If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
Публикувам констатацията на Комисията за защита на потребителите от 21.06.2010 . Протокол 27
В него са редица закононарушения на булбанк, които са в ущърб на клиентите им.
Ако Вие сте засегнат от тях свържете се с КЗП да се оплачете и си наемете адвокат да си търсите правата в съд. Макар КЗП да е задължена да заведе колективен иск по чл.148 ал.4 от Закона за защита на потребителя същата отказваше да го направи тъй като булбанк под формата на заем от 850 000 ЕВРА в края на 2010 г. оборудва председателят й да си трае. Това е една от причините същия да бъде уволнен (виж справка от Сметната Палата за 2010 г. дамян лазаров). И умната когато правите планове да вземате заеми от булбанк... Не Ви го препоръчвам.
И последно - днес се обадиха и се оказа, че е станала грешка с програмирането банкомата. Грешката е, че от 15.09 почват да сбират такса за проверка на наличността. БЕЗЦЕННО!
Последните дни правя две вноски на банкомат и ми удържа някаква такса, що така - никой не може да ти каже, понеже в тарифата го няма. Още няма обратна връзка, но нямаше и да има права такава, ако нямаше банкиране. Колко ли са така на тезгяха с дребни таксички и накрая печалбите какви са...
След като ги оплюх не може и да не ги похваля, образно...Седмица след проблема, макар и мижавата сума е възстановена, а явно и банкомата са оправили, макар че тоя проблем го имаше само с моята карта.
И все пак - сметки само с банкиране.
Стана ми интересно и прегледах линка.
При тези обстоятелства среден следовател и експертиза доказват за нула време пробив в банката, може би в три направления. Съвсем нормално е банката да я осъдят и на другите инстанции. При тези обстоятелства.
налагаше ми се да вкарвам валута в чужда сметка и то на каса и ми заявиха няква луда комисионна ЗАЩОТО ВКАРВАМ ПАРИ!!!
хахаха...Смешници!!!
то не стига, че им вкарвам пари ами и комисионна ми взимат и то хич не малка!!! Съответено веднага се отказах и му дадох парите на човека на ръка!. Той също е възмутен от политиката на ДСК и си затвори сметката.
Потвърждавам мнението!
Скоро ми взеха такса 3.5% върху сумата при теглене в брой на ПОС при тях с дебитна карта от друга българска банка.
А за техните клиенти като теглят на ПОС в друга банка таксата е 1 лв.
Кожодери!!
Но пък никога няма да им стана клиент.
И няма да вллизам като клиент в офисите им.
много бавно обслужване по клоновете + много високи такси и комисионни!!!
Стойте колкото се може по далеч от нея!
Потвърждавам мнението!
Скоро ми взеха такса 3.5% върху сумата при теглене в брой на ПОС при тях с дебитна карта от друга българска банка.
А за техните клиенти като теглят на ПОС в друга банка таксата е 1 лв.
Кожодери!!
Но пък никога няма да им стана клиент.
И няма да вллизам като клиент в офисите им.
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Аз не съм съгласен с това твърдение!
Обслужването не е на най-висока класа, но за сметка на това има много богата продуктова гама, а и таксите не са по-високи от средните за бранша!
Две от най-големите гръцки банки - финансовата империя на Спирос Лацис Eurobank EFG и създадената от Янис Костопулос Alpha Bank се сливат под натиска на ликвидната криза, предизвикана от въвличането на частните кредитори в преструктурирането на гръцкия държавен дълг. Новината ще бъде съобщена официално утре в 14,00 часа на специално обявена пресконференция. Сливането помита като ураган структурата на гръцкия финансов сектор, както я познаваме до момента и за първи път в историята на страната отнема първенството на Националната банка на Гърция като най-мощната местна финансова институция.
Новият банков мастодонт ще управлява капитали от порядъка на 150 милиарда евро, ... - Започна се
Май се получава, че няма добри, особено ако нямаш банкиране.
Последните дни правя две вноски на банкомат и ми удържа някаква такса, що така - никой не може да ти каже, понеже в тарифата го няма. Още няма обратна връзка, но нямаше и да има права такава, ако нямаше банкиране. Колко ли са така на тезгяха с дребни таксички и накрая печалбите какви са...
В друга пък за теглене на сума от типа на ... близо 50 хил. лв. след като им предоставиха лична карта искаха и друг документ??? С най-голямо удоволствие ви съобщавам, че картата за градски транспорт вече е повече от легитимен личен документ.
Коментар