IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Транскарт (5T5 / TRCRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз получих писмото от Транскард и вече се отказах от техните услуги. Как могат да ми пуснат новата кредитна карта с най-обикновено писмо в пощенската кутия и то с PIN кода вътре. Загубена работа, предпочитам да не чакам да ме изненадат с нещо друго. Досега всичко е било точно ама вече не съм сигурен.

А от ДСК ми казват, че нямат и те нищо общо с тях. Въпреки че в писмото се казва там да се подадат документи.

Коментар

• Re: Транскарт

Първоначално изпратено от Борса
      Аз също получих нова карта от Транскарт и вече ми е активна и си плащам с нея. Договорът, който ми изпратиха беше с Транскарт Файненшъл Сървисис. Доколкото разбрах от договора, именно новото дружество ми отпуска кредитния лимит, а не някоя банка. Тъпото беше, че на 30.09.06 г. в 17 ч. получих SMS, че от 1.10.06 г. старата ми карта не е валидна, независимо, че в писмото до мен пишеше, че ще е валидна до края на откомври. Може би, защото си занесох договора-заявление лично до офиса им, картата ми е вече активна.
      Извинявай за въпроса, ако искаш не ми отговаряй.
      Аз имам Транскард Голд. Току що се обадих на *77 и чаках 10 мин. да се обади оператор. След като най-накрая благоволиха да вдигнат, ми заявиха, че няма да ми изпратят директно новата карта, а трябва да подам искане, което да бъде одобрено от кредитен комитет.
      Та питането ми е: каква е твоята карта? Ако е с различен от моя лимит, явно има различни процедури за различните видове карти. Ако е със същия, просто няма да се занимавам с тях повече никога. Такива като тях има много, дал господ.

Коментар

• Благодаря

Коментар

• На бул. Черни връх 43, в сградата на Петрол

Коментар

• Къде им е офиса

Коментар

• Транскарт

Аз също получих нова карта от Транскарт и вече ми е активна и си плащам с нея. Договорът, който ми изпратиха беше с Транскарт Файненшъл Сървисис. Доколкото разбрах от договора, именно новото дружество ми отпуска кредитния лимит, а не някоя банка. Тъпото беше, че на 30.09.06 г. в 17 ч. получих SMS, че от 1.10.06 г. старата ми карта не е валидна, независимо, че в писмото до мен пишеше, че ще е валидна до края на откомври. Може би, защото си занесох договора-заявление лично до офиса им, картата ми е вече активна.

Коментар

• Транскарт местят обслужващата банка от Пиреос към ДСК. Нещо са се изпокарали. Сигурно затова се тези нови карти.

Коментар

• Аз имам по една сметка в ПИБ и ЦКБ. Отнесоха се толерантно с мен, като поисках да ми открият сметка, въпреки, че нямам 18.
                  П.П. За погасянето на кредитите - баща ми изплащаше стока в ЦКБ. Тъй като той нямаше възможност да иде до банката да погаси вноската, ходих аз. Проблем нямаше. Само се подписах на вносител на вносната бележка.
                  За връзка с мен:
                  web: http://web.hit.bg/myprograms/

Коментар

• Има две, които са с претенции да са български банки, но условията им не ми допадат и обслужването също - Първа инвестиционна и ЦКБ - за две години господата от ПИБ не са благоволили едно извлечение да ми изпратят - картата е на името на приятелката ми и последния път, като погасявах задължението ми казаха, че ако тръгна да оспорвам плащане и не е направено от титуляра, рекламацията нямало да се приеме - имало начин да се установи кой извършва плащането - в ДСК аз не виждам кой знае какви промени в работата им въпреки помпозните интервюта на Маринова - мен лично най ме дразни некомпетентността на служителите- аз иначе въпреки това изпълнение Транскарт не смятам да я закривам, защото я използвам активно и е добре направено плащането на сметките онлайн - ако оправят малко и ПОС устройствата ще бъде по-добре

Коментар

• Препродават кредита ти. И не само те а и много други банки. Нямам понятие, що за поредна идиотщина са измислили. Най-малкото би трябвало да уведомят клиентите си за последната "чиновническа щуротия". Ами ако настъпи паника и клиентите се насочат към "изпитаната бурканбанк"? А в същото време банковите чиновници са водещи по заплати. Какво искат? Поредната вълна от банкови фалити???
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Оффф, така е. В България винаги ни прецакват по какъвто и да е начин. То, че нарочно се прави, нарочно е, но с какво сме заслужили това?! И целта е винаги една - дай да вземем парите на хората , и да направим повече печалба, пък те да му мислят ... Второ никоя банка в Бългалия не е българска собтвеност или по-просто казано да има българи в борда на директорите. Само изпълнителните директори са българи. От тях нищо не зависи - те слушат горе борда - каквото им спуснат - това е. с една дума ужас...
                        За връзка с мен:

Коментар

• Много некоректна постъпка, доказваща за пореден път, че в България клиенът е на последно място - получих писмо миналия понеделник, че поради законодателни промени картата ще бъде преиздадена с лимит от Транскарт и прекратяват отношенията с Пиреосбанк - два пъти говорих ак ще стане това и ми беше обяснено, че ще има преходен период и до края на октомври ще бъдат валидни и двете карти- имах сметки с падеж 3 октомври и в неделя бях неприятно изненадан, когато не можах да влезна в страницата - обясниха ми, че по решение на Пиреосбанк всички карти с лимит отпуснат от тях са блокирани и е мой ангажимент да се оправям с тях - това добре ,но от миналия понеделник не ми е издадена новата карта и ми отговориха уклоничиво тази седмица, а трите телефона общо са със сметки за 250 лв. - в Пиреосбанк една служителка на всеки въпрос ми казваше, че те нямат вече нищо общо с транскарт, не знам и няма - попитах я кога ще има информация и ми каза, че ако са счели за нужно началниците щели да уведомят и това си било проблем между мен и Транкарт все пак имам регистрирани 16 сметки за плащане- една от двете организации можеха да пуснат едно съобщение, а не на 2 октомври ама от 1 октомври се спира подръжката картите с лимит от Пиреосбанк

Коментар

• виж сайта на транскарт в новини.новите условия са по -добри

Коментар

• За какво точно става дума ???
                              За връзка с мен:

Коментар

• Транскарт (5T5 / TRCRD)

Това е гавра с клиентите. Категорично няма да си подновя картата.
                              Working...
                              X