Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неадекватните от БНБ vs Инфлацията
Collapse
X
-
Е, направили са "нещо" и нашите - който си просрочва задълженията, вместо с 10% лихва, ще го жънат с 10,49%
Основен лихвен процент в сила от 01.10.2022 : 0.49%
https://www.bnb.bg/Statistics/StBIRA...Rate/index.htm
Коментар
-
Който и да изберат за шеф на тази независима институция, все ще слушка избралите го. Дано поне си изпълнят обещанията и да ни вкарат след 21 месеца в ЕЗ. Тогава тази бамка ще стане напълно безгласна буква.
Коментар
-
Как се провежда изслушване за шеф на БНБ и се възприемат приоритети сякаш не сме в режим на 10% инфлация. Тва днеска беше бати пародията. Даже опозицията пестеливо и отдалече пита. Нищо не се споменава за ценова стабилност. Очвеидно са се състояли някакви тайни разговори да се избягват определени теми да не вземе да тръгне верижния фалит и да не се произвеждат инфлационни мемета. И управляващи и опозиция комбина да надуват инфлацията и да се преструват че я няма.
Коментар
-
Аз като ви казвам, че всички български институции са сборище на крадци, измамници, идиоти, некадърници, и неадекватници, - вие не вярвате!
Ако държавните институции в България бъдат закрити - нищо няма да се промени. Даже нещата може изведнъж да се подобрят...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ти добре ли си?
С тая хипер-инфлация кой ще те пусне да влезеш в еврозоната?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
А в тази изненадваща и тежка ситуация, дали не е по-добре да го приемем едностранно още днес, на 22 годишния му курс? Гледам гласят приемане на Украйна в ЕС. Тогава, защо да не може и ние да сме в ЕЗ още днес?
С тая хипер-инфлация кой ще те пусне да влезеш в еврозоната?!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениекирЧу-мустафа с бодра харвардска стъпка води българите към хипер-инфлация и към война с Русия.
Според моите ограничени икономически познания, въпрос на време е да падне валутния борд. Или ако не падне, левът ще трябва да бъде префиксиран към еврото по друг курс.
https://www.dunavmost.com/novini/pan...yala-balgariya
- 1 like
Коментар
-
кирЧу-мустафа с бодра харвардска стъпка води българите към хипер-инфлация и към война с Русия.
Според моите ограничени икономически познания, въпрос на време е да падне валутния борд. Или ако не падне, левът ще трябва да бъде префиксиран към еврото по друг курс.
https://www.dunavmost.com/novini/pan...yala-balgariya( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
БНБ нищо не може да направи и няма вина.
Инфлацията в БГ ( +50% над европейската) идва от неадекватните действия на това смешно правителство от мошеници и крадци
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Инфлацията в БГ ( +50% над европейската) идва от неадекватните действия на това смешно правителство от мошеници и крадциLast edited by petrg5s; 22.02.2022, 12:01.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар