Не искам зъл, но ми е направило впечатление, че като напишеш жалба и до някоя телевизия и тя отиде да ги попита, веднага реагират. Имам опит с друга банка - тичат, питат Комисия за защита на потребителите, питат някакви експерти, а баМката трепери това да не излезе публично и да видиш как реагира бързо. Само предложение е...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от asterix.4Попринцип аз за уникредит съм чувал само хубави неща, макар и да нямам опит още с тях, но скоро ще разбера, защото си вадя карта от тях... А иначе, за бамките то се знае, че си са си най-големите измамници, те от това изкарват, вече като влезна в бамка си отварям очите не на 4 а на 6. Хувабо, че не искат още и такса за влизане в банката .....
После видях , че го пише в тарифата - 2.5 евро при теглене от чужд банкомат , а при теглене от техен е 1 евро ! Яко обиране ! Веднъж влязох следобед в един клон на Булбанк ( около 14 ч. лятото страшна жега ) Охранителя се беше унесъл в дрямка и не ме забеляза ! Вътре нямаше кьорав служител , стояха им мобилните телофони , чанти , включени компютри - всичко без надзор !
Кашлях , тропах - нищо ! Поседнах на едно канапе и след около 5 мин. се появиха три много сладки девойчета с кафенца в ръце ! Дори ми се поскараха за какво съм чакал ! Такива ми работи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от sentexНА ТЕБЕ МАЙ НЕ ТИ ВЪРВИ С БАНКИТЕ
Абе някой гледа онези нафталини от нашите телевизии ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от asterix.4Попринцип аз за уникредит съм чувал само хубави неща, макар и да нямам опит още с тях, но скоро ще разбера, защото си вадя карта от тях... А иначе, за бамките то се знае, че си са си най-големите измамници, те от това изкарват, вече като влезна в бамка си отварям очите не на 4 а на 6. Хувабо, че не искат още и такса за влизане в банката .....
После видях , че го пише в тарифата - 2.5 евро при теглене от чужд банкомат , а при теглене от техен е 1 евро ! Яко обиране ! Веднъж влязох следобед в един клон на Булбанк ( около 14 ч. лятото страшна жега ) Охранителя се беше унесъл в дрямка и не ме забеляза ! Вътре нямаше кьорав служител , стояха им мобилните телофони , чанти , включени компютри - всичко без надзор !
Кашлях , тропах - нищо ! Поседнах на едно канапе и след около 5 мин. се появиха три много сладки девойчета с кафенца в ръце ! Дори ми се поскараха за какво съм чакал ! Такива ми работи !
Коментар
-
Попринцип аз за уникредит съм чувал само хубави неща, макар и да нямам опит още с тях, но скоро ще разбера, защото си вадя карта от тях... А иначе, за бамките то се знае, че си са си най-големите измамници, те от това изкарват, вече като влезна в бамка си отварям очите не на 4 а на 6. Хувабо, че не искат още и такса за влизане в банката .....
Коментар
-
Ееееххх 'любимата' банка на съвокупния народ.
Вчера проведохме една такава дискусия с любезна служителка на баМката.
Идеше реч за плаващия лихвен процент по кредита ми. То ясно как се определя и е ясно написано ЮРИБОР + фиксирана надбавка. Но каква беше изненадата ми когато на въпроса ми ако ЮРИБОРЪТ вземе че падне дали ще ми падне и плаващия процент. И за мой ужас и изненада отговорът беше НЕ. Тоест лихвеният ми процент може само да расте. Ако опитам да предоговоря кредита , е моожеее , но срещу скромната таксичка от 500Е а предсрочното погасяване - още по голяма тесла 4%от погасяваната сума. Та въпросът е един прекрасен ден когато отмине финансовата бъркотия по света и лихвените проценти почната да падат дали е възможно да осъдя банката за това че се държи като феодал. До този момент никъде не видях написано, че лихвения процент може да мърда само нагоре, само пише че бамката може едностранно да го промени при еди какви си условия. Ако някой е по-навътре в тези подробности нека сподели. То не че скоро драстично ще паднат междубанковите лихви, но все пак не мисля да си оставя магарето в калта.
А иначе за техните такси и комисионни неам думи...
Върха на сладоледа е че от сметка обслужваща дебитна карта не може да направиш превод с платежно. Всичко трябва да мине през ПОС. Това не било разплащателна сметка.
Коментар
-
Защо ли ми е познато ! И аз имам Булбанк онлайн и ми удържат 4 лв. всеки месец !
При мен се получи и друга изненада ! Имах празна сметка в евро - никога не съм я ползвал , но се оказа че всеки месец ми начислявали такса за ползване на сметката и сега съм на минус 11 евро ?! В договора със ситните буквички , така и не открих тази екстра , но любезна служителка ми обясни , че това е в реда на нещата и ако искам да закрия сметката първо трябва да си платя натрупаните такси ! Така че не вярвам да ти възстановят парите , просто въпросните такси са ги изяли ! Банките действат винаги в своя изгода ! Ето майка ми имаше обратния случай , но в Пощенска банка ! Внесла 300 лв. на годишен срочен влог и така ги държала повече от 3 г. Когато решила да ги тегли се оказало , че й начисли лихва само за първата година !!! Другите две години парите така си стояли без да трупат лихва ?! Служителка й обяснила , че така се получава , защото няма движение по сметката и системата автоматично я правела неактивна ! Както аз не бях теглил повече от три меесеца от една дебитна карта на ОББ и от банката ми я бяха блокирали , та се наложи да подавам молба в техен клон за активиране и дори 2 лв. такса ми взеха ! Абе нашата мила банкова система !
Коментар
-
Anton Chigurh
Пиши да кажеш, като ти отговорят.
Коментар
-
Уникредит Булбанк
Здравейте,
позволете ми да споделя моя опит с Уникредит Булбанк.
До февруари 2007 ползвах интернет банкиране при тях, след което прекратих договора,защото вече не ми беше нужно, а плащах по 2 евро месечна такса. Бях оставил някакви пари по разплащателната сметка, която имам там. Наскоро ми се наложи да изтегля тези пари - смятах, че са над 100 лв. Какво се оказа? Не стига, че нямах никакви пари по сметката ами тя беше даже на червено. Направих си извлечение и открих, че банката е продължила да ме щави с такса за електронното банкиране и при това вече не 2 а 3 евро на месец. Това са 18 месеца по 3 евро=54 евро. Внесох молба преди повече от месец за спиране на удържаните такси и възстановяване на удържаните суми, но все още никакъв отговор. Писах и до комисията за защита на потребителите преди седмица с обратна разписка. Още си чакам разписката. До тук ми беше доверието в банките и институциите в България. Сигурно в Африка не е такава помия.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар