IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се действа при глътната от банкомат карта ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SENTEX E ....АМИ КАК Е ...ВАЛИИИИИИИ.... НЕСТАВА ЗА НИЩО

Коментар

• О как е времето във Варна ? Тука в София умряхме от студ - до оня ден страхотни жеги , сега студ - времето се побърка , а от там и банкоматите и най-накрая ние ! ;-) sentex или sensex ?

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
        Първоначално изпратено от sentex
        ХАХАХА АКО НЕЩО ТЕ ПРИТЕСНЯВА В БАНКАТА ПРОСТО Я СМЕНИ
        И коя ще ми препоръчаш ? Има отделна тема за банките , аз също имам богат опит с доста банки и се отнасям към тях като към необходимо зло ! Навремето когато си получавах заплатата кеш , изобщо не бях влизал в банков клон и нямах идея какво е заем или кредитна карта ! Сега здравата ме насапунисаха с разни промоции - вие сте наш лоялен клиент и тем подобни !
        АМИ АЗ ДОСЕГА СЪМ СИ ПОЛУЧАВАЛА ЗАПЛАТАТА В ДОСТА БАНКИ И ПО ПРИНЦИП НАВСЯКЪДЕ МЕ САПУНИСВАХА С РАЗНИ ТАКСИ, В МОМЕНТА ИМАМ ТРИ КАРТИ НА CCB , УЕП И ИНТЕРНЕТ БАНКИРАНЕ.....ОТ КАРТИТЕ СЪМ ДОВОЛНА АМА ОТ БАНКИРАНЕТО НЕ....ТО НЕМОЖЕ ВСИЧКИ ХУБОСТИ НА ЕДНО МЯСТО

Коментар

• МДА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ЧИСТА РАБОТАТА, НО НАДАЛИ Е ОТ БАНКОМАТА. ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ ВИДИШ ЗА КАКВО СТАВА РЕЧ АМА ИСКАЙ РАЗПЕЧАТКА ОТ ДАТА ДО ДАТА, А НЕ ПОСЛЕДНИ 5 ТРАНЗАКЦИИ.....И ТО ОТ ДАТА ПРЕДИ ПРЕВОДА, ЗА ДА СИ ВИДИШ ДОБРЕ ДЕБИТА И КРЕДИТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от sentex
            ХАХАХА АКО НЕЩО ТЕ ПРИТЕСНЯВА В БАНКАТА ПРОСТО Я СМЕНИ
            И коя ще ми препоръчаш ? Има отделна тема за банките , аз също имам богат опит с доста банки и се отнасям към тях като към необходимо зло ! Навремето когато си получавах заплатата кеш , изобщо не бях влизал в банков клон и нямах идея какво е заем или кредитна карта ! Сега здравата ме насапунисаха с разни промоции - вие сте наш лоялен клиент и тем подобни !

Коментар

ЯВНО БАНКОМАТА СЕ Е СДУХАЛ НЕЩО....ТИ СИ СЛОЖИЛ КАРТАТА , ТОЙ Я ГЛЪТНАЛ ПЪК ПОСЛЕ ТИ ПУСНАЛ И СПРАВКА....ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е НАРЕД
              Не си чел какво писах в началото на темата ! Първо си проверих наличността на банкомат на Булбанк и когато видях , че ми липсват 200 лв. доста се нашашках и не теглих от същия банкомат ( чакаха хора ) Вървях известно време и мрачно разсъждавах какво може да се е случило с тези 200 лв. Все пак реших да тегля , защото имах 10 лв. в себе си и тогава стана сакътлъка и взе че ми глътна картата ! Това напълно доказа тезата , че никое зло не идва само !
              Да не говорим , че стана събота следобед ( банките не работят ) и предстояха още два почивни дни ! Голям късмет , няма що !

Коментар

• ХАХАХА АКО НЕЩО ТЕ ПРИТЕСНЯВА В БАНКАТА ПРОСТО Я СМЕНИ

Коментар

• Да си представим следната картинка :

Отивам във вторник сутринта рано в офис на ПИБ и какво да видя - вътре пълно с камери , фотоапрати и известни журналисти ! Посреща ме лично министър Орешарски и ме поздравява , че съм първия българин подкрепил кампанията "Да минимизираме риска от банкова криза в България" Нека всеки даде своите 200 лв. срещу безумията на Уолстрийт ! Лора Крумова се включва на живо от Нова телевизия ! Навън свири Куку бенд ! Дори Бойко Борисов е дошъл ! От президента и Станишев има поздравителни телеграми ! Шефа на ПИБ ми подарява картичка с автограф на Бербатов ! Картичката има странно петно - ами това било автентична храчка от Митко по време на дебюта му срещу Ливърпул !И как бихте постъпили в тази ситуация ?

Коментар

• ЯВНО БАНКОМАТА СЕ Е СДУХАЛ НЕЩО....ТИ СИ СЛОЖИЛ КАРТАТА , ТОЙ Я ГЛЪТНАЛ ПЪК ПОСЛЕ ТИ ПУСНАЛ И СПРАВКА....ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е НАРЕД

Коментар

ами има и още една подробност.....банкомата може да не е бил развален ами да са му свършили парите и тогава дава колкото има и хората се шашкат
                      Да ! Мислих и за това , но аз поисках наличност по карта , а не да тегля !
                      Ами ако имах 25 000 лв. примерно , тогава пак ли ще ми покаже 200 лв. , защото толкова има в банкомата ! Освен това картата на ПИБ има 400 лв. дневен лимит и е ясно , че повече не бих могъл да тегля ! Аз работя с компютри и тъй като банкомата е вид компютър , смятам , че е коректно да ми покаже точната наличност , а ако нещо го притеснява да ми каже , че исканата услуга не може да бъде изпълнена !

Коментар

• 0--------------------
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• ами има и още една подробност.....банкомата може да не е бил развален ами да са му свършили парите и тогава дава колкото има и хората се шашкат

Коментар

банкомата неможе да те подведе....най-вероятно просто борика не е минала

Борика как смята нещата ? Превеждат ти 1000 лв. и тя си казва - абе сега ще му дам 800 лв. , а другите по-нататък ! Не мисля . че е така !

Коментар

• аха....ами трябвало е системата да е рингс може би, но след като парите са били отчетени по сметката ти в 16 ч това не означава, че банкомата ще ти ги даде.....банката и борика действат по различно време......първо парите се появяват по сметката ти в банката, а борика минава доста по- късно.....в твоя случай може и въобще да не е минала. не е притеснявай ако си сигурен че от фирмата са ти превели 1000лв всичко ще си излезе на разпечатката

Коментар

• Много ми е нервно , защото имам лошото предчувствие , че ще пия студената вода с тези 200 лв. Не знам за вас , но за мен това са доста пари и са спечели с труд ! ( някои баровци харчат по 200 лв. на час , знам ) !
                                В банката ще ми кажат , че съм платил детската градина на детето , пък после доказвай , че нямаш дете !

Коментар

Working...
                                X