Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КФН
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениена мен ми е странно за плаетжни инструменти да има такова чудо като вътрешна инфо, това все пак не са ценни книги
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОрганизиране на търг за земя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеи каква е вътрешната инфо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bloom Разгледай мнениеОпределено има вътрешна инфо. Въпросът кой трябва да я разкрие е сложен, но така или иначе има забрана да бъде използвана. ЗППЦК не знам, но ЗПФИ и ЗПЗФИ се прилагат към ПКБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bloom Разгледай мнениеОпределено има вътрешна инфо. Въпросът кой трябва да я разкрие е сложен, но така или иначе има забрана да бъде използвана. ЗППЦК не знам, но ЗПФИ и ЗПЗФИ се прилагат към ПКБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениестана ми интересно, но защо смяташ, че има вътрешна инфо за ПКБ-тата и ако е така, кой трябва да го публикува, а въобще ПКБ-тата третира ли ги ЗППЦК?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЗнаеш ли какъв е проблема на тази КФН - не могат да разберат, какво ги питаш..., а пък отговор не чакай, даже и жаба да пуснеш, няма срок за отговор..., може и мандата им да изтече и отговор да не получиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДва въпроса към милата ни комисийка, защото знам, че четат тук:
1. Не ви ли е неудобно да пускате търгови за отписване на дъщерните дружества на БТХ за жълти стотинки, обосновани по изключително смешен начин от търговия предложител и неговото ИП?
2. Дали не ви се струва, че боновете за земя се търгуват с вътрешна информация от доста време насам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДва въпроса към милата ни комисийка, защото знам, че четат тук:
1. Не ви ли е неудобно да пускате търгови за отписване на дъщерните дружества на БТХ за жълти стотинки, обосновани по изключително смешен начин от търговия предложител и неговото ИП?
2. Дали не ви се струва, че боновете за земя се търгуват с вътрешна информация от доста време насам?
Коментар
-
Два въпроса към милата ни комисийка, защото знам, че четат тук:
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениедобре де, и тях ги включвам и пак останат още едни 70-80 души, за да бъде публично предлагане
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва не значи, че феновете на ЛеФски няма да си купят акции и да направят вражеско придобиване
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениемного ясно, че не е публично предлагане това. Ами замислете се! ЦСКА няма и 100 фена.
Коментар
Коментар