IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Cashback VISA класик/обикновена?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AfterDark
    45 дена гратисен период /включително и парите които сте теглили кеш/.
    Това за кеша не е вярно, провери и ще видиш.
    Видях в моитепари.бг, да така е написано, но мен лично са ми го казвали в банката за това се учудвам! ще направя по подробно запитване защото това ми звучи несериозно.

Коментар

• 45 дена гратисен период /включително и парите които сте теглили кеш/.
      Това за кеша не е вярно, провери и ще видиш.

Коментар

• ПиреОс, колеги! 1,5% за вси4ки покупки на ПОС независимо дали е в интернет /виртуален ПОС/. 25 лв. год такса което ще рече, че при покупки за една година на стойност 1666 лв. сте си избили годишната такса, а вероятно те ще са повече! 45 дена гратисен период /включително и парите които сте теглили кеш/. ако просрочите няма наказания от сорта 10 - 15 лв., че не си платил, а ви тече малко по-голяма лихва от договорената.

Коментар

• Първоначално изпратено от n.dimov
          Няма значение дали плащането е в интернет или в магазин - само, че както се казва тайната е в детайлите - при отстъпките на Първа инвестиционна банка се иска за 6 месеца потребителят да има 2000 лв. оборот - т.е. по 340 лв. на месец - на мой приятел не му бяха признали, казвайки, че операции в хазартни сайтове не участват в натрупаните отстъпки - имат и по-големи отстъпки за пазаруване в определени бутици, където цените почват от 300 лв. - сега си рекламират т. нар карти за жени - розова и червена - аз ползвам Виза на Пиреос и там отстъпката е 1.5 % и се начислява всеки месец върху абсолютно всяко плащане - ДСК знам, че имаха програма пак за 1 % и 2 % за транзакции в събота и неделя - ОББ пускат един път в годината подобна схема - сега е 3 %, като не важат плащания за комунални услуги - Глобул и Мтел
          И аз съм най-доволен от картата ми в Пиреус.

Глобул Мастъркард има 2% кешбек при покупки над 100лв., които ти се удържат от сметката в Глобул.

Плащанията в интерент са като при всеки търговец, но при ОББ кешбекът е по-нисък в чужбина и е 1,5%.

Така или иначе менението ми е, че в момента най-версатилната карта по отношение на кешбека е Виза Класик на Пиреус.

Потвърждавам споменатите данни за Виза в ПИБ.

Коментар

• Няма значение дали плащането е в интернет или в магазин - само, че както се казва тайната е в детайлите - при отстъпките на Първа инвестиционна банка се иска за 6 месеца потребителят да има 2000 лв. оборот - т.е. по 340 лв. на месец - на мой приятел не му бяха признали, казвайки, че операции в хазартни сайтове не участват в натрупаните отстъпки - имат и по-големи отстъпки за пазаруване в определени бутици, където цените почват от 300 лв. - сега си рекламират т. нар карти за жени - розова и червена - аз ползвам Виза на Пиреос и там отстъпката е 1.5 % и се начислява всеки месец върху абсолютно всяко плащане - ДСК знам, че имаха програма пак за 1 % и 2 % за транзакции в събота и неделя - ОББ пускат един път в годината подобна схема - сега е 3 %, като не важат плащания за комунални услуги - Глобул и Мтел

Коментар

• Има значение коя е банката, но не знам при ПИБ как е уреден този въпрос. Най-добре е да се обадиш на безплатния им телефон и да питаш: 0800 12 012.

Коментар

• Cashback VISA класик/обикновена?

Разбрах, че имам 1% cashback (връщат ми процент от похарчените пари) при плащане при търговци. Според Вас това важи ли за плащанията в Интернет? Ако има значение, картата ми е от Първа Инвестиционна Банка.
              Working...
              X