Първоначално изпратено от fant0mas
Първоначално изпратено от palimsest
Първоначално изпратено от fant0mas
Първоначално изпратено от palimsest
Позволете да не се съглася,
банката има офиси,разбира се не така натрапчиво като ПИБ, или други...
корпоративното банкиране бива, не е като ПИБ или Прокредит-по експертни анализи
банката има офиси,разбира се не така натрапчиво като ПИБ, или други...
корпоративното банкиране бива, не е като ПИБ или Прокредит-по експертни анализи
Що се касае до корпоративното банкиране - не знам кои експертни анализи четеш, но класациите друго показват. Банката е на 4-то място по корпоративно банкиране - там са най добрите експерти - а алианц я няма в 10-ката на най-добрите банки нито по активи, нито по депозити, нито по кредити.
Като ти харесва - стой си в Алианц-а, но не обиждай нито ПИБ, нито хората избрали ПИБ - не сме глупаци, а ти не си и близо до експерт, за да даваш съвети.
Ние ще си банкираме с ПИБ, защото са най-добрия bългарски бизнес, който дава як отпор на тия големите от Европа....
аз също съм клиент на ПИБ, знам за какво става въпрос там, ценя усилията на служителите....споделих мнение относно Алианц,на което имам право...до сега не съм направил негативен коментар за ПИБ или Прокредит...просто споделих разликата в начина на обследване на клиентите...,но явно или повърхностно четете написаното или въобще не разбирате за какво иде реч...
Относно евентуалната ситуаци да ми потрябва някаква услуга, мога да разчитам на интернет банкирането на Алианц, нещо което дълго време неможах да консумирам като услуга в ПИБ, или поне в нужната изчерпателност
".......корпоративното банкиране бива, не е като ПИБ или Прокредит-по експертни анализи..........."
Какво значи НАТРАПИЧИВО присъствие - за мен това е негативна дума... не знам за по-задълбочените какво значи....
интересно от каква позиция го казахте, от позицията на служител на кредитираща институция или от позицията на клиент...?
Ще съм благодарен на коректен отговор!
Коментар