IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дау върви към 8400 ако не и по-долу.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• javcho

За какво ти е времеви хоризонт , ти като влезеш в такъв момент ще държиш позиция която само ти е плюс.Какъв е проблема.По принцип това което има да става не е по популярните писания как Азия ще полети. Нищо подобно , Азия - Китай ще влезе в много дълъг период на донорство на инвестиции , компаниите каквото изкарват там ще се инвестира точно в Европа. ЕЦБ има намерение буквално да разбие и свръхобезцени еврото и това е по план.После вече няма да има по привлекателно място за инвестиции от Европа , работната ръка не е проблем - 30% от Азия ще се пренесе насам.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Аз лично държа 20% от кеша в долари, но при едно по-сериозно поскъпване на долара - 1.05-1.1 се махам от доларите. С тези космически дефицити, които си спретнаха единственото им спасение ще бъде долара да се обезцени.

успех

хъм ама то сега поскъпването на долара не защото става по силен... фундамента при 1.1 -1.05 ще е същия като сега. Просто еврото отслабва спрямо всичко а на нас ни се струва че всичко поскъпва.

В средносрочен план очкавам да наблюдаваме нормалната корелация дау расте и долара да расте...

и освен това :
      На срещата на Г-20 се реши страните да ограничат бюджетните си дефицити, преди да се стигне до край на света. Причината е, че може би пазарите изпадат в паника заради големите дефицити. Те обаче не изпадат в паника, просто не е толкова лесно да стане това.

Ако пазарите изпадаха толкова лесно в паника, лихвените проценти по правителствените облигации щяха да се изстрелят рязко нагоре. Това се случва, когато пазарите решат, че дълговите инструменти са рискови – кредиторите искат все по-високи лихви, за да получат компенсация за опасността, която поемат.

Лихвите по американските облигации обаче падат. Доходността на 30-годишните облигации се е понижила до едва 4%. На фона на историческите стандарти това е нищожно. Е, в паника ли е пазарът? По-скоро може да се каже, че облигационният пазар е изпаднал в дрямка.

Не се наблюдават и страхове от инфлация, дори напротив. Очакванията са за инфлация от средно 2,3 на сто през следващите три десетилетия. Толкова е разликата между лихвите по стандартните правителствени облигации на САЩ и тези, които се индексират с инфлацията и предоставят защита от нея.
      http://www.investor.bg/news/article/101917/337.html
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Според мен в предстоящата сесия ще подмине отново 10 000.
        Явно се целим в различни времеви интервали. Може днес да подмине и 10100, което е малко вероятно, но това не му пречи да стигне 8200.

Коментар

• Първоначално изпратено от Червени Боклуци Разгледай мнение
          Хехе , стана тенденция да се вихри словесна битка между бикове и мечки по пазарните върхове. Явно и този път няма да е изключение

Залагам на ДАУ 8200.

Според мен в предстоящата сесия ще подмине отново 10 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            В Петък ако в САЩ Unemployment rate се окаже 9.7% или по-малко... ще има пак изстрелване с 3-4 % нагоре в рамките на 2-3 дни... Т.ч. песимистите да не прибързват , че да не се подхлъзнат.
            Имайки предвид, unemployment rate e последният изоставащ фундаментален индикатор, който отбелязва намаляване вследсвие на имагинерния ръст от напечатаните пари на ФЕД, логично е неговата роля вече да избледнява и показанията му все по-малко да внасят шум в пазара.

Коментар

• Хехе , стана тенденция да се вихри словесна битка между бикове и мечки по пазарните върхове. Явно и този път няма да е изключение

Залагам на ДАУ 8200.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Гледай S&P 500 удари ли 960 от там нагоре ще изригне като Везувий.Там вече 1820 му е отправната точка.Този спад ще е едно нищо сравнен с покачването в последствие , затова не си мислете за вечни и печеливши къси позиции.
                Ще сме живи ли толкова много години, колега?

Дай времеви хоризонт.

Коментар

• ...

Гледай S&P 500 удари ли 960 от там нагоре ще изригне като Везувий.Там вече 1820 му е отправната точка.Този спад ще е едно нищо сравнен с покачването в последствие , затова не си мислете за вечни и печеливши къси позиции.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    Човека си хеджира мненията бе хахахаха
                    ...напрао арбитраж, батка...

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                      ...
                      следващия път няма нужда да отваряш две теми и в едната да казваш-утре ще вали,а в другата да казваш-утре няма да вали......
                      Човека си хеджира мненията бе хахахаха

Коментар

• ...

малко борсата или валутите да тръгнат в някой посока и веднага се появяват разни апокалиптици да ни обясняват 4е ще върват в посоката която ве4е върват от няколко дни

такива сте тъпаци 4е идея си нямате

Коментар

• евалата на Дау

Коментар

• В Петък ако в САЩ Unemployment rate се окаже 9.7% или по-малко... ще има пак изстрелване с 3-4 % нагоре в рамките на 2-3 дни... Т.ч. песимистите да не прибързват , че да не се подхлъзнат.
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• bertram,

не мисля, че е добра идея да се държат $ . По-добре Евро според мен. Аз имам позиции в евро и смятам да спечеля от тях, когато курса EUR/USD скочи...

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

...
                              Аз лично държа 20% от кеша в долари, но при едно по-сериозно поскъпване на долара - 1.05-1.1 се махам от доларите. С тези космически дефицити, които си спретнаха единственото им спасение ще бъде долара да се обезцени.

успех
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Всеки път, когато някой каже, че Дау може да закопае и асен застава на барикадата. Направо по-американец от американците стана. По-приницип позитивното мислене е плюс, но не виждам какво толкова драматично има ако падне под 9К. Ако има такъв спад то той ще бъде 'дирижиран' от акулите на улицата, а не от дребните рибки. Накрая богатите ще бъдат още по-богати.

Като гледам как САЩ призовават ЕС да не спира да харчи и да стимулира икономикте - ясно е , че администрацията на Обама усеща жегата зад ъгъла.

успех
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X