Напоследък имаше новини, че Японски банки също са инвестирали в Американски дългови книжа...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от atwi... Скоро бях в Пощенска, "специалистът" им по инвестиране ми каза, че фонд България/Румъния/Сърбия бил нискорисков !? Дори да не си чувал за фондове, на третия ред в дипляната пише че е високорисков ! Също ми каза, че нямало начин да изгубя!? Той гарантирал. Не можа да ми каже как...
Ако искате да се посмеете, ще ви кажа къде да отидете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riftwarПървоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от atwiПървоначално изпратено от iv_choянво си доволен от Булбанк, щом още си им клиент, а такива като теб са на изчезване.По-кофти обслужване няма в друга банка, но за сметка на лошото обслужване ти взимат и такса за броенеПървоначално изпратено от atwiКолеги, ГОЛЯМ майтап!
Не мога да си събера усмивката от Булбанк до офиса!
Вижте какво ми се случи:
Отивам в Булбанк и ги питам за заявление за интернет банкиране - да си гледам кредитната сметка. Девойката започва да ми казва "Най-евтино ще ви бъде..." Питам ама вие ми искате пари за интернет банкиране? Имали такса 4 лв. на месец, представете си !?! Банката не била дружество с идеална цел... Искрено се смях, те се стъписаха И правят разлика между левова и еврова сметка за интернет. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ !
Казах им, че НЯМАТ интернет банкиране и тръгнах. Най-мразя банкови и кенефни такси! Ама банковите повече миришат...
Развеселиха ме за цял ден !
Ритвар, не се учудвай, че не знаят какво е репо. Скоро бях в Пощенска, "специалистът" им по инвестиране ми каза, че фонд България/Румъния/Сърбия бил нискорисков !? Дори да не си чувал за фондове, на третия ред в дипляната пише че е високорисков ! Също ми каза, че нямало начин да изгубя!? Той гарантирал. Не можа да ми каже как...
Те и фонд не предлагат, защото не могат да ми кажат къде има инфо за цени продава/изкупува. Сега внимавайте: да съм се обаждал по телефона всеки ден, те ще ми кажат!!!!????
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от atwiПървоначално изпратено от iv_choянво си доволен от Булбанк, щом още си им клиент, а такива като теб са на изчезване.По-кофти обслужване няма в друга банка, но за сметка на лошото обслужване ти взимат и такса за броенеПървоначално изпратено от atwiКолеги, ГОЛЯМ майтап!
Вижте какво ми се случи:
Отивам в Булбанк и ги питам за заявление за интернет банкиране - да си гледам кредитната сметка. Девойката започва да ми казва "Най-евтино ще ви бъде..." Питам ама вие ми искате пари за интернет банкиране? Имали такса 4 лв. на месец, представете си !?! Банката не била дружество с идеална цел... Искрено се смях, те се стъписаха И правят разлика между левова и еврова сметка за интернет. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ !
Казах им, че НЯМАТ интернет банкиране и тръгнах. Най-мразя банкови и кенефни такси! Ама банковите повече миришат...
Ритвар, не се учудвай, че не знаят какво е репо. Скоро бях в Пощенска, "специалистът" им по инвестиране ми каза, че фонд България/Румъния/Сърбия бил нискорисков !? Дори да не си чувал за фондове, на третия ред в дипляната пише че е високорисков ! Също ми каза, че нямало начин да изгубя!? Той гарантирал. Не можа да ми каже как...
Коментар
-
Първоначално изпратено от МишокА, тия дни ще видя кога мога да отида до клона-издател и смятам тогава всичките ми вземания-давания с пенсионерската банка да приключат...
Стиф, тоя е за съд, ама питай HR-а им защо го даържат и каква работа им върши, т.е. колко ще я оплеска. Нали се сещаш ако само 2-3-ма, които не разбират се хванат и си искат "гаранциите"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от atwiПървоначално изпратено от iv_choянво си доволен от Булбанк, щом още си им клиент, а такива като теб са на изчезване.По-кофти обслужване няма в друга банка, но за сметка на лошото обслужване ти взимат и такса за броенеПървоначално изпратено от atwiКолеги, ГОЛЯМ майтап!
Вижте какво ми се случи:
Коментар
-
Една черна точка за ДСК от мене-искам да си закрия дебитна виза електрон(1.25лв месечна такса за обслужване!!!), която е валидна да края на март. Издадена е в един клон, аз отивам в друг. Първо ми се наложи на три пъти да обяснявам защо я закривам(въпреки, че това си е лично моя работа, но просто не ми се разправяше...) и в крайна сметка се оказа, че не могат да я закрият в този клон, а само в издаващия, защото: "там може и да са издали новата карта(месец и осем дена предварително?!? и то точно ДСК, които предния път ми я преиздадоха с 10 дена закъснение и след 5(пет)ходения до клона...) и затова в този клон не можели да ми я закрият картата, а и нямало как да разберат дали новата е издадена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_choянво си доволен от Булбанк, щом още си им клиент, а такива като теб са на изчезване.По-кофти обслужване няма в друга банка, но за сметка на лошото обслужване ти взимат и такса за броенеПървоначално изпратено от atwiКолеги, ГОЛЯМ майтап!
Вижте какво ми се случи:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от rezachkaЩо не вземеш да прочетеш Закона за банките? Дразниш ме като се заяждаш ей така, на общо основание. Като не разбираш, трай си.
На някои хора май не им харесва да се разнищват и споделят бакиите по банки..
Законите се четат от адвокати! За справка, също към тях ...
Ето все пак да почетеш: http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/vPages/Laws_Banks/$FILE/Zakon%20za%20bankite.pdf
Коментар
Коментар