Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схема - поръчителство в Пощенска банка
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOHO Разгледай мнение
Ходих при тази адвокат Ирина Костадинова
Каза ми утре ще ходи на море и много бърза затова ми взе 30 лева за 5 минути и не ми каза нищоLast edited by nradev; 19.09.2017, 20:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеВиж сега поръчителството по своята същност е нещо абсурдно и трябва да се забрани със закон.
Сега ще ти обясня защо.Банката дава кредити за да печели от лихвата, нали.
Всеки кредит и печалба са свързани със риск, нали
Но банката иска да взема само печалбата без никакъв риск и затова са поръчителите.
За поръчителя е само риска.
Реално погледната поръчителя би могъл да иска и част от лихвата която е отишла в банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеВиж сега поръчителството по своята същност е нещо абсурдно и трябва да се забрани със закон.
Но банката иска да взема само печалбата без никакъв риск и затова са поръчителите.
Реално погледната поръчителя би могъл да иска и част от лихвата която е отишла в банката.
Сега си се представи,че ти си на мястото на банката. Имаш много пари спечелил си ги от ФОРЕКС и идва при теб един ден един човек непознат и ти иска заемче. Ти освен срещу лихва за ползване на свободните ти пари няма ли да му искаш залог в случай,че не върне кредита или да има поръчител който да го покрие? Пак казвам мисленето ти е като типичен бай ганьо андрешко. Некой ей така да раздава пари, по цял ден мързел и живот на корем. Еми не става така.
Реално човек става поръчител защото има вяра на приятелите си или роднините. В този случай г-н е прецакан от своят приятел. Явно и кредитополучателя мисли като теб. кредити на корем после друг да се оправя
- 2 Харесвания
Коментар
-
Виж сега поръчителството по своята същност е нещо абсурдно и трябва да се забрани със закон.
Реално погледната поръчителя би могъл да иска и част от лихвата която е отишла в банката.advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
а ти защо ги даде. пак си се проявил кат балък
Каза ми утре ще ходи на море и много бърза затова ми взе 30 лева за 5 минути и не ми каза нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOHO Разгледай мнение
Ходих при адвокат взе ми 30 лева за 5 минути нищо не ми каза даже не ме изслушаа
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
явно никога не си наемал адвокат. за 30 лева най -много консултацийка за 20-30 мин
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Банката да Ви покаже и двата договора, на които сте се подписали. И нека това да е в присъствие на адвокат. Не вярвам да са ви проблем 30 - 40 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOHO Разгледай мнениеЕто тук описах случая
http://porachitel.blogspot.bg/2017/0...-post.html?m=1
НАПРАВИХ ГО ТОВА ЗА ДА ПРЕДОПРЕДЯ ХОРАТА В КАКВА СХЕМА МОЖЕ ДА БЪДАТ ЗАМЕСЕНИ БЕЗ НИЩО ДА ПОДОЗИРАТ
Прочети в ГУГЪЛ какво е seo оптимизация
Направи фейсбук група общност и т.н...............................
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOHO Разгледай мнениеЕто тук описах случая
НАПРАВИХ ГО ТОВА ЗА ДА ПРЕДОПРЕДЯ ХОРАТА В КАКВА СХЕМА МОЖЕ ДА БЪДАТ ЗАМЕСЕНИ БЕЗ НИЩО ДА ПОДОЗИРАТ
Не питай старило питай патило така е казал българина.
Ти май си от патило.
Коментар
-
Ето тук описах случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеНикой поръчител не знае какви да рисковете на поръчителството. Това само някой добър икономист може да ти разтълкува и обясни какво пише в договора. За съжаление банките злоупотребяват с това.
- 1 like
Коментар
Коментар