериозно осиране с Гърция може да има разпродажби! Но не вярвам!!!! иначе Г-20, уичинга в САЩ другия Петък..... са все булиш жалони!
целия куп гадна информация които излиза буквално ежеминутно, май само увлича дребосъците в къси... тя затова е и толкова интензивна тази "бомбандировка"...
истината е, че най-добре е в този момент човек да е извън пазара... но пък пустия адреналин!
Но релийф рали през Юли е почти 100% вероятно - в ултра ниски обеми СиП ще оближе 1400... Пък август - пак надоле - че изборите в УСА-та чукат на вратата...
Я как подскочи всичко-що стана?
Швейцарците щели да увлязнат у европата
Моя бъкет вече го отиграват искат вместо 1%,вече 2 ,за крос двойките където участва суисито
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар