Първоначално изпратено от Mitelshpil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнениеОбаче си остават най-големите! Факт...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LoLa Bunny Разгледай мнениеМНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Преди време съм ползвал потребителски кредит от тях. Няма да се повтори. След като го погасих предсрочно, с удоволствие си заплатих "символичната" такса за закриване на кредитната сметка, по която ми се е обслужвал кредита в размер на 12,00 лева (говорим за ф.л.). Отделен е въпросът, че главницата, която трябваше да погася предсрочно към въпросната дата, се оказа коренно различна от тази , която трябваше да се окаже според погасителния ми план. След извадена разпечатка с движенията по сметката през годините се появиха множество нови такси и комисионни, за които никой не се почувства длъжен да уведоми, който и да е, включително детайли от личния ми погасителен план.... Прекратих всякакви взаимоотношения с тях, не бих ги препоръчал като банка на абсолютно никой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова определено е най тъпата некадърна и каквато се сетите банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SAW Разгледай мнениеАми като за начало, доста време очаквах да ми направят деботната карта... първо 15 минути докато жената нацъка с мишката на всеки пиксел из целия монитор ... послеее трябваше да си тегля пари, преди да е готова картата, ами попълнете това, такса 3 лева иии след 4 часа ще може да изтеглитеееее едвали не ми правят цеста... стоях 30 минути кибик на касата, докато жената 'ровеше' из компютъра...ъъъъъъъ
накрая ми дадоха парите без да чакам до 4 часа...
е, като отидох да си взема готовата карта, естествено точно пред мен служителката стана с купчина документи и зачезна нанякъде да върши....нещо!... е, всичко на всичко, само към час и нещо ми се е насъбрало да чакам за обслужването на 2 елементарни услуги... (без да съм чакал на опашки!)))Това е най-малкият проблем на бамката.Аз преди една година си получих кредитната в офиса им(след 6 месеца чакане),но 2 дни преди да си я взема получих СМС,че дължа 410лв или съответната мин.вноска...Някой си беше теглил кеш на банкомат...Вчера пък един мой колега случайно разбра,че има овърдрафт от 2000лв по карта,която е закрита от 2 години...
Last edited by iv_cho; 11.02.2011, 14:09.препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениеочаквайте неочакваното
накрая ми дадоха парите без да чакам до 4 часа...
е, като отидох да си взема готовата карта, естествено точно пред мен служителката стана с купчина документи и зачезна нанякъде да върши....нещо!... е, всичко на всичко, само към час и нещо ми се е насъбрало да чакам за обслужването на 2 елементарни услуги... (без да съм чакал на опашки!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SAW Разгледай мнениекакво толлкова се случи? Аз наскоро им станах клиент - физически. И се интересувам, какво да очаквам???
Коментар
-
Първоначално изпратено от kitist Разгледай мнениеОпита ми с тях като физическо лице беше направо катастрофален... Не мислех, че е възможно някой да има такова отношение към клиент (затова ги смених с други относно личните въпроси).
Впоследствие, като корпоративен клиент, срещнах съвсем друго отношение и съм доволен на фона на останалите.
BG Reality....
Коментар
-
Най-накрая ми стана ясно защо ми вдигнаха лихвата с 4%.
УниКредит: 4% е устойчив растеж за България
http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Me...EWS_04_02_2011
Не е препоръка за теглене/нетеглене на каквото и да било.
Коментар
Коментар