Какво значи "малко"- колко голямо е малкото
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В какво да инвестирам малко пари за да се увеличат?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sorvette Разгледай мнениеПредпочитам да инвестирам в собствен бизнес, особено когато го управлявам с партньор, който е надежден, например InstaForex от Ильдар Шарипов.
Според мен това е един от най-добрите ресурси, които съм използвал, така че със сигурност мога да го препоръчам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lenovo Разгледай мнениеНякой работил ли е инвестирал ли е в така наречените
Binary options - Поредната измама ли са на пазара?
ще бъдат блу актив.Last edited by Grosss; 10.12.2019, 13:08.
Коментар
-
Предпочитам да инвестирам в собствен бизнес, особено когато го управлявам с партньор, който е надежден, например InstaForex от Ильдар Шарипов.
Според мен това е един от най-добрите ресурси, които съм използвал, така че със сигурност мога да го препоръчам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Хльъх. Бих ти отстъпил младият момък: да ти стане падуан на тебе... но за беда той иска да се учи да инвестира на финансовите пазари... а не да копа компири, да подрязва лозенце и да яха конь - полезните, интересни и почтени неща, в които теб те бива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
смешно
2.50% е годишната лихва за първите 12 месеца по новооткрити 24 и 36-месечни депозити "Привилегия" в лева и евро, открити с новопривлечени средства. Годишната лихва за следващите години от срока на договора е 1.50%.
1.77% e годишната лихва за целия срок по новооткрити 6 и 12-месечни депозити "Привилегия" в лева и евро, открити с новопривлечени средства.
Можете да се възползвате от промоционалните ни предложения до 31.12.2016 г.
а те като дават кредити тби
и другите банки, бучат лихви от сорта на 20-30-40-50% според зависи колко е на зор каква сума и т.н.
имам познати теглили от тях,
по-добре да стана лихвар, отколкото да си държа парите в тби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
смешно
2.50% е годишната лихва за първите 12 месеца по новооткрити 24 и 36-месечни депозити "Привилегия" в лева и евро, открити с новопривлечени средства. Годишната лихва за следващите години от срока на договора е 1.50%.
1.77% e годишната лихва за целия срок по новооткрити 6 и 12-месечни депозити "Привилегия" в лева и евро, открити с новопривлечени средства.
Можете да се възползвате от промоционалните ни предложения до 31.12.2016 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
...не някой като Импето, да ти мъти главата...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеКакво мислите за това:
http://deposits.tbibank.bg/?gclid=CO...FaQV0wod3bwLNA
Можете да се възползвате от промоционалните ни предложения до 31.12.2016 г.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от lenovo Разгледай мнениеЗдравейте, и весели празници момчета,
да ви попитам искам много в какво да инвестирам 5 бона, така,че да се увеличат,
мислех си за акции в борсата или нещо подобно ,но не разбирам грам от това нещо, пък и чувам малко дивиденти дават по 1-2$ на акция това е направо смешно,
дайте някакви идей и съвети
Ще се радвам да ми кажете най-оптималния вариянт.
какво слушаш хората???
каквото ти е в главата - това прави
то може да си е чужд опит, но решението да е твое, не някой като Импето, да ти мъти главата
давай и каквото ти е писано - това
сега ако слушаш хората, утре пак ако ги слушаш - дори и да нацелиш нещо, после ако не си готов ти да го правиш - ще се омоташ
всичко от теб зависи в живота - така и с тези 5 хилки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
+1
Това е едно много добро мнение и пример. Моята стратегия и мислене е като твоето само, че в дивидентни компании на БФБ. Давам и пример с акциите си в ХЕС и М+С Хидравлик, от които никога до сега не съм продавал, а само съм купувал и ги държа защото са коректни и редовно плащащи дивиденти. А цената както казваш и ти днес е една, но утре е друга, обаче това не трябва да влияе при положение, че бизнеса им продължава да върви нормално. А дивидентите обикновено ги реинвестирам , като заделям и една част кеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ако хванеш бичи пазар става и твоята, но в лоши години дивидентните се представят по добре, а и ако държиш такива дългосрочно пак е добре. Виж статии и класации за дивидентните кучета.Last edited by nradev; 24.12.2016, 05:16.
Коментар
Коментар