IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Чудих се във бисери и вицове ли да го сложа, ама реших тук да пусна линк. Та горките сърби имали най-високи лихвени проценти
    http://dnes.dir.bg/news.php?id=9431389&nt=6
    Бизнес/ Редактор Виктор Стефанов / -- дааа..
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Чудих се във бисери и вицове ли да го сложа, ама реших тук да пусна линк. Та горките сърби имали най-високи лихвени проценти

http://dnes.dir.bg/news.php?id=9431389&nt=6

Коментар

• Банкерката Веска Меджидиева: Бившата жена на Румен Спасов ни обра! http://www.blitz.bg/news/article/117405
        Изселилата се в ЮАР банкерка Веска Меджидиева е обедняла и трепери от страх за живота на сина си...

Направо ми се къса сърцето от мъка за тази крадлива мастия - "Aко ограбиш крадеца и Аллах ще се разсмее!"
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• bulbank - zakonno narushenia

Здравейте,
          Публикувам констатацията на Комисията за защита на потребителите от 21.06.2010 . Протокол 27

В него са редица закононарушения на булбанк, които са в ущърб на клиентите им.
          Ако Вие сте засегнат от тях свържете се с КЗП да се оплачете и си наемете адвокат да си търсите правата в съд. Макар КЗП да е задължена да заведе колективен иск по чл.148 ал.4 от Закона за защита на потребителя същата отказваше да го направи тъй като булбанк под формата на заем от 850 000 ЕВРА в края на 2010 г. оборудва председателят й да си трае. Това е една от причините същия да бъде уволнен (виж справка от Сметната Палата за 2010 г. дамян лазаров). И умната когато правите планове да вземате заеми от булбанк... Не Ви го препоръчвам.

https://docs.google.com/viewer?a=v&p...kMGRi&hl=en_US
          Last edited by Plamen1967; 05.09.2011, 15:55.

Коментар

• И последно - днес се обадиха и се оказа, че е станала грешка с програмирането банкомата. Грешката е, че от 15.09 почват да сбират такса за проверка на наличността. БЕЗЦЕННО!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Последните дни правя две вноски на банкомат и ми удържа някаква такса, що така - никой не може да ти каже, понеже в тарифата го няма. Още няма обратна връзка, но нямаше и да има права такава, ако нямаше банкиране. Колко ли са така на тезгяха с дребни таксички и накрая печалбите какви са...
              След като ги оплюх не може и да не ги похваля, образно...Седмица след проблема, макар и мижавата сума е възстановена, а явно и банкомата са оправили, макар че тоя проблем го имаше само с моята карта.
              И все пак - сметки само с банкиране.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Браво на клиентът, който е успял да осъди макар и на първа инстанция банка http://www.borbabg.com/?action=news&news=14059
                Стана ми интересно и прегледах линка.
                При тези обстоятелства среден следовател и експертиза доказват за нула време пробив в банката, може би в три направления. Съвсем нормално е банката да я осъдят и на другите инстанции. При тези обстоятелства.
                И това ще мине ...

Коментар

• Браво на клиентът, който е успял да осъди макар и на първа инстанция банка http://www.borbabg.com/?action=news&news=14059
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Наистина са много скъпи!!!

налагаше ми се да вкарвам валута в чужда сметка и то на каса и ми заявиха няква луда комисионна ЗАЩОТО ВКАРВАМ ПАРИ!!!

хахаха...Смешници!!!

то не стига, че им вкарвам пари ами и комисионна ми взимат и то хич не малка!!! Съответено веднага се отказах и му дадох парите на човека на ръка!. Той също е възмутен от политиката на ДСК и си затвори сметката.

просто са смешни!

Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                    Потвърждавам мнението!
                    Скоро ми взеха такса 3.5% върху сумата при теглене в брой на ПОС при тях с дебитна карта от друга българска банка.
                    А за техните клиенти като теглят на ПОС в друга банка таксата е 1 лв.
                    Кожодери!!
                    Но пък никога няма да им стана клиент.
                    И няма да вллизам като клиент в офисите им.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• dsk

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      ДСК е много лоша банка!!!

много бавно обслужване по клоновете + много високи такси и комисионни!!!

Стойте колкото се може по далеч от нея!
                      Потвърждавам мнението!
                      Скоро ми взеха такса 3.5% върху сумата при теглене в брой на ПОС при тях с дебитна карта от друга българска банка.
                      А за техните клиенти като теглят на ПОС в друга банка таксата е 1 лв.
                      Кожодери!!
                      Но пък никога няма да им стана клиент.
                      И няма да вллизам като клиент в офисите им.
                      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Аз не съм съгласен с това твърдение!
                        Обслужването не е на най-висока класа, но за сметка на това има много богата продуктова гама, а и таксите не са по-високи от средните за бранша!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        ДСК е много лоша банка!!!

Коментар

• ДСК е много лоша банка!!!

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Гледам една статия в Инвестора с класация на най-сигурните банки в света.
                            И с ужас установявам, че моите влогове не са в нито една от тях!

Още утре отивам да ги изтегля и ще ги вложа в акции на БФБ! Нещо наистина сигурно!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• new

Две от най-големите гръцки банки - финансовата империя на Спирос Лацис Eurobank EFG и създадената от Янис Костопулос Alpha Bank се сливат под натиска на ликвидната криза, предизвикана от въвличането на частните кредитори в преструктурирането на гръцкия държавен дълг. Новината ще бъде съобщена официално утре в 14,00 часа на специално обявена пресконференция. Сливането помита като ураган структурата на гръцкия финансов сектор, както я познаваме до момента и за първи път в историята на страната отнема първенството на Националната банка на Гърция като най-мощната местна финансова институция.
                              Новият банков мастодонт ще управлява капитали от порядъка на 150 милиарда евро, ... - Започна се

Коментар

• Май се получава, че няма добри, особено ако нямаш банкиране.
                                Последните дни правя две вноски на банкомат и ми удържа някаква такса, що така - никой не може да ти каже, понеже в тарифата го няма. Още няма обратна връзка, но нямаше и да има права такава, ако нямаше банкиране. Колко ли са така на тезгяха с дребни таксички и накрая печалбите какви са...
                                В друга пък за теглене на сума от типа на ... близо 50 хил. лв. след като им предоставиха лична карта искаха и друг документ??? С най-голямо удоволствие ви съобщавам, че картата за градски транспорт вече е повече от легитимен личен документ.

Коментар

Working...
                                X