IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mitelshpil Разгледай мнение
    ... което не виждам с какво точно ни топли нас клиентите. Освен, че бичат редовните за сметка на нередовните платци...
    +1
    МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнение
      Обаче си остават най-големите! Факт...
      ... което не виждам с какво точно ни топли нас клиентите. Освен, че бичат редовните за сметка на нередовните платци...

Коментар

• Първоначално изпратено от LoLa Bunny Разгледай мнение
        Пич,да минеш да си вземеш рекламния хонорар

Коментар

• http://www.unicreditbulbank.bg/bg/In...romo/index.htm

Коментар

• Обаче си остават най-големите! Факт...
            Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Преди време съм ползвал потребителски кредит от тях. Няма да се повтори. След като го погасих предсрочно, с удоволствие си заплатих "символичната" такса за закриване на кредитната сметка, по която ми се е обслужвал кредита в размер на 12,00 лева (говорим за ф.л.). Отделен е въпросът, че главницата, която трябваше да погася предсрочно към въпросната дата, се оказа коренно различна от тази , която трябваше да се окаже според погасителния ми план. След извадена разпечатка с движенията по сметката през годините се появиха множество нови такси и комисионни, за които никой не се почувства длъжен да уведоми, който и да е, включително детайли от личния ми погасителен план.... Прекратих всякакви взаимоотношения с тях, не бих ги препоръчал като банка на абсолютно никой.

Коментар

• ДАВА ЛИ ДОБРИ ЛИХВИ ПО ДЕПОЗИТИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Това определено е най тъпата некадърна и каквато се сетите банка.
                  лелееееееееееее в какво се забърках?!?!?!

Коментар

• Това определено е най тъпата некадърна и каквато се сетите банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SAW Разгледай мнение
                      Ами като за начало, доста време очаквах да ми направят деботната карта... първо 15 минути докато жената нацъка с мишката на всеки пиксел из целия монитор ... послеее трябваше да си тегля пари, преди да е готова картата, ами попълнете това, такса 3 лева иии след 4 часа ще може да изтеглитеееее едвали не ми правят цеста... стоях 30 минути кибик на касата, докато жената 'ровеше' из компютъра...ъъъъъъъ
                      накрая ми дадоха парите без да чакам до 4 часа...
                      е, като отидох да си взема готовата карта, естествено точно пред мен служителката стана с купчина документи и зачезна нанякъде да върши....нещо!... е, всичко на всичко, само към час и нещо ми се е насъбрало да чакам за обслужването на 2 елементарни услуги... (без да съм чакал на опашки!)
                      Ееее,ти пък...За къде си се разбързал))Това е най-малкият проблем на бамката.Аз преди една година си получих кредитната в офиса им(след 6 месеца чакане),но 2 дни преди да си я взема получих СМС,че дължа 410лв или съответната мин.вноска...Някой си беше теглил кеш на банкомат...Вчера пък един мой колега случайно разбра,че има овърдрафт от 2000лв по карта,която е закрита от 2 години...
                      Last edited by iv_cho; 11.02.2011, 14:09.
                      препоръки не давам

Коментар

• Само съжелявам , че Харпуна немога да го пусна на околовръстното.Колко пари от свирки ще направи .......

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          очаквайте неочакваното
                          Ами като за начало, доста време очаквах да ми направят деботната карта... първо 15 минути докато жената нацъка с мишката на всеки пиксел из целия монитор ... послеее трябваше да си тегля пари, преди да е готова картата, ами попълнете това, такса 3 лева иии след 4 часа ще може да изтеглитеееее едвали не ми правят цеста... стоях 30 минути кибик на касата, докато жената 'ровеше' из компютъра...ъъъъъъъ
                          накрая ми дадоха парите без да чакам до 4 часа...
                          е, като отидох да си взема готовата карта, естествено точно пред мен служителката стана с купчина документи и зачезна нанякъде да върши....нещо!... е, всичко на всичко, само към час и нещо ми се е насъбрало да чакам за обслужването на 2 елементарни услуги... (без да съм чакал на опашки!)

Коментар

• Първоначално изпратено от SAW Разгледай мнение
                            какво толлкова се случи? Аз наскоро им станах клиент - физически. И се интересувам, какво да очаквам???
                            очаквайте неочакваното

Коментар

• Първоначално изпратено от kitist Разгледай мнение
                              Опита ми с тях като физическо лице беше направо катастрофален... Не мислех, че е възможно някой да има такова отношение към клиент (затова ги смених с други относно личните въпроси).
                              Впоследствие, като корпоративен клиент, срещнах съвсем друго отношение и съм доволен на фона на останалите.
                              BG Reality....
                              какво толлкова се случи? Аз наскоро им станах клиент - физически. И се интересувам, какво да очаквам???

Коментар

• Най-накрая ми стана ясно защо ми вдигнаха лихвата с 4%.

УниКредит: 4% е устойчив растеж за България
                                http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Me...EWS_04_02_2011

Не е препоръка за теглене/нетеглене на каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X