Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк...?!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнениеКогато Уникредит скандално приватизира на силно занижена цена най-големия български трезор Булбанк, химикът е преквалифициран в банкер. За да оглави банката специално е променен закон, Може би затова химикът Левон е пожизнен изпълнителен директор и заедно с УС на БНБ се опитват да диктуват законодателството в областта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеПогледнах, но мин. салда по депозити под 50 лв. нямат. А и малко не ми излиза логиката, ако има 11 лв. не плащаш такса, а ако има 9 плащаш. Може и аз нещо да не съм разбрала де, не твърдя че съм експерт.
Според тарифата им обаче откриване на сметка ти е 2,5, месечна такса поддръжка мин. 2,5 лв. а закриване 12 лв. Така че общо 17 лв. ще трябва да платят вложителите на КТБ ако искат да си вземат спокойно парите.
12.5 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеАбсолютно вярно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеПрочети си внимателно тарифата плюс лихвения бюлетин. Над 10 лева салдо няма такса. Не пиша случайни неща. Това за милионите беше шега и предполагах, че е ясно.
Според тарифата им обаче откриване на сметка ти е 2,5, месечна такса поддръжка мин. 2,5 лв. а закриване 12 лв. Така че общо 17 лв. ще трябва да платят вложителите на КТБ ако искат да си вземат спокойно парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЗа ония тъмни години на масовата приватизация, знам, че Левон и Костов продадоха Булбанк на Уникредит за безпари и на следващата година банката разпредели 180 млн. лв. на акционерите си и италианците са излезли само за една година на голяма + от банката. Та явно за това и Левон е пожизнен изпълнителен директор. Чудя се, толкова ли нямат някакви читави млади хора, на които да им дадат шанс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеХахаха тук малко се изхвърли. Това да не е като по филмите, дядото направил влог за 10 лв. и внуците се оказали милионери. Нали имаш и такса за обслужване на сметката, която ти изяжда парите. Така че ако имаш 10 лв. и ти начилсят таксата, сумата ти пада под 10 лв. и сметката ти или ще я закрият автоматично или ще я замразят (в ОББ примерно така правят, доста тъпо е защото ако не си ползваш 3 месеца сметката и после ти потрябва за нещо трябва да ходиш до техен клон, за да ти я размразят, а те са със супер смотано работно време). Та падне ли под този минимум сложната лихва вече спора да се начислява.
Но все пак дали са 15 лв. или 30 лв. все тая. Не ми е проблем да ги платя, дразни ме, че ми ги крънкат по този смешен и нагъл начин. Не е коректно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеимаше, имаше. И Дечо имаше. А преди това имаше и Кънчев и Калинов и т.н. А имаше и един отгоре Костов се казва. Сещай се Левон кой го награди там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАхааа, я разкажи ще ми е интересно. Имаше един италианец в Унито - Андреа Казини. По-долу на оная нахилена снимка на Левчо го има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениемного си далеч от истината. Много студено. Този е шута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАма Леврон е аменец. Вярно с италиански връзки, ама все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеЕй много ме кефите, смятате че може да надхитрити евреите. Че те що .. са яли хилядолетие докато светнат как да ви доят.
"За да може да печелите от евреите първо трябва се научите да ги уважавате" Л.ЛучианоLast edited by X_Y; 06.12.2014, 12:45.
Коментар
-
Ей много ме кефите, смятате че може да надхитрити евреите. Че те що .. са яли хилядолетие докато светнат как да ви доят.
"За да може да печелите от евреите първо трябва се научите да ги уважавате" Л.ЛучианоLast edited by X_Y; 06.12.2014, 12:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеСпестовната е с минимално салдо 10 лева. Даже може да не я закриваш, да я забравиш и след 100 години ще има милиони в нея благодарение на магията на сложната лихва
Но все пак дали са 15 лв. или 30 лв. все тая. Не ми е проблем да ги платя, дразни ме, че ми ги крънкат по този смешен и нагъл начин. Не е коректно.
Коментар
Коментар