IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С тоз ръст на лошите кредити, скоро и такса за вход ще сложат

Коментар

• българските банки са кръвопийци с абсурдни такси за всичко и за с всяка възможна услуга. на Запад половината от тези такси ги НЯМА.
      вчера гледах условията по кредити - АБСУРДНИ СА с такси и комисионни за всякакви глупости по кредита . на места разходите по кредита са толкова големи че достигат 17 000 бона или 7-8 % от цената на кредита . престанете да пълните гушите на алчните банкери
      Last edited by all_trader; 07.01.2011, 09:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
        Да прав си,неправилно се изразих .Не е специален, а договорка различна от общата тарифа.Аз имам такава с две банки
        е и аз имам - различна от общата тарифа - с "австрийците" и с "италианците"
        от първите ще се отказвам - не ми харесва "отношението" ....
        не за нещо друго
        на няколко пъти (3) ги хващам на мои въпроси ми отговарят на "ангро" - направо свободни съчинения, които за някои клиенти може и да ФЪРФЯТ - ама не за всички .....
        е верно е че това е за 8 години - ама един път ако се опитат да те излъжат ..... и т.н.
        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          При "италианците" има такса при вноска над EUR 5.000 - и то без "специален" договор
          Да прав си,неправилно се изразих .Не е специален, а договорка различна от общата тарифа.Аз имам такава с две банки

Коментар

При "италианците" има такса при вноска над EUR 5.000 - и то без "специален" договор
            Едно е някаква твърда такса, друго е % от сумата
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ммммм, че тази такса си е от край време - поне от 3-4 години ако не и от повече ....
              не е въпроса за левче или две - важно е отношението ....
              както и да е - аз за мен съм си намерил алтернатива и съм си взел решение
              Таксичката си я бива, а за една сума от 50-100 0000 вече става доста голяма.
              Друг мой познат бе открил промотиран по медиите депозит, в Юнион. В края на срока, вместо да вземе лихва, се оказа, че дължи на банката 300 Евро
              Last edited by Jay Gould; 06.01.2011, 21:14.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
                Джей,всички банки имат такава такса.
                ................

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Днес, познат ми каза, че в Райфайзен са му поискали такса за това, че иска да внесе в сметката си сума над 1000 Евро.
                  Поне още една банка има такава. Таксата въобще не е малка, набъбва със сумата, а като сложат още някоя такса, днес точно това си говорихме, има ли смисъл човек да държи пари в банка.
                  Джей,всички банки имат такава такса.Преди имаше някои в които можеш да внасяш неограничено ,но сега ако нямаш специален договор ,винаги плащаш комисиона за броене над определена сума.Ако е за депозит няма такова нещо.Не защитавам RBB то,отдавна си затворих повечето сметки там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Днес, познат ми каза, че в Райфайзен са му поискали такса за това, че иска да внесе в сметката си сума над 1000 Евро.
                    Поне още една банка има такава.
                    Ммммм, че тази такса си е от край време - поне от 3-4 години ако не и от повече ....
                    не е въпроса за левче или две - важно е отношението ....
                    както и да е - аз за мен съм си намерил алтернатива и съм си взел решение

Коментар

• Днес, познат ми каза, че в Райфайзен са му поискали такса за това, че иска да внесе в сметката си сума над 1000 Евро.
                      Поне още една банка има такава. Таксата въобще не е малка, набъбва със сумата, а като сложат още някоя такса, днес точно това си говорихме, има ли смисъл човек да държи пари в банка в България.
                      Last edited by Jay Gould; 06.01.2011, 20:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от blumen Разгледай мнение
                        Познаваш ли адвокат, който има практика в такива случаи. Трябва да е някой, който е навътре с нещата в банките.
                        Зависи къде е имота , но пък не е задължително да е от същия град адвоката - Евгени Мосинов - Бургас ако си навит - ще ти съдере кожата сигурно ама пък на тях как ще им бръкне с ръждива тел в гъза не е истина направо.

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
                          Днес осъществих вътрешен за банката превод в лева - от моя картова сметка към сметка на учреждение . Тъй като се касаело за транзакция към сметка , на която не съм титуляр , ми прибраха 0.5 % комисионна .
                          Докторите са нищо пред банкерите .
                          Добре, че си се усетил да бягаш от такива банки....Но да не се прехвърлиш сега в Ситибанк..
                          За вътрешен превод в ЦКБ ми вземат 20 стотинки......

Коментар

Днес осъществих вътрешен за банката превод в лева - от моя картова сметка към сметка на учреждение . Тъй като се касаело за транзакция към сметка , на която не съм титуляр , ми прибраха 0.5 % комисионна .
                            точно за подобни простотии от тази "австрийска" банка реших да си закрия фирмените сметки там.
                            клиент съм им още от първия офис в България - напоследък обаче ИЗТРЕЩЯХА!!!!

Коментар

+1

Коментар

• РАЙФАЙЗЕН БАНК

Коментар

Working...
                                X