Първоначално изпратено от AfterDark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Cashback VISA класик/обикновена?
Collapse
X
-
AfterDark
45 дена гратисен период /включително и парите които сте теглили кеш/.
Коментар
-
ПиреОс, колеги! 1,5% за вси4ки покупки на ПОС независимо дали е в интернет /виртуален ПОС/. 25 лв. год такса което ще рече, че при покупки за една година на стойност 1666 лв. сте си избили годишната такса, а вероятно те ще са повече! 45 дена гратисен период /включително и парите които сте теглили кеш/. ако просрочите няма наказания от сорта 10 - 15 лв., че не си платил, а ви тече малко по-голяма лихва от договорената.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от n.dimovНяма значение дали плащането е в интернет или в магазин - само, че както се казва тайната е в детайлите - при отстъпките на Първа инвестиционна банка се иска за 6 месеца потребителят да има 2000 лв. оборот - т.е. по 340 лв. на месец - на мой приятел не му бяха признали, казвайки, че операции в хазартни сайтове не участват в натрупаните отстъпки - имат и по-големи отстъпки за пазаруване в определени бутици, където цените почват от 300 лв. - сега си рекламират т. нар карти за жени - розова и червена - аз ползвам Виза на Пиреос и там отстъпката е 1.5 % и се начислява всеки месец върху абсолютно всяко плащане - ДСК знам, че имаха програма пак за 1 % и 2 % за транзакции в събота и неделя - ОББ пускат един път в годината подобна схема - сега е 3 %, като не важат плащания за комунални услуги - Глобул и Мтел
Глобул Мастъркард има 2% кешбек при покупки над 100лв., които ти се удържат от сметката в Глобул.
Плащанията в интерент са като при всеки търговец, но при ОББ кешбекът е по-нисък в чужбина и е 1,5%.
Така или иначе менението ми е, че в момента най-версатилната карта по отношение на кешбека е Виза Класик на Пиреус.
Потвърждавам споменатите данни за Виза в ПИБ.
Коментар
-
Няма значение дали плащането е в интернет или в магазин - само, че както се казва тайната е в детайлите - при отстъпките на Първа инвестиционна банка се иска за 6 месеца потребителят да има 2000 лв. оборот - т.е. по 340 лв. на месец - на мой приятел не му бяха признали, казвайки, че операции в хазартни сайтове не участват в натрупаните отстъпки - имат и по-големи отстъпки за пазаруване в определени бутици, където цените почват от 300 лв. - сега си рекламират т. нар карти за жени - розова и червена - аз ползвам Виза на Пиреос и там отстъпката е 1.5 % и се начислява всеки месец върху абсолютно всяко плащане - ДСК знам, че имаха програма пак за 1 % и 2 % за транзакции в събота и неделя - ОББ пускат един път в годината подобна схема - сега е 3 %, като не важат плащания за комунални услуги - Глобул и Мтел
Коментар
Коментар