Първоначално изпратено от marto76
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк...?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеE, нищо няма да стане, то е ясно. Ти, ако тръгнеш да си купуваш нова Мазда от Стар моторс ли ще си я купиш или от Булбанк?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеХайде стига вече толкова шеги и закачки! Нека да видим как ще потръгнат продажбите на количките Мазда и след това да коментираме :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнениеЩо бе супер си е. Като се накъркам в Син сити и сутринта директно по права линия отивам до централата на Уникредит да ударя една шкембе чорба при шеф Левон (той нали уж добре готви) и после на метрото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтига бе че кой си купува това?Ба си мамата как звучи тиквено пюре с кимион от Дерони оцветено в червено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеЩо бе, може просто да са свършили кеша и да правят бартерна търговия:
-Добър ден! Искам да изтегля 500 лв. от сметката си
-Моля изберете в какви продукти ги искате. Днес имаме промоция на луканка Орехите и лютеница Дерони.
Според мен скоро на този дал гениалната идея за това, ще му се освободи столчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнениеhttp://www.capital.bg/biznes/finansi...?ref=cheteno24
Уникредит я изпаднаха до там, че вече ще се прекръстват от банка на Мол. Влизаш да си изтеглиш пари и директно от касата можеш да си напазаруш сирене, шпек салам и лютеница.
-Добър ден! Искам да изтегля 500 лв. от сметката си
-Моля изберете в какви продукти ги искате. Днес имаме промоция на луканка Орехите и лютеница Дерони.
Според мен скоро на този дал гениалната идея за това, ще му се освободи столчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАма чакай сега. Говорим наистина за различни неща. Аз ти казвам, че ако си разпределен в Уникредит и не искаш да си държиш парите там, а в друга банка, трябва или да висиш в снега на опашки или да си откриеш сметка, за което ще трябва да дадеш 17 лв. (откриване на сметка ти е 2,5, месечна такса поддръжка мин. 2,5 лв. а закриване 12 лв). Ти ми обясняваш, че е по-добре да си направя спестовна сметка. Откриване 2 + 10 лв. мин. сума = разход 12 лв. Ама ако искаш да я закриеш ти е 12 лв. и става общо 24 лв. Аз лично като не искам да имам сметки в банка, която не използвам още повече в Унито. Особено като знам, че ги бяха осъдили, че вдигали лихвата по кредита на един човек (е не само на един де, но един ги осъди) без да го уведомяват. Ето цялата история. Та бих искала да си следя финансовите дела, за да не се окаже утре, че им дължа пари, защото са променили някое си членче на тарифата и хоп. После аз ще съм виновна, че не съм се била интересувала и не съм следяла постоянно тарифата им. А както ти казах, с тези лихви въобще не могат да ме привлекат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
След продажбата на коли в своите офиси, от Уникредит обявиха, че започват и продажбата на часовници, вестници и картини! Такса за вход: 2 лв. на разгледан клон
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеОх, леле. Проследи ни целия разговор -- ставаше дума за най-тънкия вариант да си откриеш някаква каквато и да е сметка за да ти преведат нещо от КТБ примерно. От там тръгна целия разговор -- колко лева ти зимат за откриване и закриване на сметка -- никой не го е еня за лихвата след като сметката ще живее 1 часа.
!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнениеhttp://www.capital.bg/biznes/finansi...?ref=cheteno24
Уникредит я изпаднаха до там, че вече ще се прекръстват от банка на Мол. Влизаш да си изтеглиш пари и директно от касата можеш да си напазаруш сирене, шпек салам и лютеница.
След продажбата на коли в своите офиси, от Уникредит обявиха, че започват и продажбата на часовници, вестници и картини! Такса за вход: 2 лв. на разгледан клон
Коментар
-
http://www.capital.bg/biznes/finansi...?ref=cheteno24
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеДа бе да. Аз като гледам лихвите по тази сметка, по-добре направо да им ги подаря парите си. При положение, че инфлацията ти е средно около 3% годишно (да не пропомням, че 2007-2008 г. беше стигнала и 12%), а тук в евро мога да получа между 0,4% и 0,5%. Реално ако си оставя тук парите с времето просто ще изгубят стойността си. Никога няма да си сложа парите в тази сметка, още повече, че на пазара има доста по-добри продукти с много по-високи лихви и гъвкави параметри.
[ATTACH]5440[/ATTACH]
!
Коментар
Коментар