IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За безчинствата извършвани от частните съдебни изпълнители ЧСИ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Тц, не подкрепям....
    За тъпака изтеглил кредит да си купи телефон, кола или имот, който не ми е по мярката, но за,да е гъзар харчи на макс, но не връща парите на банката ( а те са де факто моите пари като вложител ), трябва да има институция, която да го накара да се издължи......
    " Приятелят" , който ми поиска спешно пари за да може да си продължи бизнеса и забрави ги връща, как да си ги върна, ако нямах "запис на заповед"...
    След празниците ще посетя офис на ЧСИ, за да видя какви са конкретните условия, за да му ползвам услугите....

пп Само да не ламтят много и да си знаят мярката

Може и ти да си сигурен като си дал заем че ще ти ги върнат, но също и да не размахват фалшиви записи на заповед разни келеши крадливи копелета ЧСИ и адвокати, че и нотариуси в комбина и да запорират имущество и да отнемат имоти на нищо неподозиращи хора.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Тц, не подкрепям....
      За тъпака изтеглил кредит да си купи телефон, кола или имот, който не ми е по мярката, но за,да е гъзар харчи на макс, но не връща парите на банката ( а те са де факто моите пари като вложител ), трябва да има институция, която да го накара да се издължи......
      " Приятелят" , който ми поиска спешно пари за да може да си продължи бизнеса и забрави ги връща, как да си ги върна, ако нямах "запис на заповед"...
      След празниците ще посетя офис на ЧСИ, за да видя какви са конкретните условия, за да му ползвам услугите....

пп Само да не ламтят много и да си знаят мярката

Коментар

• За безчинствата извършвани от частните съдебни изпълнители ЧСИ

За безчинствата извършвани от частните съдебни изпълнители ЧСИ!
        Да подкрепим Мая Манолова във войната срещу ЧСИ

БРИФИНГ НА ОМБУДСМАНА, АДВОКАТ ДЕСИСЛАВА ФИЛИПОВА, АДВОКАТ ВЕСКА ВОЛЕВА И АДВОКАТ ДЕКОВ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
        Днес 5 май 2017г. в Народното събрание бе внесен законопроект от Омбудсмана Мая Манолова, изработен с активното участие на адвокат Десислава Филипова, адвокат Камен Добрев, адвокат Деков, адвокат Николай Лалев и подкрепен от граждански организации. Законопроектът съдържа пакет от предложения за реформа но законовата рамка, които ще доведат до ефективна защита на кредитополучателите и на длъжниците и ще сложат юзди на частните съдебни изпълнители и на банките.
        Форекс блог
      Working...
      X