If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Технически анализ е ефективен, доколкото фундамента не се е изменил.. Това, че петрола е бил 10 е малко стара информация... Бих казал, че дори арабите не биха били печеливши при такава цена... Всичко е възможно, но връщане на цени под 50 ще доведе до рязко намаляване на добива..
.......За какво ли се трепят в тази пуста Либия............че то разходите по добиването сигурно са там някъде.ако не и по-големи
Стамба..я направи един анализ на цената на спанака,арпаджика и джанките ,че ще ставам вегетарианец....ама гледай да не ги изкараш по 100$килото...
Бобане чудно ти е сега петрола да стане
7$ ,а питаш ли се като беше 147,22$
колко хора са вярвали ,че от 147$
ще падне на 33 $ ?? и то
само за шест месеца
на пазарите невъзможно няма
има търсене и предлагане
техниката на петрола показва това
ето ти и графика на петрола
преди 12 години е бил 10$
но не ме разбирай погрешно
това ,че е бил толкова ,не означава
че затова си правя анализа ,че ще
стане пак толкова
Обещаните интересни графики на петрола
ще ги оставя за идващия уикенд
сега броенето ми на американския петрол
на седмична графика
Петрола от 07.2008 връх 147,22$ рисува
''double zigzag'' (W)-(X)-(Y) на седмична
като (W) завърши на 33,15$
очаквам (X) да завърши около 122$ и от
там да започне (Y) до около 7$
където (W) ще бъде равна на (Y)
ето графиките
Стамба, Виж на Н1 имаш в момента надолу, 5 вълни и 3 вълни корекция. Сигнал селл. Особенно ако в понеделник пробие днешния мин. за деня. Ако не се срине още днес на американската сесия. Айде със здраве!
Следя го петрола и имам интересни
графики през уикенда ще ги пусна
Стамба, Виж на Н1 имаш в момента надолу, 5 вълни и 3 вълни корекция. Сигнал селл. Особенно ако в понеделник пробие днешния мин. за деня. Ако не се срине още днес на американската сесия. Айде със здраве!
няма ли от някъде инфо освен цената на бензина и дизела, но и ДДС/VAT и акцизите по страни. Само като се махнат тези държавни вземания ще стане ясно кой колко слага по джобовете!
Прогнозата ми е че след 80 години цената на петрола ще е нула лева, защото никой няма да го ползва за нищо защото няма да го има. Ако изляза прав, чакам нобелова награда към 2091г.
ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗ - чакам на
петрола ЛОРДЕ с графика
Коментар