Първоначално изпратено от tresor
Разгледай мнение
По платен и измислен коментар отдавна не бях чел, даже десетаче ми се вижда прекалено много!
От известно време се оглеждам за обществен трезор, отидох да проверя така наречената ,,Непревземаема крепост" Кремъл и лично се убедих, че този трезор не струва грам. Оставете факта, че 24 часовата жива охрана и „администрацията” бяха в обедна почивка от един час, което е абсурдно за трезор да не работи по средата на деня!!! Лично аз работя близо, но има много хора, които биха използвали цялата си обедна почивка да отидат тогава да си свършат работа в трезора, но вместо това ще им се наложи да чакат, все едно служителите там стоят на държавна заплата... Нито снимките в сайта отговарят на реалноста, нито има някъде публикивани цени и размери в сайта (нищо, че има цял раздел „Цени”), нито сградата е строена според изискванията за трезор, нито има втора поддържаща охранителна фирма (все пак смятам, че един трезор с претенции трябва да бъде обезпечен от поне две охранителни фирми), да не говорим, че фирмата която ги охранява и толкова много си я хвалят не ми говори абсолютно нищо. Охранителна фирма „Сигурност”??? даже сайт не успях да намеря... Имало осигурен транспорт от и до трезора, ми да, казва се ИНКАСО и се ПЛАЩА. и т.н. и т.н.
Това е една пълна пародия на трезор и човек наистина трябва да направи сериозен компромис със сигурноста на личните си вещи да използва услугите на тази „непревземаема крепост” (може би всъщност не толкова непревземаема, ако някой реши да го удари докато са в обедна почивка)
А такива измислени, нагли и платени коментари, които заблуждават хората трябва да бъдат трити или цензурирани от администраторите.
Коментар