IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оплаквания от банки

http://www.oplakvania.com/list/banki...gariya-ad.html
    Според оплакванията в този сайт пощенска май е най лошата банка.
    Last edited by iv_mish; 15.02.2014, 09:47.

Коментар

• Финансиста Кольо Парамов :,,Този, който подписва договора, ще чете, ако трябва пет пъти и тогава ще подписва”. Адвокат Веска Волева :„Тази сфера е изключително сложна и се прави сложна в договорите, за да не ги разбират хората. Това е банкерската хитрост – да прекараш клиента на твоето поле и той да си мисли, че знае един-два термина и така да го изработиш”.> http://novanews.bg/news/view/2014/02...paign=mostread
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
        Тия банки взеха да искат и такса да си взема парите?!
        Малко им остава да прелеят чашата.

Както е тръгнало, ще ме засилят към биткоина...
        Там ще ми таксуват куреца.

Неколкократно ми казват - ама вие толкова и на банкомат може да изтеглите.
        Казвам им - Мога, но банката е преценила, че труда Ви е по-евтин от този на банкомата.
        Няма лошо, сложили си тия такси, но защо не махнат от техните банкомати.
        В случая ти превеждат заплата, няма как да я вземеш, без да те одрусат.

Коментар

• Тия банки взеха да искат и такса да си взема парите?!
          Малко им остава да прелеят чашата.

Както е тръгнало, ще ме засилят към биткоина...
          Там ще ми таксуват куреца.

Коментар

• Първоначално изпратено от tonibg Разгледай мнение
            Кръвопийци
            Добре, че ги разкарах тези боклуци още октомври месец. Сега най-големия ми кредитор също е баМка, но при доста по-добри условия! Освен това тегля от три вида банкомати без такса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Кръвопийци

Коментар

• https://dskbank.bg/repository/docume...lene_2014.pdf?

Коментар

• Хахаха, наистина, какво общо има Бориславова с KBC, някой май не си е пил хапчетата ???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Той е внимавал, но ти къде си блял...?
                    Ще ти подскажа как да се измъкнеш,,,,,"за отрицателно време са изкоренени 830 широколистни дървета" леска и джанка, които са паразитни за тази част от планината.
                    С тази благородна дейност бойковица запазва биологичните видове, характерни за тази климатична зона и допринася за запазването на вековните иглолистни гори.....
                    Не вярвам въобще в твоята версия за джанките, щото от тях правиш само шльокавица
                    Не съм блял, а къркам здраво и нищо не ме вълнува, камо ли бизнеса на тази пача Бориславова, който ще вземе някой като Г.Г. на почти толкова изгодна цена колкото 30-те процента от CBanc....
                    Last edited by LANDLORD 31; 19.12.2013, 23:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Ще ти подскажа как да се измъкнеш,,,,,"за отрицателно време са изкоренени 830 широколистни дървета" леска и джанка, които са паразитни за тази част от планината.
                      С тази благородна дейност бойковица запазва биологичните видове, характерни за тази климатична зона и допринася за запазването на вековните иглолистни гори.....
                      Тиквунявица мое да гризне дръвцето.Кадесарите като нищо ще и вземат лиценза на банката.....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Приемам остроумната забележка! Цитирам обаче най-големия български вестник: бр.50 на Уикенд, стр. 46 "За отрицателно време са изкоренени 830 широколистни".
                        Благодаря, че си внимавал, виждаш ли нивото на журналята?

Коментар

Приемам остроумната забележка! Цитирам обаче най-големия български вестник: бр.50 на Уикенд, стр. 46 "За отрицателно време са изкоренени 830 широколистни".
                          Аз бях сигурен, че няма, но за всеки случай пуснах стрийт вю на гуглето А журналята най-много ме кефят с цифрите

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Алоооу, географе... Там няма широколистни бря

Коментар

Тая мръсна вещица изсекла хиляди широколистни в района на Пампорово заради новата и тъпа инвестиция-кабинков лифт за соросоиди и прокопиеви президентски лайна!
                              Ще стана наемен убиец заради такива, повече ще ми е жал за мравка!
                              абе Лорде преди май беше привърженик на бойко, сега кво стана

Коментар

Тая мръсна вещица изсекла хиляди широколистни в района на Пампорово заради новата и тъпа инвестиция-кабинков лифт за соросоиди и прокопиеви президентски лайна!
                                Ще стана наемен убиец заради такива, повече ще ми е жал за мравка!
                                Алоооу, географе... Там няма широколистни бря

Коментар

Working...
                                X