If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Естествено - кой тегли 20лв от кредитна карта на банкомат. Прочетете си тарифата, и ако ще теглите, теглете по много, за да е по-малка комисионата. В Америка за такова теглене от банкомат щяха веднага да ви блокират картата (поради проявена от вас лоша финансова култура)
Като човек, боравещ с кредитна карта, който от време на време си забравя парите вкъщи, не смятам, че това е нормално обръщение към клиент - какъвто и да е той.
Естествено - кой тегли 20лв от кредитна карта на банкомат. Прочетете си тарифата, и ако ще теглите, теглете по много, за да е по-малка комисионата. В Америка за такова теглене от банкомат щяха веднага да ви блокират картата (поради проявена от вас лоша финансова култура)
Като човек, боравещ с кредитна карта, който от време на време си забравя парите вкъщи, не смятам, че това е нормално обръщение към клиент - какъвто и да е той.
Абе, и аз съм фен на официалното участие по форуми, ама да ти кажа честно не ме кефи особено подобно отношение към клиента. В крайна сметка лафът "клиентът винаги има право" би следвало да се прилага с пълна сила във всеки един бранш - ти пак си му отказвай, ама що трябва да го обиждаш. Това за мен е недопустимо.
Абе, и аз съм фен на официалното участие по форуми, ама да ти кажа честно не ме кефи особено подобно отношение към клиента. В крайна сметка лафът "клиентът винаги има право" би следвало да се прилага с пълна сила във всеки един бранш - ти пак си му отказвай, ама що трябва да го обиждаш. Това за мен е недопустимо.
Без да съм фен на УниКредит Булбанк, следва да се похвалят, че все пак участват в дискусията. В анонимен форум няма защо да търсим от тях да се представят.
Първоначално изпратено от Angie
Първоначално изпратено от kirilab
Уважаеми събеседници,
Само още няколо неща и спирам, за да не влизаме в полемика:
а) всяка банка може да кредитира когото прецени и да откаже на когото прецени без да има необходимост да дава обяснения. В момента желаещи за кредит - колкото искаш, така че банките просто могат да си избират на кой да дадат, а на кой - не... А иначе не знам да е спряло кредитирането - върви си, естествено на по-високи лихви от преди
б) моят отговор беше "официален" дотолкова, че да поема ангажимент да реша конкретни проблеми и да го направя - не че изразявам някакво официално становище от името на банката, за това си има други хора
в) блог май засега няма да правим, сигурно е по-професионално, но все пак моята професия не е "писане по форумите". Пишете тук или по мейловете от сайта, ако има конкретни въпроси и проблеми, и ще реагираме. А на изказвания от сорта "всички сте мошеници" - няма...
Поздрави,
(служител на) Булбанк
Ехе...това сигурно е новата комуникационна политика на Булбанк - полуофициални изказвания във форуми от безименни служители, чиято професия е безизвестна.. Само дето не е добре да се обиждат клиентите, уважаеми господа от Булбанк!
а) всяка банка може да кредитира когото прецени и да откаже на когото прецени без да има необходимост да дава обяснения. В момента желаещи за кредит - колкото искаш, така че банките просто могат да си избират на кой да дадат, а на кой - не... А иначе не знам да е спряло кредитирането - върви си, естествено на по-високи лихви от преди
б) моят отговор беше "официален" дотолкова, че да поема ангажимент да реша конкретни проблеми и да го направя - не че изразявам някакво официално становище от името на банката, за това си има други хора
в) блог май засега няма да правим, сигурно е по-професионално, но все пак моята професия не е "писане по форумите". Пишете тук или по мейловете от сайта, ако има конкретни въпроси и проблеми, и ще реагираме. А на изказвания от сорта "всички сте мошеници" - няма...
Поздрави,
(служител на) Булбанк
Ехе...това сигурно е новата комуникационна политика на Булбанк - полуофициални изказвания във форуми от безименни служители, чиято професия е безизвестна.. Само дето не е добре да се обиждат клиентите, уважаеми господа от Булбанк!
Екстрата при уникредит е, че като погълнаха Биохим наследиха и една кофти практика - на хора с банкова карта от биохим да има 2 сметки като по едната тече такса по около 2 лв на месец и се начислява в края на годината, за да не бие на очи.
А да попитам - като сте почнали да отговаряте официално - как така
допуснахте изтичане на информацията за кредитирането? И кое е вярно в крайна сметка - спирате кредитирането или затягате условията така, че да не може човек да си вземе кредит просто?
Що не си направите блог като ПИБ - вместо да поствате "официално" по форумите - много по-професионално е... неволята учи нали? И на недосегаемите им идва до главата по някое време......
Направих си извлечение и открих, че банката е продължила да ме щави с такса за електронното банкиране и при това вече не 2 а 3 евро на месец. Това са 18 месеца по 3 евро=54 евро. Внесох молба преди повече от месец за спиране на удържаните такси и възстановяване на удържаните суми, но все още никакъв отговор.
...при мен се получи същото: Ядосан от високата такса за електронно банкиране, миналия месец попълних формуляр и се отказах от тази "супер екстра" (имам електронно банкиране в още две банки и там няма никакви такси за него). Изтеглих всички пари и попълних формуляри за закриване на сметки. И миналата седмица с почуда установявам , че сметката ми е на "минус" и не може да се закрие....след справка се разбра , че продължава да ми се удържа такса за електронно банкиране...интересното беше , че почудата в служителките също беше голяма...иначе те винаги са били много отзивчиви и са се старали много. Казаха , че ще направят запитване защо се е получило така...до днес още никой не беше им отговорил...
Да ! Това е единствената банка в света където се заплаща електронното банкиране ! А иначе нормално е да се подмазват , защото клиентелата им рязко намалява след като майка им от Италия се поболя малко ! Кредит за един мач!
Кредит за един филм! Една служителка в един клон ми каза , че това са измишльотини и , че и два дни не стигали за това ! Каза , че рекламата е измислена от хора , които идея си нямат как стават нещата ( някой тъп шеф ) !
това да се взимат такси за електронно банкиране и върха на сладоледа! изобщо всякакви такива простотии като такса закриване на сметка, такса управление и такса чесане на топки от банков служител трябва да бъдат наказвани от нас, потребителите
Здравейте ! Поласкан се почувствах , като видях ,че от банката са отговорили на два мои въпроса ! Каква чест ! Ето и моите възражения :
1.Малките буквички в договора ! Може и да го намерим , но дали е правилно да се таксува сметка , която изобщо не се ползва ? Аз мисля че не !
2.Имал съм лоша финансова култура ! Благодаря Ви за добрите думи ! Напротив факир съм ! Налага ми се да карам с една заплата три месеца и тегля 20 лв. , защото в тази кредитна карта повече не се и задържа !
Пак щи си пишем , но от разменени позиции ! Нищо не е вечно ! Нали ме разбирате ? Приятен ден !
Коментар