Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми стабилна банка в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
ПИБМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fashion_m Разгледай мнениеЗдравейте, имам спестявания в една банка, но напоследък чувам лоши неща за тази банка и искам да си евакуирам парите в по-стабилна банка. Веднъж вече страдах с КТБ и искам вече веднъж за винаги да си сложа парите в една банка и да не се притеснявам за тях. Писна ми от банкови простотии. Райфайзен банк ОК ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fashion_m Разгледай мнениеЗдравейте, имам спестявания в една банка, но напоследък чувам лоши неща за тази банка и искам да си евакуирам парите в по-стабилна банка. Веднъж вече страдах с КТБ и искам вече веднъж за винаги да си сложа парите в една банка и да не се притеснявам за тях. Писна ми от банкови простотии. Райфайзен банк ОК ли е?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fashion_m Разгледай мнениеЗдравейте, имам спестявания в една банка, но напоследък чувам лоши неща за тази банка и искам да си евакуирам парите в по-стабилна банка. Веднъж вече страдах с КТБ и искам вече веднъж за винаги да си сложа парите в една банка и да не се притеснявам за тях. Писна ми от банкови простотии. Райфайзен банк ОК ли е?
Коментар
-
Коментар
-
Препоръчайте ми стабилна банка в България
Здравейте, имам спестявания в една банка, но напоследък чувам лоши неща за тази банка и искам да си евакуирам парите в по-стабилна банка. Веднъж вече страдах с КТБ и искам вече веднъж за винаги да си сложа парите в една банка и да не се притеснявам за тях. Писна ми от банкови простотии. Райфайзен банк ОК ли е?Last edited by mibova; 26.11.2016, 13:56.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар