IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
    Мда... уроците никога не спират. Надявам се наистина да си научил този урок, макар и леко да съм скептичен. 5 цифрено заличаване, означава че ти имаш/имал си сериозен проблем с контрола на риск.

От тук нататък, не трябва да търсиш да си ги "върнеш", а да печелиш по по-малко рсикови позиции. Това че не използваш стоп е много лош знак, поне за мен, че вероятно не си си научил урока.. Но надявам се да греша. Поне за мен 5% загуба е огромна, да не кажа че дори 2% от капитала в над 95% от позициите ми аз съм out...
    Цял живот се учи човек
    А на 2% да излизам -не ми звучи сероизно,но всеки си знае най -добре.
    Успехи желая на всички!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Дано,получих златен урок(позицията ми беше в злато )
      Пожелавам същото и на теб!
      Мда... уроците никога не спират. Надявам се наистина да си научил този урок, макар и леко да съм скептичен. 5 цифрено заличаване, означава че ти имаш/имал си сериозен проблем с контрола на риск.

От тук нататък, не трябва да търсиш да си ги "върнеш", а да печелиш по по-малко рсикови позиции. Това че не използваш стоп е много лош знак, поне за мен, че вероятно не си си научил урока.. Но надявам се да греша. Поне за мен 5% загуба е огромна, да не кажа че дори 2% от капитала в над 95% от позициите ми аз съм out...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
        Моят беше доста по-малка, около 3 800$, но ме заболя... : )
        Дано нямаш повече подобни изживявания...
        Дано,получих златен урок(позицията ми беше в злато )
        Пожелавам същото и на теб!

Коментар

Така е знам,и въпреки това
          Обещал съм си като изплувам от тази каша в която се забърках -да ги ползвам(ако изплувам)
          на лято занулих 5 цифрен реален акаунт,пак заради липса на стоп,пуста тиква от нея си патя
          Моят беше доста по-малка, около 3 800$, но ме заболя... : )
          Дано нямаш повече подобни изживявания...
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Ябълките много надуват,няма ли да почнат гният вече?

Коментар

• Добър ден за влизане на дълги. Засега само зелена светлина .

Коментар

Единственият случай, в който не сложих стоп беше при USD/CHF 2008-ма година, бях лонг и си казвах "Не може да падне под 1.05, под 1,03 не може да падне под паритет"...
                Единственият случай, в който не сложих стоп си заличих сметката! : )))
                Така е знам,и въпреки това
                Обещал съм си като изплувам от тази каша в която се забърках -да ги ползвам(ако изплувам)
                на лято занулих 5 цифрен реален акаунт,пак заради липса на стоп,пуста тиква от нея си патя

Коментар

Наясно съм от кога ми е позицията
                  И хеджирам и усреднявам,спокойно ще оцелея
                  Пусто мрязим стоповете
                  Единственият случай, в който не сложих стоп беше при USD/CHF 2008-ма година, бях лонг и си казвах "Не може да падне под 1.05, под 1,03 не може да падне под паритет"...
                  Единственият случай, в който не сложих стоп си заличих сметката! : )))
                  България Над Всичко

Коментар

Първо, така нареченият СИП според мен ти пуска кръвчица от Декември/ако не се лъжа/, врътката е да не тия изпусне всичката : )))
                    И другата идея е да се хеджираш с нещо падащо... : )))
                    Наясно съм от кога ми е позицията
                    И хеджирам и усреднявам,спокойно ще оцелея
                    Пусто мрязим стоповете

Коментар

Не мога да продам всички индекси и акции,+ това съм се заръбъл със Сипа и няма да го оставя докато не пусне кръвчица,ако той не ми пусне преди това
                      Първо, така нареченият СИП според мен ти пуска кръвчица от Декември/ако не се лъжа/, врътката е да не тия изпусне всичката : )))
                      И другата идея е да се хеджираш с нещо падащо... : )))
                      България Над Всичко

Коментар

Като е дала ти продаде ли я
                        Знам, че е малко позакъсняло, ама в петък и обърнах внимание и мисля, че не е свършил потенциала...
                        Не мога да продам всички индекси и акции,+ това съм се заръбъл със Сипа и няма да го оставя докато не пусне кръвчица,ако той не ми пусне преди това

Коментар

още на 25 е дала сигнал за надолу
                          Като е дала ти продаде ли я
                          Знам, че е малко позакъсняло, ама в петък и обърнах внимание и мисля, че не е свършил потенциала...
                          България Над Всичко

Коментар

Знам, че няма да ми обърнат внимание колегите с желание за шорт, но все пак акция, която мисля да скъся - HPQ. 22$ е съвсем реална цел.
                            още на 25 е дала сигнал за надолу

Коментар

• Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Знам, че няма да ми обърнат внимание колегите с желание за шорт, но все пак акция, която мисля да скъся - HPQ. 22$ е съвсем реална цел.
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X