IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
    Ако бай Левоня ми я изкара от централата на Света Неделя - склонен съм да си я купя от офиса на Булбанк. След година също там ще я върна за смяна на маслото
    А кой ще я мие тази кола?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      E, нищо няма да стане, то е ясно. Ти, ако тръгнеш да си купуваш нова Мазда от Стар моторс ли ще си я купиш или от Булбанк?
      Ако бай Левоня ми я изкара от централата на Света Неделя - склонен съм да си я купя от офиса на Булбанк. След година също там ще я върна за смяна на маслото

Коментар

Хайде стига вече толкова шеги и закачки! Нека да видим как ще потръгнат продажбите на количките Мазда и след това да коментираме :-)
        E, нищо няма да стане, то е ясно. Ти, ако тръгнеш да си купуваш нова Мазда от Стар моторс ли ще си я купиш или от Булбанк?

Коментар

• Хайде стига вече толкова шеги и закачки! Нека да видим как ще потръгнат продажбите на количките Мазда и след това да коментираме :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
            Що бе супер си е. Като се накъркам в Син сити и сутринта директно по права линия отивам до централата на Уникредит да ударя една шкембе чорба при шеф Левон (той нали уж добре готви) и после на метрото
            Хахахахаха да не се наложи само после да викат и шеф Манчев да им трепе хлебарките в кухнята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Стига бе че кой си купува това?Ба си мамата как звучи тиквено пюре с кимион от Дерони оцветено в червено.
              Що бе супер си е. Като се накъркам в Син сити и сутринта директно по права линия отивам до централата на Уникредит да ударя една шкембе чорба при шеф Левон (той нали уж добре готви) и после на метрото

Коментар

• Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
                Що бе, може просто да са свършили кеша и да правят бартерна търговия:
                -Добър ден! Искам да изтегля 500 лв. от сметката си
                -Моля изберете в какви продукти ги искате. Днес имаме промоция на луканка Орехите и лютеница Дерони.
                Според мен скоро на този дал гениалната идея за това, ще му се освободи столчето
                Стига бе че кой си купува това?Ба си мамата как звучи тиквено пюре с кимион от Дерони оцветено в червено.

Коментар

• Липсва ми бай Левоня по тв-то! Последните 2 дни никъде не се е мяркал... мъка! :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
                    http://www.capital.bg/biznes/finansi...?ref=cheteno24

Уникредит я изпаднаха до там, че вече ще се прекръстват от банка на Мол. Влизаш да си изтеглиш пари и директно от касата можеш да си напазаруш сирене, шпек салам и лютеница.
                    Що бе, може просто да са свършили кеша и да правят бартерна търговия:
                    -Добър ден! Искам да изтегля 500 лв. от сметката си
                    -Моля изберете в какви продукти ги искате. Днес имаме промоция на луканка Орехите и лютеница Дерони.
                    Според мен скоро на този дал гениалната идея за това, ще му се освободи столчето

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                      Ама чакай сега. Говорим наистина за различни неща. Аз ти казвам, че ако си разпределен в Уникредит и не искаш да си държиш парите там, а в друга банка, трябва или да висиш в снега на опашки или да си откриеш сметка, за което ще трябва да дадеш 17 лв. (откриване на сметка ти е 2,5, месечна такса поддръжка мин. 2,5 лв. а закриване 12 лв). Ти ми обясняваш, че е по-добре да си направя спестовна сметка. Откриване 2 + 10 лв. мин. сума = разход 12 лв. Ама ако искаш да я закриеш ти е 12 лв. и става общо 24 лв. Аз лично като не искам да имам сметки в банка, която не използвам още повече в Унито. Особено като знам, че ги бяха осъдили, че вдигали лихвата по кредита на един човек (е не само на един де, но един ги осъди) без да го уведомяват. Ето цялата история. Та бих искала да си следя финансовите дела, за да не се окаже утре, че им дължа пари, защото са променили някое си членче на тарифата и хоп. После аз ще съм виновна, че не съм се била интересувала и не съм следяла постоянно тарифата им. А както ти казах, с тези лихви въобще не могат да ме привлекат.
                      Ооо да. Този случай го помня аз. После Левон се обясняваше като ученичка, че видиш ли той не е виновен, ами просто на един съдебен състав така му скимнало да направи. Имаше между другото много оплаквания срещу Уникредит за тези номера. Ето още едно, на което се бях натъкнал преди време като търсих инфо от къде да взема един малък потребителски кредит: “УниКредит”, къде е моралът? http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=445760 И тук се оплаква човекът, че са му надули неправомерно и без негово знание лихвата. Почвам да си мисля, че май си е тенденция за Унито това. Поне не е нормално за мен да има толкова оплаквания за едно и също, хайде веднъж да е, ще приема, че е грешка ама то...

Коментар

След продажбата на коли в своите офиси, от Уникредит обявиха, че започват и продажбата на часовници, вестници и картини! Такса за вход: 2 лв. на разгледан клон
                        Скоро ще ги преименуват от Уникредит Булбанк на Уникредит Битакбанк. Може да пуснат и няколко ромчета на концесия в офисите им да продават фактури и парфюми. Хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                          Ох, леле. Проследи ни целия разговор -- ставаше дума за най-тънкия вариант да си откриеш някаква каквато и да е сметка за да ти преведат нещо от КТБ примерно. От там тръгна целия разговор -- колко лева ти зимат за откриване и закриване на сметка -- никой не го е еня за лихвата след като сметката ще живее 1 часа.

!
                          Ама чакай сега. Говорим наистина за различни неща. Аз ти казвам, че ако си разпределен в Уникредит и не искаш да си държиш парите там, а в друга банка, трябва или да висиш в снега на опашки или да си откриеш сметка, за което ще трябва да дадеш 17 лв. (откриване на сметка ти е 2,5, месечна такса поддръжка мин. 2,5 лв. а закриване 12 лв). Ти ми обясняваш, че е по-добре да си направя спестовна сметка. Откриване 2 + 10 лв. мин. сума = разход 12 лв. Ама ако искаш да я закриеш ти е 12 лв. и става общо 24 лв. Аз лично като не искам да имам сметки в банка, която не използвам още повече в Унито. Особено като знам, че ги бяха осъдили, че вдигали лихвата по кредита на един човек (е не само на един де, но един ги осъди) без да го уведомяват. Ето цялата история. Та бих искала да си следя финансовите дела, за да не се окаже утре, че им дължа пари, защото са променили някое си членче на тарифата и хоп. После аз ще съм виновна, че не съм се била интересувала и не съм следяла постоянно тарифата им. А както ти казах, с тези лихви въобще не могат да ме привлекат.

Коментар

• Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
                            http://www.capital.bg/biznes/finansi...?ref=cheteno24

Уникредит я изпаднаха до там, че вече ще се прекръстват от банка на Мол. Влизаш да си изтеглиш пари и директно от касата можеш да си напазаруш сирене, шпек салам и лютеница.

След продажбата на коли в своите офиси, от Уникредит обявиха, че започват и продажбата на часовници, вестници и картини! Такса за вход: 2 лв. на разгледан клон

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...?ref=cheteno24

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                                Да бе да. Аз като гледам лихвите по тази сметка, по-добре направо да им ги подаря парите си. При положение, че инфлацията ти е средно около 3% годишно (да не пропомням, че 2007-2008 г. беше стигнала и 12%), а тук в евро мога да получа между 0,4% и 0,5%. Реално ако си оставя тук парите с времето просто ще изгубят стойността си. Никога няма да си сложа парите в тази сметка, още повече, че на пазара има доста по-добри продукти с много по-високи лихви и гъвкави параметри.
                                [ATTACH]5440[/ATTACH]
                                Ох, леле. Проследи ни целия разговор -- ставаше дума за най-тънкия вариант да си откриеш някаква каквато и да е сметка за да ти преведат нещо от КТБ примерно. От там тръгна целия разговор -- колко лева ти зимат за откриване и закриване на сметка -- никой не го е еня за лихвата след като сметката ще живее 1 часа.

!

Коментар

Working...
                                X