IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

US Equities

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• в страни от темата, но за customer service of Interactive Brokers:
    в момента отварям акаунт при тях (Interactive Brokers Canada). Искаха да попълня ред форми. после поискаха банк стейтмънт за да ме проверят че съм аз. После поискаха копие на шофьорската ми книжка, ама заверено. и като ми казаха " е сега вече може да ни дадеш парите си", аз, за ташак, казвам - ще ви ги дам, ама първо ми пратете копие от лиценза си за опериране в Канада, както и копие от иншуранса си... Изпратиха ми ги
    Иначе все още нямам директни впечатления от тях, макар да имам много индиректни.
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      има,
      тия станаха жертва на растежа си. отвратителен кастъмър съпорт последните няколко години. моли се да не се наложи спешно да се свързваш с тях.веднъж засякох колко време ще ме държат он холд
      на 40-тата мин ми писна и прекъснах връзката
      .
      ОК, когато и ако отново извадя големите кинти ще ме съветваш за брокер. Все пак доста годинки минаха от как търгувах активно и 5 години от как затворих последния си акаунт там. А и като ги гледам са станали доста велики. 10К не ги харесват вечеЧовек не може да извади 3-4000 и да цъка опции Не че има смисъл с по-малко от 25К

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Търгуването на чужди акции в България върви добре. Стига да имаш над 25К долари, пращаш си ги в щатско и на 3-я ден търгуваш с всички екстри срещу цент на акция комисионна. Все още не ми е известно някой да се справя по-добре от Interactivbrokers.

има,
        тия станаха жертва на растежа си. отвратителен кастъмър съпорт последните няколко години. моли се да не се наложи спешно да се свързваш с тях.веднъж засякох колко време ще ме държат он холд
        на 40-тата мин ми писна и прекъснах връзката

по темата.
        общо взето наивника ти е казал как стоят нещата. не виждам причина да ползвам бг интродюсър /щото но уей БГ посредник да си купи място на борса и да предлага конкурентни комисиони /и да му плащам допълнителен комисион / обикновено 2-3 пъти по висок / , само за удоволствието , когато се наложи да ми отговори на български , че от него нищо не зависи и ще звънне на партньорите да ги пита.
        за справка сравни комисионите нат Interactive и техният представител за България Булброкерс.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от FinanceConsult Разгледай мнение
          Интересувам се от това как върви търгуването на чужди акции в България според вашето мнение. Boston Merchant Finanical не предоставя тази опция все още. Интересува ме мнението на хора с опит ако има такива тук разбира се. Ако имах за цел да направя реклама на компанията ни, щях да го направя директно.

Благодаря
          Търгуването на чужди акции в България върви добре. Стига да имаш над 25К долари, пращаш си ги в щатско и на 3-я ден търгуваш с всички екстри срещу цент на акция комисионна. Все още не ми е известно някой да се справя по-добре от Interactivbrokers.

Коментар

• Интересувам се от това как върви търгуването на чужди акции в България според вашето мнение. Boston Merchant Finanical не предоставя тази опция все още. Интересува ме мнението на хора с опит ако има такива тук разбира се. Ако имах за цел да направя реклама на компанията ни, щях да го направя директно.

Благодаря
            It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you'll

Коментар

• FinanceConsult, репутацията ти издържа почти 2 секунди.
              Аплодисменти, FAЙL.

Коментар

• Първоначално изпратено от FinanceConsult Разгледай мнение
                Здравейте,

Имам един въпрос към участниците във форума. Кой брокер е най-добрата опция за търговия на Американски акции и какви са горе долу цените им?
                Boston Merchant Financial Bulgaria

Коментар

• US Equities

Здравейте,

Имам един въпрос към участниците във форума. Кой брокер е най-добрата опция за търговия на Американски акции и какви са горе долу цените им?
                  It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you'll
                Working...
                X