Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рапортуване на сделките при различните ИП
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6i60 Разгледай мнение50% сделките са фиктивни.Няма регулации .Предимно се въртят кухи обороти между приятелчета , брокерчета и фонд мениджърчета .ВНИМАВАЙТЕ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеТъй като от Карол ме убеждаваха, че тяхното рапортуване е нормалното, заради начина, по-който БФБ им доставя информация, искам да помоля за повече информация за това, как се случват нещата и при другите ИП.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Можеш да следиш отделните сделки в сайта Инфосток.
Само трябва да се регистрираш за да няма 15 мин.забавяне.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеВ една друга тема стана дума, че при рапортуване на сделките на БФБ в своята платформа Карол Брокер, Карол обединява отделните сделки, които се случват в резултат на някакво "компактно" изпълнение, например при айсберги, когато сделките се случват в рамките на 1 секунда. Тъй като аз също ползвам и Елана, виждам, че при тях сделките се рапортуват по отделно. Такава сделка се случи с ХИМ в 10:33:19. Карол ми показа една сделка за 9 193 акции, а Елана ми показа 12 отделни сделки.
Тъй като от Карол ме убеждаваха, че тяхното рапортуване е нормалното, заради начина, по-който БФБ им доставя информация, искам да помоля за повече информация за това, как се случват нещата и при другите ИП.
Само трябва да се регистрираш за да няма 15 мин.забавяне.
Коментар
-
Рапортуване на сделките при различните ИП
В една друга тема стана дума, че при рапортуване на сделките на БФБ в своята платформа Карол Брокер, Карол обединява отделните сделки, които се случват в резултат на някакво "компактно" изпълнение, например при айсберги, когато сделките се случват в рамките на 1 секунда. Тъй като аз също ползвам и Елана, виждам, че при тях сделките се рапортуват по отделно. Такава сделка се случи с ХИМ в 10:33:19. Карол ми показа една сделка за 9 193 акции, а Елана ми показа 12 отделни сделки.
Тъй като от Карол ме убеждаваха, че тяхното рапортуване е нормалното, заради начина, по-който БФБ им доставя информация, искам да помоля за повече информация за това, как се случват нещата и при другите ИП.Last edited by margen; 14.08.2017, 11:50.Мненията ми не са препоръка за търговия.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар