IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    .......
    накъде е тренда?
    Ами тренда за сега е нагоре!
    Все някога ще се обърне - то е ясно - но докато няма ясни индикации за това (т.е. не се е обърнал) да се надяваш да уцелиш върха си е чист хазарт. Засега имаш късмет (май) че не си се опарил яко - ако продължаваш да скъсяваш докато металите не тръгнат ЯКО надолу рано или късно ще загубиш всичко
    така мисля аз - дано не съм прав в твоя случай
    Успех и приятна вечеря
    Last edited by marin1; 06.04.2011, 23:04.
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Marin1,

мерси за съветите. Напълно те разбирам.

Само, че тренда го знаеш като погледнеш назад. ...

Ти например сега при цена на Златото на 1458$... накъде ще продължава и какво трябва да се прави? накъде е тренда?

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
      Шема - не искам да ти се бъркам - ама помисли колко щеше да спечелиш ако беше играл с тренда а не срещу него.....
      Навремето (2001) почна срива на долара - и аз играх против тренда .... с надеждата да се обърне (както ти играеш сега)
      на 3 (три) пъти занулих - И РАЗБРАХ - ФОРЕКСА НЕ Е ЗА МЕН!!!
      от тогава не си и помислям.
      пак печеля от валути - ама си ги купувам физически и си ги стискам докато излезна на печалба.
      все още имам CHF купувани на 1,18 лв.
      наскоро продадох изв. част на 1,54 - ако има сгоден случай ще допълня на под 1,50 - очаквам след утрешните събития да се появи такъв случай .... и така
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Forex Master,

саупа е смешен при суровините... Пример... на 1 къса злато е 0,01 $ на ден.. т.е. 1 цент . При среброто за около 50 среберо е 3 цента.

Това е нищо ... За 1 месец от 30 дни при златото имаш 30 цента ако държиш отворена позиция... и около 90 цента за 50 сребро.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Амииии... Тези 20 долара които спечели днес, докога ще ти стигнат да плащаш суапа всеки ден за незакритата къса?

Коментар

• Излезнах и от късото злато на 1458,50$.. т.е. от тук 10 *0,50$ = 5$ загуба... + 20$ печалба от среброто... = 15$ печалба... това е...отивам да вечерям

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Изход от 200 къси Сребро на 39,38$ ... т.е 20 $ чисто... оставям за сега късите 10 злато... следим свещите
          Last edited by Shemata; 06.04.2011, 22:39.

Коментар

Отлежавт...
            бях сложил купува на 37..и ми си наложи да излезна... а цената паднала до 37,08-09... за малко...както и да е
            Шема - не искам да ти се бъркам - ама помисли колко щеше да спечелиш ако беше играл с тренда а не срещу него.....
            Навремето (2001) почна срива на долара - и аз играх против тренда .... с надеждата да се обърне (както ти играеш сега)
            на 3 (три) пъти занулих - И РАЗБРАХ - ФОРЕКСА НЕ Е ЗА МЕН!!!
            от тогава не си и помислям.
            пак печеля от валути - ама си ги купувам физически и си ги стискам докато излезна на печалба.
            все още имам CHF купувани на 1,18 лв.
            наскоро продадох изв. част на 1,54 - ако има сгоден случай ще допълня на под 1,50 - очаквам след утрешните събития да се появи такъв случай .... и така
            remember remember the fifth of november

Коментар

Отлежавт...
              ...както и да е
              Амииии... Тези 20 долара които спечели днес, докога ще ти стигнат да плащаш суапа всеки ден за незакритата къса?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Отлежавт...
                бях сложил купува на 37..и ми си наложи да излезна... а цената паднала до 37,08-09... за малко...както и да е

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                А онези които продаде на 37,70 ще отлежават ли?

Коментар

Изход от 200 къси Сребро на 39,38$ ... т.е 20 $ чисто...
                  А онези които продаде на 37,70 ще отлежават ли?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Изход от 200 къси Сребро на 39,38$ ... т.е 20 $ чисто... оставям за сега късите 10 злато... следим свещите

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    още 200 къси сребро на 39,48. $
                    добавям и 10 къси Злато на 1458$

п.с. Стоповете после ще ги наглясям

Успех!

Коментар

Класика...

Коментар

• още 200 къси сребро на 39,48. $
                        добавям и 10 къси Злато на 1458$

Успех!

Коментар

• Айде!!!

май това беше на Златото и Среброто!!!

ако до 1-2 часа не скочи ... и мине върха от днес... гледай какво е пързалка!!!

Коментар

• Ко стана с туй сребро ? Братя Хънт пак ли го надуват ?Нали поне единия е жив да не е решил пак да го надува до спукване Да не вземе пак да се изложи кат преди 30 години от 50$ че на 3$ накрая
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                              Виж ся, според мен никой не забогатява, а хеджират със златото, ама нейсе....
                              Някой хеджират, други лапат кинти, а трети лапат бахурата ..... кой за каквото си е отворил устата

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                Ех ювигий....докато умните се наумуват (и начакат) лудите се налудуват и забогатяват. Това за което пишеш може да стане, а може и да не стане. Но това което в момента е цената е неоспорим ФАКТ !
                                Виж ся, според мен никой не забогатява, а хеджират със златото, ама нейсе....

Коментар

Working...
                                X