Първоначално изпратено от vstoykov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В коя банка най-бързо бих си извадил дебитна карта и електронно банкиране?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАе тези са почнали да ми вземат по 15 стинки като тегляМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Да не би да бързаш да излиташ за някъде в чужбина?
Защото ако наблизо има клон на банката винаги може да изтеглиш на каса (сметката и електронното банкиране обикновено са готови веднага). Има и виртуални дебитни карти (за плащане онлайн), които могат да се издадат веднага (четох, че ДСК имали подобни, ама аз не харесвам ДСК и не съм ги ползвал).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАе тези са почнали да ми вземат по 15 стинки като тегля
преди това като си теглел да не би да са ти начислявали по 15 стинкиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнениеВ коя банка най-бързо бих си извадил дебитна карта и електронно банкиране?
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБързо: колко бързо? Просто "бързо" или направо "бръзо"?
Надали има съществена разлика в срокове, иначе мога да ти съдействам за Алианц бамк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНе непременно. Човек ако си ползва кредитната карта с акъла, може дори да е на далавера. Но принципно да - повечето хора хем реват, че нямат пари, хем никаква мисъл, така че, когато могат си ги доят порядъчно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА, щом е да ти дават пари за харчене, та евентуално със сосна лихва да те издоят - и на секундата ще ти издялкат картата !!!Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА, щом е да ти дават пари за харчене, та евентуално със сосна лихва да те издоят - и на секундата ще ти издялкат картата !!!
Иначе онлайн бамкирането мисля и при нас - веднага го.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеВ ПИБ би трябвало стандартно да става за около три дни. Не съм вадил скоро дебитна, но миналата седмица ме впечатлиха с кредитната - във вторник по обяд подадох искането, в сряда сутринта ми се обадиха да кажат, че лимитът ми е одобрен и в петък по обяд вече имах пластика, която в късния следобед вече работеше. Онлайн банкирането тръгва в деня на откриване на сметката, т.е. веднага.
Иначе онлайн бамкирането мисля и при нас - веднага го.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
В ПИБ би трябвало стандартно да става за около три дни. Не съм вадил скоро дебитна, но миналата седмица ме впечатлиха с кредитната - във вторник по обяд подадох искането, в сряда сутринта ми се обадиха да кажат, че лимитът ми е одобрен и в петък по обяд вече имах пластика, която в късния следобед вече работеше. Онлайн банкирането тръгва в деня на откриване на сметката, т.е. веднага.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
Коментар