Първоначално изпратено от Van Basten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Credit Default Swap (CDS) ?
Collapse
X
-
Vola
-
от време на време ще пускам упдейт да цените. тренда на CDS на българия е надолу последните седмици/
CDS - Reality check
http://trendroom.wordpress.com/2009/...reality-check/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4o4kobgНе е 550 CDS-а ,днес го гледах за 10 years е около 390 , а за 5 years към 430.
Но е вярно че го има само на някой платени сайтове,Аз го гледах в REUTERS.
Цифрите са по спомен
4o4kobg, предполагам имаш достъп до платената част на REUTERS ?
И ако наистина CDS 5 years е 430, значи е спаднал последните месеци... декември-януари май беше около 600....
Коментар
-
Vola
Първоначално изпратено от Van BastenПървоначално изпратено от Forix MasterBG е около 550 в момента
Но ми трябва сайт с първоизточник, където може да се следят тези котировки ден за ден или да се видят стойности за предни периоди и т.н.
Липсата на постове тук потвърждава впечатлението ми, че май има дефицит на информационни източници със свободен достъп...
Някой все пак да знае и да може да сподели такъв сайт ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forix MasterBG е около 550 в момента
Но ми трябва сайт с първоизточник, където може да се следят тези котировки ден за ден или да се видят стойности за предни периоди и т.н.
Липсата на постове тук потвърждава впечатлението ми, че май има дефицит на информационни източници със свободен достъп...
Някой все пак да знае и да може да сподели такъв сайт ?
Коментар
-
Credit Default Swap (CDS) ?
Искам да попитам дали някой може да ми каже сайт за следене на котировките на Credit Default Swap - есествено, където се котират CDS на България ?
Пробвах през Google, но не стигнах доникъде. По принцип знам че има на сайта на Bloomberg, но изглежда там достъпа е платен и/или ограничен.
А ми се иска да видя някои неща и тенденции "от първа ръка"... напоследък често чета доста неща колко бил нарастнал CDS на България и за влиянието му върху лихвите по кредити и т.н., но ми се иска сам да видя как се движат котировките последните месеци.
Някой да може да помогне ?
Благодаря предварително !Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар