IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дау върви към 8400 ако не и по-долу.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде съм писал че Дау щЕ ПАДНЕ ЗА 1-2 ДЕНА на 8,400???

Ето я и темата за която говориш:

" Пари за днес. Шеврон и Ексон Мобайл. Добър шанс да отскочат и направят няколко % ако пазара е +.

Не че пазара ще стане бул в дългосрочен план, но за ден два шанса според моя техн. анализ е над 80% да отидат нагоре. "

АЗ ГОВОРИХ ЗА ДЕН ДВА НАЙ-МНОГО!!!! И него ден пазара като цяло трябваше да е нагоре, а той не бе.

Чети, няколко пъти ако е нужно..
    И като кажеш нещо да е на място.

Коментар

• Първоначално изпратено от Uraa Разгледай мнение
      Прочети него пост наново, не си разбрал нещо добре ..... едното е да си прочел някъде да съм писал "гарантирам 100% ще са нагоре"?
      глей са.....повечето тук сме надживяли термина "гарантирам 100%".....всеки бърка,никой не е безгрешен,безсмислието ти е в друго-идея си нямам по къв друг начин да ти го представя.....
      с имотите опитах,сега и по друг начин ще оптиам-почти същото е да кажеш долара ще пада ЯКО спрямо левчето,обаче центовете ще се качват спрямо стотинките.

Коментар

• ша ти го обясним от "имотна" гледна точка,като за теб:
        да кажеш,че доу ще пада ЯКО,а ексън ще се качва ЯКО е се едно да кажеш-имотите в младостите1,2,3,4 ще падат ЯКО,но имотите в младост 3 ще се качват ЯКО .........

идея си нямам кой е нино,нито кво искаш да ми кажеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
          е как що?защото съм грубиянин.не моа всички да сме учиви.
          ти кажи,откога си се преместил в анализи върху американския маркет?
          две нови теми си отворил за 2 дни.......първата за качване,втората за падане........
          доу да падал,но ексън да се качвал......разбира се,със СИГУРНОСТ дори не знаеш,че ексън е в отежняването на доу джоунс........та къде едното,там и другото.......
          следващия път няма нужда да отваряш две теми и в едната да казваш-утре ще вали,а в другата да казваш-утре няма да вали......

Прочети него пост наново, не си разбрал нещо добре ..... едното е да си прочел някъде да съм писал "гарантирам 100% ще са нагоре"?

Пропуснах, аз купих него ден CVX и го продадох кога бе на + и направих някой $.... за сведение става въпрос. Влязох и излязох.
          Last edited by Uraa; 30.06.2010, 07:59.

Коментар

Не разбирам тая грубост и липса на етика......

Относно имотите.

Има поне двама човека Нино е един от тях КОИТО СА МИ БЛАГОДАРНИ ЗА СЪВЕТА КОИТО СЪМ ИМ ДАЛ.

Върви на имоти.бг и сам потърси постовете ми И МИ ДОКАЖИ ЧЕ СЪМ ПОДВЕЛ С ЛОШ СЪВЕТ КОГОТО И ДА Е.

Нино която посъветвах как да си продаде имота с продажбата си преди спада на цените им направи поне 15,000 Евро отгоре .....

Приятелите ми които ме послушаха да купят имоти тук в Лос Анджелес 2001 г. направиха по НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ!!!

Защо такова нахвърляне към непознат човек с такава грубост???

Толкова ли е трудно човек да бъде учтив?
            е как що?защото съм грубиянин.не моа всички да сме учиви.
            ти кажи,откога си се преместил в анализи върху американския маркет?
            две нови теми си отворил за 2 дни.......първата за качване,втората за падане........
            доу да падал,но ексън да се качвал......разбира се,със СИГУРНОСТ дори не знаеш,че ексън е в отежняването на доу джоунс........та къде едното,там и другото.......
            следващия път няма нужда да отваряш две теми и в едната да казваш-утре ще вали,а в другата да казваш-утре няма да вали......

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
              ти вчера цяла тема за як ъп в ексон и прочие отвори,днес цяла тема за як спад в дов отови....браво на теб,гениялен си.......в имоти .нет "УчЕшЕ" простолюдието как да избират и инвестиорат в имоти......сега гледам вече си сменил професията от имотен слециялист,в портфолио мениджър.

ако доу падне до 8400,публично във форума ще те обявя за гений(и теб и рубини),обаче ако "случайно" позабрави да падне?

Не разбирам тая грубост и липса на етика......

Относно имотите.

Има поне двама човека Нино е един от тях КОИТО СА МИ БЛАГОДАРНИ ЗА СЪВЕТА КОИТО СЪМ ИМ ДАЛ.

Върви на имоти.бг и сам потърси постовете ми И МИ ДОКАЖИ ЧЕ СЪМ ПОДВЕЛ С ЛОШ СЪВЕТ КОГОТО И ДА Е.

Нино която посъветвах как да си продаде имота с продажбата си преди спада на цените им направи поне 15,000 Евро отгоре .....

Приятелите ми които ме послушаха да купят имоти тук в Лос Анджелес 2001 г. направиха по НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ!!!

Защо такова нахвърляне към непознат човек с такава грубост???
              Толкова ли е трудно човек да бъде учтив?

Относно ".... портфолио мениджър...". . Накара ме да се засмея.

Въпрос, без да се засягаш, можеш ли да се опиташ да се държиш като зрял човек?

Ако темата с нещо те е обидила извинявай. "Ще се радвам сток маркета да не те "обиди" отивайки надолу." Аз така го виждам така го казвам. А дали съм прав или не бъдещето ще покаже.
              Last edited by Uraa; 30.06.2010, 07:47.

Коментар

Дау върви към 8400 ако не и по-долу.
                Не се саблуждавайте ако сте бул.
                Световната икономика никак не е добре и още лоши новини са на път да излязат.

Обикновено един сток преди да отскочи прави двойно дъно ..... много е вероятно и сток маркета да направи двойно дъно преди да отскочи..
                Чак към дау 8400 може да се замисля за лонг позиции.
                ти вчера цяла тема за як ъп в ексон и прочие отвори,днес цяла тема за як спад в дов отови....браво на теб,гениялен си.......в имоти .нет "УчЕшЕ" простолюдието как да избират и инвестиорат в имоти......сега гледам вече си сменил професията от имотен слециялист,в портфолио мениджър.

ако доу падне до 8400,публично във форума ще те обявя за гений(и теб и рубини),обаче ако "случайно" позабрави да падне?

Коментар

• моите приятелчета трейдъри не бяха толкова смели като казаха цифри от рода на 8800 днес
                  което е под стари прогнози за 9300 - 9400

ще видим
                  mWPCloud.com

Коментар

Не се саблуждавайте ако сте бул.Световната икономика никак не е добре и още лоши новини са на път да излязат...

За съжаление само двама-трима в тоя форум могат да оценят по достойнство трейдинг оксиморона в поста ти.

Коментар

• Дау върви към 8400 ако не и по-долу.

Дау върви към 8400 ако не и по-долу-8080.
                      Не се саблуждавайте ако сте бул.
                      Световната икономика никак не е добре и още лоши новини са на път да излязат.

Обикновено един сток преди да отскочи прави двойно дъно ..... много е вероятно и сток маркета да направи двойно дъно преди да отскочи..
                      Last edited by Uraa; 02.07.2010, 08:16.
                    X