If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Модаджийката каза СТАБИЛНА бамка. Щом е съгласна на нищожна лихвица, то бамката е Allianz. Рейтингът и е по-висок от рейтингът на държавата. Иначе да - ПИБ дават ма-а-алко по-сносна лихва, макар никой финансово грамотен човек не би се задоволил и с толкова.
Оставих им некви кинти. Докато банкирах видях, че лихвата е вече баснословните 0.08%
Модаджийката каза СТАБИЛНА бамка. Щом е съгласна на нищожна лихвица, то бамката е Allianz. Рейтингът и е по-висок от рейтингът на държавата. Иначе да - ПИБ дават ма-а-алко по-сносна лихва, макар никой финансово грамотен човек не би се задоволил и с толкова.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Здравейте, имам спестявания в една банка, но напоследък чувам лоши неща за тази банка и искам да си евакуирам парите в по-стабилна банка. Веднъж вече страдах с КТБ и искам вече веднъж за винаги да си сложа парите в една банка и да не се притеснявам за тях. Писна ми от банкови простотии. Райфайзен банк ОК ли е?
Здравейте, имам спестявания в една банка, но напоследък чувам лоши неща за тази банка и искам да си евакуирам парите в по-стабилна банка. Веднъж вече страдах с КТБ и искам вече веднъж за винаги да си сложа парите в една банка и да не се притеснявам за тях. Писна ми от банкови простотии. Райфайзен банк ОК ли е?
Защо ти е да си държиш парите в банка - лихва никаква, таксите ти изяждат парите. Търси други варианти да изкарваш поне 5-6% от тия пари годишно. Няма нищо трудно в това.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Купи си злато,след встъпването на Тръмп на поста президент златото ще тръгне нагоре
Купи си имот, дай го под наем и си свиркай. След време ще извадиш парите двойно и тройно.
Коментар