IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Credit Default Swap (CDS) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Van Basten
    Първоначално изпратено от 4o4kobg
    Не е 550 CDS-а ,днес го гледах за 10 years е около 390 , а за 5 years към 430.
    Но е вярно че го има само на някой платени сайтове,Аз го гледах в REUTERS.
    Цифрите са по спомен
    Е баси тайната информация се оказаха тези котировки, все едно че... и аз не знам какво...

4o4kobg, предполагам имаш достъп до платената част на REUTERS ?

И ако наистина CDS 5 years е 430, значи е спаднал последните месеци... декември-януари май беше около 600....
    vapreki tva e ovatritelno mnogo

Коментар

• от време на време ще пускам упдейт да цените. тренда на CDS на българия е надолу последните седмици/
      CDS - Reality check
      http://trendroom.wordpress.com/2009/...reality-check/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4o4kobg
        Не е 550 CDS-а ,днес го гледах за 10 years е около 390 , а за 5 years към 430.
        Цифрите са по спомен
        Е баси тайната информация се оказаха тези котировки, все едно че... и аз не знам какво...

4o4kobg, предполагам имаш достъп до платената част на REUTERS ?

И ако наистина CDS 5 years е 430, значи е спаднал последните месеци... декември-януари май беше около 600....

Коментар

• Не е 550 CDS-а ,днес го гледах за 10 years е около 390 , а за 5 years към 430.
          Цифрите са по спомен

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten
            Първоначално изпратено от Forix Master
            BG е около 550 в момента
            Това го знам.

Но ми трябва сайт с първоизточник, където може да се следят тези котировки ден за ден или да се видят стойности за предни периоди и т.н.

Липсата на постове тук потвърждава впечатлението ми, че май има дефицит на информационни източници със свободен достъп...

Някой все пак да знае и да може да сподели такъв сайт ?
            bananovi repbliki kato BG samo prez Bloomberg i Reuters ili se obagdai vseki dem na BNB

Коментар

• Първоначално изпратено от Forix Master
              BG е около 550 в момента
              Това го знам.

Но ми трябва сайт с първоизточник, където може да се следят тези котировки ден за ден или да се видят стойности за предни периоди и т.н.

Липсата на постове тук потвърждава впечатлението ми, че май има дефицит на информационни източници със свободен достъп...

Някой все пак да знае и да може да сподели такъв сайт ?

Коментар

• Това може да ти е интересно http://ikonomika.org/?p=2160

Коментар

• BG е около 550 в момента

Коментар

• Credit Default Swap (CDS) ?

Искам да попитам дали някой може да ми каже сайт за следене на котировките на Credit Default Swap - есествено, където се котират CDS на България ?

Пробвах през Google, но не стигнах доникъде. По принцип знам че има на сайта на Bloomberg, но изглежда там достъпа е платен и/или ограничен.

А ми се иска да видя някои неща и тенденции "от първа ръка"... напоследък често чета доста неща колко бил нарастнал CDS на България и за влиянието му върху лихвите по кредити и т.н., но ми се иска сам да видя как се движат котировките последните месеци.

Някой да може да помогне ?

Благодаря предварително !
                  Working...
                  X