IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се действа при глътната от банкомат карта ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• друг вариант е да вземеш хилти и да пробиеш дупка в банкомата, след което внимателно да си я прибереш, но трябва да приключиш в рамките на 3-4 минути - лятото, а през зимата до 6-8 минути! успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от sentex
      АБЕ ГЛУПОСТИ, НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ ТИ СЪВСЕМ СЕ НАБРА.....ВСИЧКО ЩЕ Е ОК....НЯКАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е СТАНАЛО.....ПО ПРИНЦИП СИСТЕМИТЕ НА БАНКИТЕ, НА БОРИКА И НА ЕЛЕКТРОННОТО БАНКИРАНЕ ВИНАГИ СЕ РАЗМИНАВАТ
      Добре .Дано си права ! Непременно ще пиша какво е развитието на нещата !
      Приятен ден ! ;-)

Коментар

• АБЕ ГЛУПОСТИ, НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ ТИ СЪВСЕМ СЕ НАБРА.....ВСИЧКО ЩЕ Е ОК....НЯКАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е СТАНАЛО.....ПО ПРИНЦИП СИСТЕМИТЕ НА БАНКИТЕ, НА БОРИКА И НА ЕЛЕКТРОННОТО БАНКИРАНЕ ВИНАГИ СЕ РАЗМИНАВАТ

Коментар

• Отклоних се от темата ! За мен тези 200 лв. са неправомерно отклонени от сметката ми ! Хубаво е , че първо си извадих бележка с наличност , иначе щях да си мисля , че след гълтането някой ми е източил картата , а то едното няма нищо общо с другото ! Много рядко си проверявам наличността , защото не правя големи обороти и си знам сметките до лев ! Сега нещо вътрешно ме подтикна и явно шестото чувство не ме е подвело ! Добре де ! Когато ми извадят разпечатка по сметката и ми кажат - направили сте петък вечер превод на 200 лв. към Пиреос банк примерно и ми цитират някаква непозната сметка ! Тогава какво следва ! Сигурно има механизъм да се узнае на кой е сметката и как е станало , но предполагам че ще е голямо ходене по мъките !
          Молби , заявления , ДАНС , МАНС , разпити от подозрителни чичковци ( тоя май иска да ни изпързаля ) !

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
            Първоначално изпратено от sentex
            ХАХАХХА АМИ ДА ТИ КАЖА ВАРНЕНЦИ НЕ УЧАТ В ИКОНОМИЧЕСКИЯ....РЯДКО ЯВЛЕНИЕ СА......ОТ СЕЛО КАТО ДОЙДАТ С ПЪЛНИ ШЕСТИЦИ И ЗА НАС НЕ ОСТАВА РЕД ....ИНАЧЕ ОБЩЕЖИТИЯТА ВСЕ ОЩЕ СА ТАКА АМА И ЗА ТЯХ СЕ ИЗБИВАТ
            Значи си от Варна ? Ех какви хувави варненки имаааа ! Ееееххх...;-)

А тука в София видиш в някое заведение готино и напудрено маце и като го заговориш и като ти измячи насреща с непознат акцент ...леллеее ! Ум да ти зайде !
            ТИ АКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ И ТУКА НЕ Е ТАКА.....КАТО МАЛКИ ЦВЕТАРКИ СА....ЦЯЛ ДЕН СЕДЯТ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА САМО И САМО ДА УДУШАТ НЯКОЙ БАРОВЕЦ, ЧЕ ДА МОГАТ ДА ОСТАНАТ ТУКА

Коментар

• Вярно е, че може да блокираш само ако знаеш чуждото ЕГН, но сигурността да не се изтеглят парите е с приоритет.
              Опитай да попиташ мацката дали има 800 лв или около 1000, тъй като не си сигурен дали някой не е злоупотребил. Кажи че си помниш салдото, просто искаш да се увериш.

Коментар

ХАХАХХА АМИ ДА ТИ КАЖА ВАРНЕНЦИ НЕ УЧАТ В ИКОНОМИЧЕСКИЯ....РЯДКО ЯВЛЕНИЕ СА......ОТ СЕЛО КАТО ДОЙДАТ С ПЪЛНИ ШЕСТИЦИ И ЗА НАС НЕ ОСТАВА РЕД ....ИНАЧЕ ОБЩЕЖИТИЯТА ВСЕ ОЩЕ СА ТАКА АМА И ЗА ТЯХ СЕ ИЗБИВАТ
                Значи си от Варна ? Ех какви хувави варненки имаааа ! Ееееххх...;-)

А тука в София видиш в някое заведение готино и напудрено маце и като го заговориш и като ти измячи насреща с непознат акцент ...леллеее ! Ум да ти зайде !

Коментар

• ХАХАХХА АМИ ДА ТИ КАЖА ВАРНЕНЦИ НЕ УЧАТ В ИКОНОМИЧЕСКИЯ....РЯДКО ЯВЛЕНИЕ СА......ОТ СЕЛО КАТО ДОЙДАТ С ПЪЛНИ ШЕСТИЦИ И ЗА НАС НЕ ОСТАВА РЕД ....ИНАЧЕ ОБЩЕЖИТИЯТА ВСЕ ОЩЕ СА ТАКА АМА И ЗА ТЯХ СЕ ИЗБИВАТ

Коментар

АМИ ТО ТУКА ВЕЧЕ ВАРНЕНЦИ НЯМА......СОФИЯНЦИ СЕ ПРЕНАСЯТ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТ СЕЛАТА......ВЕЧЕ Е ТЪПКАНИЦА....НО ПОНЕ СЕ НАМИРАТ ЛЕСНО КВАРТИРАНТИ
                    Навремето имах чичо във Варна ( лека му пръст ) и всяко лято го посещавах - имаше специална стая за гости ! Ядях банички близо до фонтаните на центъра !
                    Ти да не учиш в икономическия там ? Веднъж с приятели си наехме квартира в тяхното общежитие през лятото ( даваха евтино ) ! Колкото хлебарки съм избил тогава е не мога да го стигна този рекорд ! ;-)

Коментар

• ПО ПРИНЦИП Е ТАКА ВЪВ ВСИЧКИ БАНКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
                        Иво, както писах по-долу, вероятно разминаването е в системата. ПИБ има режим в реално време, докато Булбанк позлва БОРИКА и там се показват лимити, дори и да не са заложени от твоята банка (ПИБ).

За да ти е спокойно, обади се пак на дежурните по карти в ПИБ и попитай каква тие наличността, тъй като с глътната карта не можеш да провериш от друг банкомат.
                        Значи ето още едно недомислено нещо : дежурната от ПИБ като й казах ЕГН веднага ми блокира сметката , но каза че няма право да ми дава информация за движенията и наличността по сметката - трябвало да имам ключова дума !
                        Значи аз ако знам ЕГН на някой ( а това е доста достъпно ) винаги мога да му блокирам картата , за да му направя мръсно ! Не съм такъв човек , но в момента сигурно давам идея на някой ! Аз съм по идеите !

Коментар

• АМИ ТО ТУКА ВЕЧЕ ВАРНЕНЦИ НЯМА......СОФИЯНЦИ СЕ ПРЕНАСЯТ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТ СЕЛАТА......ВЕЧЕ Е ТЪПКАНИЦА....НО ПОНЕ СЕ НАМИРАТ ЛЕСНО КВАРТИРАНТИ

Коментар

SENTEX E ....АМИ КАК Е ...ВАЛИИИИИИИ.... НЕСТАВА ЗА НИЩО
                            Ами става то , точно става за sensex ;-) ! Знам че имам странно чувство за хумор - дано не се засегнеш !

Иначе да знаеш как ми писна тази София - заприличала е на пожарна !
                            Познай защо ? Как ми се иска да си взема едно добро момиче от провинцията и да се махна оттук ! Обаче няма оферти ...няма ! Къде гледах когато бях млад ?
                            Еееехххх...;-)

Коментар

• Има вероятност и не банкомата да е виновен а мафиоти да са ти копирали картата, колкото до WEB банкирането нямат ли услуга при трансфер, към външни сметки да ти изпращат всеки път различни пинове, с SMS, така дори някой да ти хакне сметката, ще може само да прехвърля съми от една твоя сметка, към друга твоя в същата банка, към други сметки, ако направи опит, ще ти изпратят пин на твоя телефон и...... Според мен много полезна услуга в Пиреос поне е така.

Коментар

• Иво, както писах по-долу, вероятно разминаването е в системата. ПИБ има режим в реално време, докато Булбанк позлва БОРИКА и там се показват лимити, дори и да не са заложени от твоята банка (ПИБ).

За да ти е спокойно, обади се пак на дежурните по карти в ПИБ и попитай каква тие наличността, тъй като с глътната карта не можеш да провериш от друг банкомат.

Коментар

X