IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ami v BG ima 4 banki koito sa balgarski...CCB-tq e na CHIMA-a tuk masova sa akcionerite tam , CORP-ami tq e edinstvenata deto ima pologitelna razlika ot IPQ do sega...makar, 4e i tq e "PRED FALIT" spored palqchovci ot foruma, Investbank... nqma akcii, nqma interes ot "falit" i FIB...tuk ima ogromen broi akcii, spadat pod emisionnata stoinost, targuvat se golemi paketi, i t.n., i nai ve4e moge da se izlagat nqkoi ot drebnite ribi deto imat akciiki i da im se otmaknat na niski niva
    Taka se ragdat sluxovete. Drebni du6i4ki deto iskat da precakat nqkogo na drebno. FIB e 6estata po golemina na BG pazara. Koga shte falirva...pi4 ti mai vaobshte ne si naqsno kade sme?? Prodalgavai da razprostranqva6 sluxove... DAVAI vse 6te ti se vargat , SHARANI BOLL

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
      Първоначално изпратено от ssss
      Първоначално изпратено от Mr_crash
      Ако е ОК, защо има слухове?
      И то за точно определена банка, а не
      за банковата система в БГ или нещо друго.
      Клиент съм на банката, до момента е супер!
      За мен въпроса е не дали банката е супер или не а дали сме ОК като участници във форума да четем :

1. Добри банки лоши банки
      2. Договорните фондове - новите пирамиди
      3. Говори се че еди кой си е зле
      4. Х ще фалира
      5. Y има проблеми
      6.....
      7...
      .
      .
      20....

Ако ти мислиш че това е адекватно ниво за претнциите на форума то аз не мисля така. Много хора които искат да започнат да инвестират на борсата /така като и ние сме започвали на времето/ и прочетат тази
      помия какво според теб ще направят.
      Преди нямаше такива манипулации бе!
      Не знам дали са манипулации, но форума е затова.
      Въпроса е да отсееш истината от плявата, а това че
      всеки може да се регистрира и да пише каквото си
      иска е нормално, така трябва да бъде. Иначе се
      връщаме 18 години назад.
      Чудно тогава зашо има огромни санкции в закона за кредитните институции за хора които пишат каквото си искат за банките. Както вече казах по цял свят всеки които пише каквото си иска за банка ще му скъсат гъза но в нашия форум вече е нормално. Ето това имах предвид като говорих за нивото.

Коментар

• Първоначално изпратено от ssss
        Първоначално изпратено от Mr_crash
        За мен въпроса е не дали банката е супер или не а дали сме ОК като участници във форума да четем :

4. Х ще фалира
        5. Y има проблеми
        6.....
        7...
        .
        .
        20....

Ако ти мислиш че това е адекватно ниво за претнциите на форума то аз не мисля така. Много хора които искат да започнат да инвестират на борсата /така като и ние сме започвали на времето/ и прочетат тази
        Не знам дали са манипулации, но форума е затова.
        Въпроса е да отсееш истината от плявата, а това че
        всеки може да се регистрира и да пише каквото си
        иска е нормално, така трябва да бъде. Иначе се
        връщаме 18 години назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash

4. Х ще фалира
          5. Y има проблеми
          6.....
          7...
          .
          .
          20....

Коментар

• Ако е ОК, защо има слухове?

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis
              ssss, в рамките на 5 минути си пуснал 3 мнения. Не говори ли това за лека нервност? В крайна сметка, ако нищо и няма на банката защо са тези емоции?
              В крайна сметка ако се пускат перманентно слухове за някоя банка в България, а и по света и на тези слухове се дава трибуна в един от най-големите инвестиционни форуми и народа се юрне да тегли ти какво мислиш ще стане и с тази банка и с банковата система като цяло с бизнеса с цените и т.н.
              Неслучайно в цял свят да се ебаваш с банки/слухове и т.н./ като правят кретенчетата тука/ е мноооого наказуемо!!!
              Чудно ли ти е защо е толкова строго а не разсъждават "ако банката е добре кво като има слухове"

Коментар

• ssss, в рамките на 5 минути си пуснал 3 мнения. Не говори ли това за лека нервност? В крайна сметка, ако нищо и няма на банката защо са тези емоции?

Коментар

• Тоя кретен дори си пейства и "форуми" в които се разпространяват НЕПРОВЕРЕНИ И НЕПОДПЛАТЕНИ С НИЩО СЛУХОВЕ ЗА БАНКА- абсолютно си манипулира така да се каже но ти ми изтри моя пост...........

Коментар

• Модераторе, ти ако така триеше и манипулцациите кой фалира и кой не цена няма да имаш.
                    Но като наричам кретени кретените които "пишат" тука си първа писта....

Коментар

• "Чувам това онова" "Има тема в дир бг."
                      А весник Шок ;Трета възраст; Направи си сам
                      На такива като теб актове от комисията и БНБ, докато имаш пулс....

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
                        Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Първоначално изпратено от LEOPARD
                        Main_Power вЕрно си балама, първо мислиш, че банката я интересуват твоите 10 лв. в картата и второ мислиш, че служител на банката би дал твоята карта на друг клиент. 90 % от дохода на банката се прави от 10 % от клиентите, останалите просто си избиват комплексите...
                        По принцип е така, но щом е така, защо банките искат да приберат парите и на останалите 90%? Дали не е защото тези уж 10%, не са точно с най-големите и несъбираеми кредити, когато им наближи времето и разчитате на останалите 90% балами да покрият загубите?
                        Като знаем че 60% от кредитите са раздадени къде с обезпечение къде не, на 60 фирми, чудя се дали 10% от тези 60 % ще се съберат?

И последно джентълмени, какво става с птиченцето ПИБ? Ще прескочи ли трапа или не?
                        Za FIB ne chete li Tq veche FALIRA Razprodavat ofisite im . Shto ne sprete da pishete GLUPOSTI i da shashkate balacite..???
                        Наистина не съм чел, а от доста време чувам това онова. Отделно в дир.бг виси тема за банката http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...sed&sb=5&part=
                        но сега като ви чета и като помисля, то няма как българска банка да фалира. Това никога не се е случвало няма да се случи, а слуховете са само една долна инсинуация. Разкайвам се!
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                          ssss, дори и да приемем че някоя банка наистина е закъсала, като гледам тук как се пише, спокойно може да направи добра доходност от разни дела и глоби (справка ЗБ, чл.99, ал.2 относно уронване доброто име и доверието към банката - глоба до 5 млн. лева) )))

RSG, ако отидеш пак да си направиш справката ще ти пише същото, просто защото ти показва сумата която можеш да теглиш без споменатите вече 3 лв. неснижаем остатък.
                          Крайно време е модератора да разкара всички манипулативни теми и и манипулативни изкавания от сорта
                          4. Х ще фалира
                          5. Y има проблеми
                          6.....
                          7...
                          .
                          .
                          20....

Колкото повече такива теми/изказвания като горните има
                          толкова по-малко сериозни участници ще има и толкова повече сайта
                          започва да иглежда като в-к Шок, Контра и т.н.
                          Да не говорим че всичко това подлежи на сериозни санкции

Коментар

• ssss, дори и да приемем че някоя банка наистина е закъсала, като гледам тук как се пише, спокойно може да направи добра доходност от разни дела и глоби (справка ЗБ, чл.99, ал.2 относно уронване доброто име и доверието към банката - глоба до 5 млн. лева) )))

RSG, ако отидеш пак да си направиш справката ще ти пише същото, просто защото ти показва сумата която можеш да теглиш без споменатите вече 3 лв. неснижаем остатък.
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                              Main_Power вЕрно си балама, първо мислиш, че банката я интересуват твоите 10 лв. в картата и второ мислиш, че служител на банката би дал твоята карта на друг клиент. 90 % от дохода на банката се прави от 10 % от клиентите, останалите просто си избиват комплексите...
                              По принцип е така, но щом е така, защо банките искат да приберат парите и на останалите 90%? Дали не е защото тези уж 10%, не са точно с най-големите и несъбираеми кредити, когато им наближи времето и разчитате на останалите 90% балами да покрият загубите?
                              Като знаем че 60% от кредитите са раздадени къде с обезпечение къде не, на 60 фирми, чудя се дали 10% от тези 60 % ще се съберат?

И последно джентълмени, какво става с птиченцето ПИБ? Ще прескочи ли трапа или не?
                              Za FIB ne chete li Tq veche FALIRA Razprodavat ofisite im . Shto ne sprete da pishete GLUPOSTI i da shashkate balacite..???

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould

Ти май ще си поредното дупе което ще плаща актове за манипулации......

Или ти само си питаш нали?

Коментар

Working...
                                X