If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
друг вариант е да вземеш хилти и да пробиеш дупка в банкомата, след което внимателно да си я прибереш, но трябва да приключиш в рамките на 3-4 минути - лятото, а през зимата до 6-8 минути! успех!
АБЕ ГЛУПОСТИ, НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ ТИ СЪВСЕМ СЕ НАБРА.....ВСИЧКО ЩЕ Е ОК....НЯКАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е СТАНАЛО.....ПО ПРИНЦИП СИСТЕМИТЕ НА БАНКИТЕ, НА БОРИКА И НА ЕЛЕКТРОННОТО БАНКИРАНЕ ВИНАГИ СЕ РАЗМИНАВАТ
Добре .Дано си права ! Непременно ще пиша какво е развитието на нещата !
Приятен ден ! ;-)
АБЕ ГЛУПОСТИ, НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ ТИ СЪВСЕМ СЕ НАБРА.....ВСИЧКО ЩЕ Е ОК....НЯКАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е СТАНАЛО.....ПО ПРИНЦИП СИСТЕМИТЕ НА БАНКИТЕ, НА БОРИКА И НА ЕЛЕКТРОННОТО БАНКИРАНЕ ВИНАГИ СЕ РАЗМИНАВАТ
Отклоних се от темата ! За мен тези 200 лв. са неправомерно отклонени от сметката ми ! Хубаво е , че първо си извадих бележка с наличност , иначе щях да си мисля , че след гълтането някой ми е източил картата , а то едното няма нищо общо с другото ! Много рядко си проверявам наличността , защото не правя големи обороти и си знам сметките до лев ! Сега нещо вътрешно ме подтикна и явно шестото чувство не ме е подвело ! Добре де ! Когато ми извадят разпечатка по сметката и ми кажат - направили сте петък вечер превод на 200 лв. към Пиреос банк примерно и ми цитират някаква непозната сметка ! Тогава какво следва ! Сигурно има механизъм да се узнае на кой е сметката и как е станало , но предполагам че ще е голямо ходене по мъките !
Молби , заявления , ДАНС , МАНС , разпити от подозрителни чичковци ( тоя май иска да ни изпързаля ) !
ХАХАХХА АМИ ДА ТИ КАЖА ВАРНЕНЦИ НЕ УЧАТ В ИКОНОМИЧЕСКИЯ....РЯДКО ЯВЛЕНИЕ СА......ОТ СЕЛО КАТО ДОЙДАТ С ПЪЛНИ ШЕСТИЦИ И ЗА НАС НЕ ОСТАВА РЕД ....ИНАЧЕ ОБЩЕЖИТИЯТА ВСЕ ОЩЕ СА ТАКА АМА И ЗА ТЯХ СЕ ИЗБИВАТ
Значи си от Варна ? Ех какви хувави варненки имаааа ! Ееееххх...;-)
А тука в София видиш в някое заведение готино и напудрено маце и като го заговориш и като ти измячи насреща с непознат акцент ...леллеее ! Ум да ти зайде !
ТИ АКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ И ТУКА НЕ Е ТАКА.....КАТО МАЛКИ ЦВЕТАРКИ СА....ЦЯЛ ДЕН СЕДЯТ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА САМО И САМО ДА УДУШАТ НЯКОЙ БАРОВЕЦ, ЧЕ ДА МОГАТ ДА ОСТАНАТ ТУКА
Вярно е, че може да блокираш само ако знаеш чуждото ЕГН, но сигурността да не се изтеглят парите е с приоритет.
Опитай да попиташ мацката дали има 800 лв или около 1000, тъй като не си сигурен дали някой не е злоупотребил. Кажи че си помниш салдото, просто искаш да се увериш.
ХАХАХХА АМИ ДА ТИ КАЖА ВАРНЕНЦИ НЕ УЧАТ В ИКОНОМИЧЕСКИЯ....РЯДКО ЯВЛЕНИЕ СА......ОТ СЕЛО КАТО ДОЙДАТ С ПЪЛНИ ШЕСТИЦИ И ЗА НАС НЕ ОСТАВА РЕД ....ИНАЧЕ ОБЩЕЖИТИЯТА ВСЕ ОЩЕ СА ТАКА АМА И ЗА ТЯХ СЕ ИЗБИВАТ
Значи си от Варна ? Ех какви хувави варненки имаааа ! Ееееххх...;-)
А тука в София видиш в някое заведение готино и напудрено маце и като го заговориш и като ти измячи насреща с непознат акцент ...леллеее ! Ум да ти зайде !
АМИ ТО ТУКА ВЕЧЕ ВАРНЕНЦИ НЯМА......СОФИЯНЦИ СЕ ПРЕНАСЯТ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТ СЕЛАТА......ВЕЧЕ Е ТЪПКАНИЦА....НО ПОНЕ СЕ НАМИРАТ ЛЕСНО КВАРТИРАНТИ
Навремето имах чичо във Варна ( лека му пръст ) и всяко лято го посещавах - имаше специална стая за гости ! Ядях банички близо до фонтаните на центъра !
Ти да не учиш в икономическия там ? Веднъж с приятели си наехме квартира в тяхното общежитие през лятото ( даваха евтино ) ! Колкото хлебарки съм избил тогава е не мога да го стигна този рекорд ! ;-)
Иво, както писах по-долу, вероятно разминаването е в системата. ПИБ има режим в реално време, докато Булбанк позлва БОРИКА и там се показват лимити, дори и да не са заложени от твоята банка (ПИБ).
За да ти е спокойно, обади се пак на дежурните по карти в ПИБ и попитай каква тие наличността, тъй като с глътната карта не можеш да провериш от друг банкомат.
Значи ето още едно недомислено нещо : дежурната от ПИБ като й казах ЕГН веднага ми блокира сметката , но каза че няма право да ми дава информация за движенията и наличността по сметката - трябвало да имам ключова дума !
Значи аз ако знам ЕГН на някой ( а това е доста достъпно ) винаги мога да му блокирам картата , за да му направя мръсно ! Не съм такъв човек , но в момента сигурно давам идея на някой ! Аз съм по идеите !
SENTEX E ....АМИ КАК Е ...ВАЛИИИИИИИ.... НЕСТАВА ЗА НИЩО
Ами става то , точно става за sensex ;-) ! Знам че имам странно чувство за хумор - дано не се засегнеш !
Иначе да знаеш как ми писна тази София - заприличала е на пожарна !
Познай защо ? Как ми се иска да си взема едно добро момиче от провинцията и да се махна оттук ! Обаче няма оферти ...няма ! Къде гледах когато бях млад ?
Еееехххх...;-)
Има вероятност и не банкомата да е виновен а мафиоти да са ти копирали картата, колкото до WEB банкирането нямат ли услуга при трансфер, към външни сметки да ти изпращат всеки път различни пинове, с SMS, така дори някой да ти хакне сметката, ще може само да прехвърля съми от една твоя сметка, към друга твоя в същата банка, към други сметки, ако направи опит, ще ти изпратят пин на твоя телефон и...... Според мен много полезна услуга в Пиреос поне е така.
Иво, както писах по-долу, вероятно разминаването е в системата. ПИБ има режим в реално време, докато Булбанк позлва БОРИКА и там се показват лимити, дори и да не са заложени от твоята банка (ПИБ).
За да ти е спокойно, обади се пак на дежурните по карти в ПИБ и попитай каква тие наличността, тъй като с глътната карта не можеш да провериш от друг банкомат.
Коментар