Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
На императорите /колкото са там - трябва да им се води точен отчет/. Отговарям ИМ за последен път:
1. "Обвинението", че разполагам с "ного" свободно време - може да се види от постовете тук. Моите постове за днес са ДВА. "Ного"-то ми свободно време е страхотно обвинение към мен, затова си ГО местя в другия качол... ))
2. Ако се прочете какво съм казал по конкретния въпрос - ще излезе, че съм отговорил много коректно на същият, докато императорите приказват неясни, НЕВЕРНИ и НЕСЪОБРАЗЕНИ СЪС ЗАКОНА фантасмагории, които НЯМАТ ОБЩО с търсеният отговор.
3. ОТНОВО давам ПРЕПОРЪКА към интересуващите се, която императорите все още НЕ СА ОСМИСЛИЛИ, която е следната: уважаеми колеги, много внимавайте с рекламата! Ако със сключената от вас застраховка ви предлагат още 1000 неща, включително инвестиции с парите ви - нали си давате сметка, че няма да имате /гарантираното/ покритие - това, за което сте дали паричките си? Помислете!
Край с консултациите за застрахователи със съмнителни компетенции, за които - от далеч личи, че не си познават основния закон, по който работят! Няма и да го прочетат! /в краен случай могат да пуснат някой цитат, а това не означава, че пак няма да ги засечем!/
Ако не са интересуващите се тук - изобщо не бих взел отношение заради някакви...
Успехи: не е трудно! Четете си сами законите и отивайте с въпроси в компанията, защото не е ясно на какъв "застраховател" ще попаднете, който ви е прибрал само паричките /друго не го интересува/... пишман - има си и определение... ))
Зная, че форумът в голямата си част е съставен от качествени, можещи и коректни инвеститори!...., а да - /за жалост/ и от императори...
Коментар